קצת על אופנועים רכבים ופאלאנגים בתאילנד

יוסי7778

New member
קצת על אופנועים רכבים ופאלאנגים בתאילנד

עשיתי תאונה - אני עם אופנוע היא עם רכב, אני יציין שאני אשם,הנזק לרכב שלה - שריטה באורך 7 ס"מ רוחב של 3 מ"מ, טוב, כמה את רוצה על התיקון? לא יודעת, מדברת אנגלית שוטפת , נראית מלומדת, בואי ניסע למוסך אני ישלם לך כמה שיעלה, לא רוצה, מתקשרת לחברת ביטוח, אחרי שעה וחצי מגיע הסוכן, שומע ממנה הכל לא מסתכל עלי בכלל, תביא לו ID היא מצווה עלי בטון של שופט שמוציא להורג אסיר ,אחרי שהוא מצלם את הכרטיס מכל הכיוונים ומעתיק את כל הפרטים, שניהם קובעים - זה מזויף, אוקיי מה שתגידו, גם השני הם טענו " מזויף" בשלישי הם נרגעו, אחרי זה הסוכן צילם את האופנוע שלי מכל הכיוונים, זה עולה לך 4,000 באט , זה ? אני שואל השריטה הזאת? כן. לא נראה לי . האשה בלי לדבר מזמינה משטרה.( מעבר לסיומת של כל משפט שלה שנגמרה - "אז אני מתקשרת למשטרה" ), חם ומעצבנת,עוד 30 דקות עד שהשוטר מגיע, לא נראה לי שזה עולה 4,000 אני אומר לו בקצת תאית שאני מדבר,זה לא יותר מ 2,000 אמרתי, בסוף סגרנו על 2,700 , שוק אמיתי היה שם, אוקיי, אפשר לקבל את הפרטים של האשה הז*** הזאת? בשביל הבית חולים, בשביל בעל החברת השכרת אופנועים?גם האופנוע נפגע, לא , לא נותנת כלום, גם כשפניתי לשוטר בתאילנדית וביקשתי את ה ID שלה זה מה שהיא אמרה, השוטר בתגובה ( ציטוט מקורי ) - song pan jed roy, שילמתי, קיבלתי איזה קבלה (-: והלכתי מבואס אז סתם רציתי להוציא את העצבים על המקרה הזה, ולשמוע מה דעתכם. ואם קרה לכם דבר דומה. אבל למרות זאת אני אוהב את תאילנד, והאנשים פה בדרך כלל מאוד נחמדים. גם אם זה נחמדות מזויפת זה בסדר.

Benkok

New member
אוקיי..

כשאתה שוכר אופנוע/אוטו בארץ אתה מוודא שיש לך ביטוח? אתה מוודא שיש לך את הטלפון שאליו אתה צריך להתקשר בשעת חירום כשקורה משהו? אתה מוודא שיש לך כתובת לבעיות 24 שעות ביממה? הביטוח שלה יכול ללכת לחפש מי ינענע אותו, אין לך שום קשר אליו ואתה לא צריך לתת לו דין וחשבון. יש רק דבר אחד שאתה צריך לעשות במקרה כזה והוא להתקשר לחברה שממנה שכרת את האופנוע, לתת להם את המיקום המדויק ושישלחו את הביטוח. על מה קיבלת קבלה? ממתי שוטרים נותנים קבלה על תיקון של אופנוע? כל סכום שתשלם, אם בכלל, אמור להיות בינך לבין חברת ההשכרה שלך. שהביטוח שלהם ישבור את הראש מול הביטוח שלה. אלא אם כמובן אתה שוכר את האופנוע מאיזה חאפר, אין לך ביטוח ובכלל אין לך רשיון לאופנוע או רשיון בינלאומי בתוקף...במצב כזה יש לך מזל גדול שזה נגמר באלפיים באהט...

למעלה