קצת עזרה

קצת עזרה

יש לי 2 בעיות טכניות שהייתי שמח מאוד אם הייתם נותנים לי קצת טיפים: 1) יש לי קייט c 16 של גאסטרה אני שמח מאוד על הקייט ועל האנרגיות שלו אבל הבעיה שלי היא ההנפה שלו מהמים כאשר הוא נופל אז אם למישהו יש איזה טיפ אני ישמח... 2) הדבר השני והוא היותר חשוב טיפים לרגע שאני מכניס את הגלשן לרגליים ועד שהוא מרים אותי הצלחתי עד עכשיו לגלוש אולי 2 מטר וחוץ מזה אני גולש מתחת למים חח כלומר אני לא מליח לעלות מעל פני הים יש למישהו איזושהי דרך לעזור לי? תודה רבה

kiteaway

New member
קצת עזרה

הי לבעיה ה1,,הקייט הוא ללא ספק חזק ונותן תחושה של כוח(לרוב גם יותר מידי)ההנפה שלו היא לא קלהוצריך מיומנות רבה להצליח ,,בגדול אתה אמור לשחות לכיוון הקיט על מנת לשחרר מתח מהחוטים עד למצב שהקיט מיתהפך למצב סמילי ואז למשוך את הבר לצד 1 כאשר הקיט ירוץ לחלון הנגדי ומישם יעלה,בגלל הגודל שלו הוא יחסית עצלן ובעיה נוספת זה גודל הבד מימנו הוא עשוי לכן הוא נידבק בשטח פנים גדול למיים,,להצליח צריך לתרגל הרבה ובעיקר בימים שלא ניתן לגלוש,,פשוט תגיע לים תניף תקיט ותפיל בכוונה למיים הרדודים ותתרגל את ההנפה עד למצב שאתה מרגיש ביטחון9 ביכולת שלך לבעיה ה2על תחכה שהקייט יעלה אותך,,אתה אמור להישתמש באנרגיה שהקייט מיצר ולהעלות את עצמך בעיקר על הרגל האחורית,,ברגע שאתה מצפ שהקייט יעלה אותך אתה מפספס את הנקודה האמיתית שבא אתה אמור לעלות על הגלשן,,ואז זה או יותר מידי כוח או פחות מידי,,עיקר העליה היא מהרגל האחורית,, מקווה שעזרתי בקצת אתה מוזמן להגיע לערב תאוריה ב7 לאוגוסט ב8 בערב בלופט שלנו בבית ינאי אנחנו מרחיבים בנושאים האלו 098666991

אחלה...

על הנושא הראשון אחלה באמת אני יעשה את זה זה נשמע הגיוני חח בקשר להרמה מהמים לא כל כך הבנתי אותך אבל אני מקווה להגיע להרצאה נשמע מעניין תודה

למעלה