קצת עלי, ובעיקר אשמח לדעות נוספות

• פותח הנושא g141
  • פורסם בתאריך

g141

New member
קצת עלי, ובעיקר אשמח לדעות נוספות

שלום חברים, רציתי לספר על עצמי ולשאול מה אתם חושבים.

אני בן 25, ואין לי שום ניסיון עם זוגויות. הסיבות לזה הם בעיקר שהיה לי מאוד קשה חברתית בתיכון ולקח לי הרבה שנים לבנות כישורים חברתיים ברמה שרציתי (שלא לדבר על ביטחון עצמי!
) או לפחות יכולת להתקדם עם כל מה שקשור באנשים וחברים.
למעשה, לא היו לי חברים אמיתיים עד גיל 20 בערך, ועכשיו כשיש לי מעגל חברתי אני הבנתי בשנה האחרונה שאני ממש רוצה לנסות זוגיות עם מישהיא.. וכאן התחיל הקושי האמיתי שלי.

מהר מאוד הבנתי שלהתחיל עם בנות ישירות זה מאוד קשה לי, לכן ניסיתי אתרי הכרויות שמאד הקלו עלי. גם הצלחתי להיפגש עם כמה בנות (עד עכשיו 5) וגם עם כל בחורה שנפגשתי תמיד הרגשתי שהיה מפגש נחמד, אבל לא הצלחתי להיפגש שוב עם אף אחת.
עיקר התסכול שלי נובע מההתעלמות שאחרי, כלומר יום או יומיים אחרי מפגש כשאני מנסה לדבר שוב, אני פשוט מקבל התעלמות מוחלטת ודממת אלחוט. אני מבין שזה קל יותר להתעלם מאשר לתת דחיה, אבל בכל זאת מאד מתסכל...
אגב אני 1.54 והחוש השישי שלי אומר לי שיש קשר כלשהוא.

אחרי כמה מפגשים כאלה החלטתי לראות אם יש מקומות ברשת שאולי יוכלו לעזור לי להגיע לשורש העניין, וגעתי לכאן
אז אני ממש אשמח אם תוכלו לתת לי קצת מהחוכמה או הניסיון שלכם.
ובבקשה תהיו עדינים בתגובות

bluish raindrop

New member
הקושי שלך מתחבר לקושי כללי מכיר את זה

המצב בארץ ממש לא פשוט, גם מי שלא ביישן מתמודד עם התנהגויות כאלה של היעלמויות.
אבל אם אתה אומר שעכשיו יש לך יותר ביטחון עצמי אתה כנראה בכיוון הנכון.

אולי תבדוק עם עצמך, האם אתה מתחיל עם בחורות מסוג ספציפי? או מתנהג בצורה ספציפית(לדוגמא אם אין מגע פיזי במפגש ראשון. סתם דוגמא).

עוד דבר שהייתי מנסה, זה לא ליזום הרבה אחרי מפגש ראשון עד שהבחורה מראה עניין. זה סתם ניסוי מעניין אני עדיין מנסה להבין איך לבצע את זה. אבל למשל אם אני לא בטוח איך היה דייט אני מקסימום אכתוב לבחורה "היי" וזהו לא עושה שום שכנועים. עוזר מאוד לסנן מי שלא מעוניינת ולא לבזבז זמן. פתאום אתה נופל על מישהי שאשכרה יוזמת איתך שיחות. וזה קשור לשאלה שכתבתי על האופי: טבעי להימשך לבחורות הכי יפות, אבל מבחינת אופי יש הרבה זבל, ואם אתה קולט את זה מהר (נגיד מישהי שלא עונה לטקסט יומיים), מאפשר לך לרדת מזה בזמן ולהתמקד בבחורה שאולי קצת "פחות יפה" אבל באופי היא תזרום איתך לגמרי.

אה וכל הכבוד 5 בחורות זה התקדמות רצינית !

