קצת עזרה עם תמונה =]

קצת עזרה עם תמונה =]

פעם הייתי פה ועשיתי כמה פעמים לאנשים שביקשו ריטושים ועזבתי ועכשיו אני צריכה עזרה אמא שלי ביקשה שאני ירטש לה תמונה רק הבעיה שהפוטושופ שלי נדפק אז אני מבקשת ממכם =] מה שהכי חשוב לה שתורידו לה את כל המדלדל הזה של היד בתמונה היד שלה יצאה ענקית כזאת והיא רוצה להוריד את זה אז תעשו לה יד רזה כמו שצריך וגם תרטשו לה קצת ת'פנים ותורידו קצת ת'אף ותשתדלו שזה יראה אמיתי לא כאילו מישו ריטש אותה תודה רבה רבה רבה D:

תודה רבה לשניכם =]

אני יודעת שזה לא היה קל ועשיתם עבודה טובה הראתי לאמא שלי והיא אהבה והיא גם מסרה לשניכם תודה אז תודה רבה D:

צריכה עוד טובה =/

חחח אני יודעת שלרטש את אמא שלי זה לא קל היא אישה יפה אבל הבעיה שבתמונות היא יוצאת אממ דיי מקומטת משו הזוי וזה בעיה לתקן את זה אבל היא התחננה לעוד תמונה ואמרתי שאני יעלה ואולי יהיה למישו כוח לרטש אותך חח אז אני יודה למי שיאכל לרטש ת'פנים שלה בתמונה באמת תמונה אחרונה תודה רבה רבה אני באמת מעריכה את זה D: (תמונה מפחידה ומאוד קשה לריטוש תהנו O_O חח)

D:

תודה רבה לשניכם שוב אני חייבת להגיד שעשיתם אחלה עבודה mordechai80 אני חייבת להגיד שהפעם זה נראה יותר מדיי מרוטש ותאמת? אני לא מאשימה אותך עם התמונה הזאת חח תודה מאמי וסימה כל הכבוד הצלחת לעשות את זה פחות מרוטש עדיין רואים אבל זה מצויין היא אהבה תודה רבה רבה אני מעריכה את זה = ]

O_O

פ'ששש לאיודעת איך עשית את זה אבל כל הכבוד D: זה נראה ממש ממש שונה כאילו תמונה אחרת תודה רבה רבה מאמי =]

למעלה