קצת עידכון בנושא חיסונים ואוטיזם

בהחלט יתכן שהחיסון פגע בך, לא בטוח

שלום לך "חוששת", החיסון המדובר הוכנס בישראל בראשית שנות השמונים, לכן כל מי שנולד מ1980 ואילך, צפוי שקיבל את החיסון בגירסתו המזיקה. הנתונים על החצבת מדברים גם על רגישות רבה במערכת העיכול, נטייה לשלשולים ובעיות של רגישויות למזון וכן עלייה ברגישות לחלות במחלות ויראליות שונות. אם את מזהה אצלך סימנים דומים, יתכן שגם את נפגעת על רקע החיסון הזה. אני מכירה משפחה עם אוטיסטית פגועה קשה כתוצאה מהחיסונים והיא בת 17 כיום. אני מצרפת תקציר מהנתונים הסטטיסטיים של קליפורניה המראים בבירור עלייה דרמטית ומשמעותית בשיעור האוטיזם אצלם. בשנת 2002 התווספו כל שבוע 10 ילדים אוטיסטים חדשים לרישום- לא כולל PDD-NOS או אספרגר. ז"א שבשנת 2002 התגלו 3577 מיקרי אוטיזם חדשים, בעוד שבשנים שקדמו לחיסונים אלו (MMR,DPT ודומיהם) התגלו רק כמאה או מאתיים בשנה. כיום יש בקליפורניה 20,377 ילדים אוטיסטים ו- 81% מהם נולדו אחרי 1980 - כשאז הותחלו גם אצלם החיסונים. כמובן שיש הרבה מאמרים המוכיחים שאין קשר... והאינטרס של חברות התרופות יגרמו להמשך מחקרים דומים. אף אחת מחברות התרופות לא רוצה לאבד את ביצת הזהב שלה...

קצת עידכון בנושא חיסונים ואוטיזם

שלום לכם, דיברתי עם ויוי עיני ממרפי. היא הגנטיקאית שאחראית על החלקים הלוגיסטיים של בדיקות הדם אך האח שלה, דר' עדיאל תל-אורן, הוא הכתובת להתייעצות לגבי היקף הבדיקות ואילו בדיקות עוד רלוונטיות עבר הילדים\ בוגרים שלנו. דר' תל-אורן יגיע לישראל באמצע נובמבר ( הוא עובד בארה"ב ומגיע לישראל כמה פעמים בשנה) ואני מציעה שנקיים הרצאה משותפת שלו , על הנושא, ונכלול את כל השאלות החשובות עבורנו לפני הבדיקות ולאחריהן. למידע שיכול להתקבל מהבדיקות יש משמעות גם בנושא היומיומי. החל מתזונה יותר מבוקרת (שבמילא לפעמים ההיצע והנכונות של הילדים להתנסות במזון מצומצמת), דרך הימנעות מחיסונים, טיפולי שיניים הכוללים כספית (בסתימות ובמבנים), שילוב של תוספי מזון או טיפולים היכולים לעזור לילדים להפטר מהפסולת שבגוף שלהם ועוד. יש כמובן גם טיפולים תרופתיים שצריך לשקול אולי, כעזרה למערכת החיסון. כדי שהבדיקות תיעשינה בצורה מסודרת, יצרתי קשר עם אלו"ט וביקשתי את שיתוף הפעולה שלהם בנושא. ברור לי שקיימות עשרות ואולי כמה מאות משפחות שאולי תירצינה מידע ו\או בדיקות גם עבורן. עלות הבדיקה כיום היא בסדר גודל של כ -$350 לתיפקודי הכבד הגנטיים וכ-400 $ לתפקוד מערכת החיסון. יתכן שיש לצרף לזה עוד כמה בדיקות של תפקוד מערכת החיסון- האם יש נוגדנים לחיסונים שניתנו לילד ועוד. הבדיקות תיעשינה כנראה, רק לאחר שנברר ביחד אילו בדיקות רלוונטיות ביותר לתפקוד הילדים ואילו רלוונטיות לנושא המישפטי. אני מעריכה שאהיה בקשר עם דר' תל-אורן עוד לפני הגעתו לישראל, כדי לעדכן אותו ולקבל ממנו תשובות. אני מצרפת את האתר של המעבדה שאליה נשלחות הבדיקות.

77771

New member
תלמה כל הכבוד על האינפורמציה

היי אני ממתינה בסבלנות לנובמבר- מאוד רוצה לערוך את הבדיקות לתינוקי תודה

אמאליסה

New member
אוטיזם וחיסונים בכלל, לא רק MMR

אני רוצה להפנות כל מי שרוצה עוד מידע לספר "חיסונים חשיפה" ולארגון "חסון - שירות מידע על חיסונים", www.vaccinfo.com 058-903123 חיסון הMMT אינו הגורם היחיד לאוטיזם, אך הוא מנת החיסון מספר 29 שתינוק בארץ מקבל, על פי הלוח המומלץ (ואני מדגישה מומלץ, כי המחיסונים אינם חובה...) של משרד הבריאות. אני תוהה אם גורם כלשהו בדק אם יש ילד אוטיסט שלא קיבל אף חיסון?? זה נראה לי שאלה בסיסית ביותר בכל היסטוריה רפואית, מכיוון שזו ההתערבות הרפואית המאסיבית ביותר שמקבל תינוק בריא....

אמאליסה

New member
מוזמנים לעזור להפיץ מידע על חיסונים

קודם כל תיקון: MMR ולא MMT, כמובן. ו"חסון" מזמין כל מי שמודע ומעוניין להצטרף ולעזור להפיץ מידע על חיסונים, לקבל פניות של הורים ואנשי מקצוע ולאסוף נתונים לגבי תגובות לחיסונים, ומצב בריאותם של ילדים מחוסנים ולא מחוסנים. הפרטים שוב: 058-903123 www.vaccinfo.com 054-316753

למעלה