Astroo

New member
הגובה זו בעיה רצינית, לא צריך חוש שישי

אתה צריך להודיע מראש בהתכתבות שלפני הדייט לגבי עניין הגובה, כדי למנוע בזבוז זמן ועוגמת נפש.

ga26

Member
כמה דברים

1. האם היום הביטחון העצמי שלך טוב יותר? זה תנאי כמעט בסיסי כדי שתוכל באמת להצליח לבנות קשר מוצלח עם אדם נוסף. אם לא אני ממליץ לך לנסות לעבוד על זה.
2. האם אתה מסוגל ביום-יום לפתוח בסוג של סמול-טוק עם בחורה? נניח אתה עומד בסופר בתור ומגיע לקופאית. האם אתה מסוגל לדבר איתה יותר מאשר דיבור קונקרטי על תשלום וחשבון? אם לא - ממליץ בחום להתאמן. אם אדם מתקשה לפתח סמול-טוק מול אדם שלא במסגרת דייט יתקשה מאוד בדייט לפתח שיחה משמעותית.
3. אם עברנו את המשוכות הקודמות יש את עניין המראה. ממליץ לך להכיר נשים או בשיחה פנים מול פנים (כלומר לפתח את אותו סמול-טוק מהסעיף הקודם לסוג של פלירטוט - זה לא מאוד קשה) נראה לי שיותר קל לבחורה להתמודד עם הגובה שלך כשהיא יודעת עליו מראה ולכן בפנים אל פנים נראה לי שיש יותר סיכוי. בחרת בכל זאת באינטרנט - מעולה (כל הכבוד אגב - כבר יצאת לכמה דייטים) קח בחשבון שזה לוקח המון זמן. אל תפתיע את הבחורות שפתאום יגלו שאתה לא גבוה - שים תמונה עדכנית.
4. אל תתיאש!!!!!!!!!

dori78

New member
מצטרפת למה שכתבו לך ga26 ו-bluish raindrop

בנוגע למה שכתב astroo אני מניחה שהגובה שלך מצויין בפרופיל...

אני רואה את זה כך:
אם מישהי בחרה להיפגש איתך ומחליטה אח"כ שהיא לא מעוניינת - אם היא לא בוגרת מספיק
כדי להגיד באופן ברור שהיא לא מעוניינת - כואב ככל שיהיה, זה מקרה של "ברוך שפטרנו".

פגשת עד כה 5 נשים, זה הישג רציני! כל הכבוד!
אתה מרגיש שלמדת ו"השתפשפת" בכל אחד מהמפגשים הללו?
אם כן - הם ממש לא היו לחינם, גם אם לא יצא מהם דייט שני.

אל תתייאש, גם אם תפגוש 50 עד שתמצא אחת שמתאימה לך.
עשית שינוי עצום ולא מובן מאליו בכלל.

g141

New member
תודה על הפידבק :)

לפי מה שאתם אומרים נראה שמצבי די טוב. גם די עודדתם אותי, אז שוב, תודה!

ולגבי הגובה הגישה שלי היא כזו:
זה רשום לי בפרופיל ויש תמונה שלי, אני יוצא מנקודת הנחה שמי שמדברת איתי שמה לב לדברים האלה, ואם לא זה פשוט לא חשוב לה מספיק.
מעבר לזה אני גם לא מעלה את הנושא כי זה נראה לי גורם ליותר דגש על העניין, כשכל המטרה שלי היא להראות כמה זה באמת לא חשוב...

נראה לכם שזה רעיון מוצלח? :|

dori78

New member
הגישה שלך חיובית בעיניי. יש לי אבל אחד קטן:

שים לב גם אתה מה הגובה שהבחורה מציינת בפרופיל שלה.
אם היא 1.55 מ' (או כל גובה אחר שנראה לך הגיוני) ומעלה - תגיד את זה פעם אחת
לפני שנפגשים, אולי היא פספסה כשקראה את הפרופיל שלך.

