קצת עזרה

sand372

New member
קצת עזרה

היי לכולם, יש לי שאלה קצת מוזרה אולי אתם תוכלו לעזור לי. יש לי נסיעה לסינגפור ואוסטרליה מהעבודה בחודש הקרוב ואני קצת בדילמה. אני בחור גבוה ולא רזה, בדר"כ לא הכי נוח לי בטיסות. יש לי שתי אופציות לטוס: 1) אל-על לתאילנד ומשם עם סינגפור או תאי. 2) אל-על לאירופה ומשם עם סינגפור. מכיוון שהנסיון שלי הוא בטיסות קצרות לאירופה אני מחפש עזרה. שאלות (במידה ואין תקציב למחלקת עסקים :) ) 1) האם באמת יהיה לי הרבה יותר נוח בסינגפור מאשר באלעל? משהו ששווה את ה- 400 נקודות של הנוסע המתמיד. 2) אם אני הולך על אלעל אז איזה מטוס עדיף בשבילי? 777, 762, 744. 3) אם אני הולך על סינגפור מאיזה שדה הכי כדאי לנסוע באירופה מבחינת המטוסים שהם מפעילים האפשרויות הראשונות שקיבלתי היו אתונה, פרנקפורט ומשהו בשוויץ. אני אודה לכם על כל עזרה שתוכלו לעזור בנושא. תודה מראש, זיו

אני אתן לך...

משהו שאני חוויתי... טסתי עם אל על לא מזמן מתל אביב לבנגקוק, טסתי ב767 EAJ, זהו מטוס שלא כל כך ברור לי מה איתו מבחינת אל על,אם הוא חכור או קנו אותו לא מזמן, בכל אופן המטוס היה ממש ממש נוח, היה רווח אדיר לרגליים... ואני בחור יחסית גבוה,180, פשוט לא האמנתי שזה ככה, וזה לא היה במקום שלי ספציפי, אלה זה היה ככה בכל המקומות... בכל אופן, לא טסתי אף פעם בסינגפור איירליינס, אין ספק שהיא אחת החברות הכי טובות אם לא הכי טובה, אם אין לך בעיה תקציבית אני הייתי טס איתם למרות האהבה הגדולה שלי לאל על, כי בכל זאת זה חוויה לטוס איתם וגם כי ממש יהיה קשה לתמרן נסיעה בשביל לטוס במטוס ספציפי..

למעלה