קצת על אינטרנט

tvguy

New member
קצת על אינטרנט

ואני מקווה שלאף אחד אין פה התנגדות ראיתי בתפוז ובוואלה ואני חושב שגם בנענע באנרים של סלקום עסקים בכל מיני פורומים של ילדים קצת לא מקצועי נראה לי מי אחראי לבזיון?

הסבר לאינטרנט

יש דבר שנקרא: בונוס ע"ב מקום פנוי. וזה לא נכלל בחבילת הפרסום שהלקוח רוכש, ולכן לא תמיד זה במקום המתאים. גיא - ממך הייתי מצפה שתבין את זה.... מוטי

חיפושיט

New member
תנו לי לנחש

אתם עוקצים אחד את השני פה ושם כי אתם מכירים אועח, מצ´ואיזם, לא בריא לבריאות

creatvguy

New member
ספר את זה לדג זהב - לא לי

הדג זהב - אם רוצה בונוסים הוא אמור לקבל אותם ביחס לקהל היעד הרי מדובר פה על שני סוגי באנרים שונים בונוס מתייחס לקטגוריה ולאו דוקא לבאנר אל תגן מוטי - זה מוציא אותך רע לא פלא שהשוק במצב כזה - לא יודעים פה לקנות מדיה בכמויות ומביקומים הרצויים על מנת להשיג את המטרות ובכל זאת שמתם לב שהחלפתי שם? ראיתם איזה קופי? לטלוויזיה tvguy לפרסומות creatvguy ( כל הזכויות שמורות לדנה בננה מהשבט )

קמפיין שפונה לככווולללםםםםםם!

סלקום לא פונים לקהל יעד מוגדר, המבצע תקף לכל אדם שיש לו סלולרי של סלקום. גם הקמפיין עם 3 סוגים שונים של באנר מראה זאת, ובסרטון הטלוויזיה רואים זאת אף טוב יותר. בהחלט לא כל בונוס ינתן בכל רחבי האתר, אבל במקרה זה - ללא ספק אין מניעה לעשות כך ולהיפך. יש אתרים בעלי קהל יעד מגוון ולא אחיד, הפונים למגוון רחב באוכלוסיה ולכן קהל היעד הוא כללי. ובאתרים אלה בחר המפרסם לפרסם. אם לא זו הייתה כוונת המשורר, הלקוח היה מפרסם באיזה אתר ורטיקאלי כמו themarker או mycar. לענייננו האישיים - בוא לא נערב דילוג/מירמור בפרסום על אתר זה או אחר בהודעות בפורומים. יש במה לכך באתרים אחרים. נסה לעניין את כולם במה שאתה כותב ולא לפנות ברמה האישית. תודה, מוטי

סלקום

סלקום זה ברנד מקיף אשר קיים בתודעה של אזרח ישראלי. המבצע החדש של סלקום 13 אג לדקה נועד לכוווולם וזה מה שיפה בו: איש עסקים, בחורה כוסית או סתם עקרת בית. המיתוג של איש עסקים עם נערה כוסית נותן הרגשה אצל שני קהלי היעד. אגב טיוי, מה קורה בתוכנית של דודו טופז אומרים לאנשי עסקים עכשיו לא תסתכלו? על שלטי חוצות יש בד שמסתיר כל פעם שעובר איש עסקים. ואם כבר אמרת תפוז וואלה, מעולם לא הבנתי את המפרסמים שרוכשים חבילות פרסום במחיר פי 5 באתרים ומקבלים שם בחבילה 4 באנרים באותו עמוד.

יש 2

שניהם נישתיים. ואני בטוח שכולם פה יודעים במי מדובר. פתרון האין מקום בלהוסיף עוד מיקומים נכון כאשר יש מספר רב של מפרסמים ולא אותם מפרסמים שמקשטים את העמוד.

creatvguy

New member
מה קשר מרמור להר סיני

אני דיברתי על מקצועיות בפרסום לא נכנסתי לשום דבר אישי

למעלה