הגובה שלי הוא 1.67 מ'.
כשיצאתי עם נמוכים ממני, במידה והיתה התאמה - הגובה לא היווה פרמטר.
מה שאני כן יכולה להגיד זה, שמבחינתי הנוכחות ליד בחור שנמוך ממני ביותר מ-5 ס"מ גורמת לי להרגיש גדולה ומגושמת.
כך שלפעמים פסילה על בסיס גובה קשורה יותר לתסביכים של הבחורה עם עצמה...
אני לא הולכת ביום יום עם עקבים, אבל רוב הבנות הנמוכות יותר דווקא כן.
גם אם היא 1.55 מ', יכול להיות שהיא תגיע לדייט על עקבים שיוסיפו לה 5-10 ס"מ...

אז שווה לפעמים להגיד מראש, אבל בנונשלאנט ולא יותר מפעם אחת.
ככה אתה יודע שזה שם, היא יודעת, אם היא פוסלת אותך על זה עוד לפני הפגישה - כנראה שהיא לא הבחורה בשבילך.
זה עוד משהו בך, זה לא מה שאתה.

bluish raindrop

New member
חח יו נכון

מזכיר לי שיצאתי עם מישהי שהיא בגובה שלי בדיוק שנינו לא ממש גבוהים..והיא באה עם עקבים לדייט פחחח אמרתי לה פעם הבאה תבואי עם נעלי ספורט חחחח

היו ימים, אשכרה הרגשתי שאני אוהב אותה

אני לא בעד להגיד על הגובה, אבל באמת שווה לבדוק מראש אם לבחורה יש כזה תסביך..

A לוןA

New member
לדעתי

אם זה כתוב לך בפרופיל ויש גם תמונה- יצאת ידי חובתך.
אם יש דרך להזכיר את זה בשיחה פעם אחת, בסוג של הומור- עדיף. אם לא- זה גם בסדר.
הדבר היחיד שהייתי עושה במקומך הוא לבדוק האם נושא הגובה הוא לא הברור מאליו שאתה מטיל עליו את האשמה- ואולי מאחורי ה"פיל" הזה יש דברים אחרים שאולי נוח לך לא לראות, והם המכשלה האמיתית.
מעבר לעניין הגובה- הדייטים היו מוצלחים, זרמו, היו נושאי שיחה משותפים, צחוק וכו'?
&nbsp
נ.ב.
להיעלם אחרי דייט צריכה להירשם בספר החוקים כעבירה שיש עימה קלון.

פרפר841

New member
אני רוצה להיות כנה

אני חושבת שגובה יכול להפריע להרבה מאוד נשים ולעיתים גם לגברים במידה והבחורה גבוהה. מניסיון אישי הייתי ממליצה לך לא להסתיר את הנתון הזה, אלא לציין אותו בפרופיל.
פעם כשהייתי משתמשת פעילה באתרי היכרות לא חשבתי שהגובה שלי יכול להוות בעיה, אבל טעיתי. גובהי הוא 178 ס"מ ולדייטים נהגתי לצאת עם עקבים נמוכים של 4-5 ס"מ. פעם קבעתי להיפגש עם אחד הבחורים שהיה בסביבות מטר שישים וחמש, וכשלחצנו ידיים, הוא היה מופתע ונראה היה לי שנבוך מאוד מהמצב. זה לא התאים לו והוא העדיף לא לצאת איתי לדייט שני. כמובן שזה תורם לחוסר הביטחון שלך (תמיד התביישתי בגובה שלי. בזמנו הייתי הילדה הכי גבוהה בשכבה). מאותו המקרה העדפתי לציין בפרופיל שזה הגובה שלי. אנשים יוצרים ציפיות, ככה אנחנו בנויים. את הרושם הראשוני קשה מאוד לשנות, ולכן כאשר בחורה פוגשת בך בפעם הראשונה הרושם הראשוני עלול להתקלקל לאו דווקא בגלל שאתה בחור לא מעניין או לא חביב, אלא בגלל שהציפיות שלה התערערו והיא מופתעת מהמצב.

g141

New member
מה שמצחיק...

זה שלי אם כבר יש תסביך הפוך, כלומר אם הייתה לי בחירה (ולא נראה לי שיש לי) הייתי מעדיף נשים גבוהות. זה הרבה יותר מושך לדעתי

גם אחת הבחורות שיצאתי איתה הייתה 1.80 (אני 1.54) ולמרות שלדעתי היה מאוד נחמד היא שמרה על דממת אלחוט אחרי לצערי...

בכל מקרה כמו שאמרתי למעלה איפה שהוא אני ממש לא מסתיר את זה, אני פשוט מנסה לתת לזה את החשיבות שנראה לי נכונה מבחינתי. זה רשום שם ואם זה חשוב למישהיא היא תראה את זה או תשאל על זה.
והאמת שאני גם לא חשבתי שהגובה שלי יפריע כשהתחלתי את העניין וזה ממש תסכל אותי כשהבנתי כמה דגש אנשים שמים על זה

Astroo

New member
אתה צריך להיות מציאותי

אפילו גובה 175 נחשב לנמוך בעיניי נשים רבות, 154 זה משהו שיגרום לפחות ל-9 מתוך 10 נשים לפסול אותך על הסף (אלא אם יש לך מעלות אחרות שמפצות על כך, כמו במקרה של דני דה-ויטו שהוא כוכב קולנוע).

g141

New member
אולי כדי שאני אהיה מפורש יותר

אני פונה באתרים לכל בחורה שיש לה לפחות כמה מילים בפרופיל ובטווח גילאים של +- עד 3 או 4 שנים. במקרה יצא פעם אחת שהתפתח לי שיחה עם הבחורה ההיא, זה לא שאני מסמן נשים כאלה ופונה רק אליהן.
כמו שאמרתה רוב הנשים פשוט לא חוזרות אלי ממילא, כך שעדיף לי לפנות לכמה שיותר... אם אתם רוצים אני יכול לכתוב מה הסטטיסטיקה של התגובות שקיבלתי בשביל להתרשם קצת יותר

ובכל מקרה, בשביל להיות מציאותי אני צריך כמה שפחות הגדרות מסננות (כולל הגובה) לא לבנות לי איזה סוג של תבנית של בנות ושאני אפנה רק אליהן. או שלפחות זה הרושם שאני מקבל מכל החוויות שלי בנושא

supersonic777

New member
תראה,גם וודי אלן לא גבוה ויוצא עם נשים הגבוהות ממנו...

ב 20 ס"מ לפחות...אממה,יש לו פרט אחד קטנטן,אבל ממש קטנטן כזה פסיק כזה לא חשוב,פרט שולי - נותן לך להבין לבד...
לא חשוב הגודל,האורך והעובי,אלא...
&nbsp
&nbsp

פרפר841

New member
השוואה מטומטמת

תשווה A ל- A ולא ל- B. אנחנו שמחים שלוודי יש נשים גבוהות וצעירות במשהו כמו עשרים שנה ויותר ממנו. אבל מה זה קשור למקרה של הבחור?
לוודי יש הכרה עולמית והוא עשיר מאוד. נשים אוהבות יציבות כלכלית וחברתית יותר מכל ומוכנות להתפשר למען זה. אתה תמיד יכול לשמוע בתקשורת על הבחורים שאף אישה לא ירקה לכיוונם בצעירותם ורק אחרי שהם קיבלו הכרה חברתית ועבודה מתגמלת פתאום נשים רבות התחילו לאותת להם שהן מעוניינות בקשר איתם.
&nbsp
כשאנחנו מדברים על בני אנוש רגילים שיש להם איזשהי בעיה (בעיניי החברה) ואין להם משהו שמכפה עליה, זה יוצר בעיות ולכן אם הם לא רוצים לחיות כל החיים שלהם בלי זוגיות הם אלה שצריכים להתפשר. גם בחורות שהן לא יפות (ובעיניי החברה נתפסות כלא מושכות במיוחד בגלל עודף משקל, תווי פנים לא מחמיאים, גובה, מבנה גוף) מתפשרות הרבה יותר מאשר בחורות שהתמזל מזלן והן נולדו יפות. לצערנו ככה עובדת החברה שלנו.

פרפר841

New member
לא. פשוט ההשוואה שלך מוזרה

זה כמו להשוות בננה לתפוז ולהתווכח מי כתום יותר. התשובה ברורה.

למעלה