קצת על אנטוני...

ronaldiniho3

New member
קצת על אנטוני...

אנטוני נעלם? כנראה שממש לא. ב2008, למרות שהוציא בסה"כ אלבום אחד עם סינגל אחד, הולך לצאת אנטוני למסע הופעות ברחבי אנגליה, כשהוא ישיר שירים שלו ושל בלו. מעניין.. על מסע ההופעות של אנטוני- http://www.antonycosta.biz/tour.html מה עוד הוא עושה? הוא מופיעה בשני הצגות שנקראות- "Boogie Nights" ו- "Blood Brothers". עסוק הבנאדם.. וסתם בלי קשר.. אני שומע עכשיו את כל האלבום Guilty.. אחח היו ימים..

ronaldiniho3

New member
ועוד משהו שאני לא מאמין-

אבל כנראה שאנטוני הולך להוציא אלבום שני!!! ובמסע ההופעות שלו הוא יציג שירים מהאלבום החדש...

inbal287

New member
הא? זה מוזר...

גם מה, הוא ישיר את השירים של בלו לבד? זה כזה... חסר.... לא יודעת. ואגב, גם אני בשבוע האחרון חזרתי לשמוע הרבה בלו ואני כ"כ נהנית יואו
.

ToryMaster

New member
סליחה מראש

אבל אלוהים, מי נותן לו לעשות את זה? בלו הז בלו, כל הרעיון בבלו זה שדאנקן בלי לי ולי בלי סיימון וסיימון בלי אנטוני ואנטוני בלי דאנקן זה לא בלו, זה לא זה, בגלל זה הם היו group, שתמכו ווקאלית האחד בשני, שהבליטו והדגישו את החלקים הטובים של כל אחד וטשטשו את הרעים. אוף, זה ממש לא מוצא חן בעיני. גם אני חזרתי למשוע בלו האמת, אחרי כמה שנים, תודה לענבל המלכה.

ronaldiniho3

New member
לכו תדעו, אולי תהיה איזה הפתעה באחת ההופעות

של אנטוני.. ואם אינני טועה, גם סיימון במסעי ההופעות שלו שר מדי פעם שירים של בלו... ואפילו פעם אחת לי ודאנקן באו "לבקר" אותו באמצע אחת ההופעות שלו (מי שזוכר פה, שפרסמתי את הוידאו של זה..) אגב, אם כבר באמת מדברים על אנטוני, לדעתי הוא הכי אנרייטד. כאילו, כל הזמן מדברים על לי, סיימון ודאנקן, הכי פחות על אנטוני. רק אני חושב ככה?

inbal287

New member
כי הוא איכשהו תמיד פחות בולט...

רוב הכתבות שהיו התעסקו במעשים של לי/דאנקן/סיי והרבה פחות באנטוני... למרות שאני אישית ממש אוהבת אותו.

ToryMaster

New member
דווקא תמיד חשבתי שזה סיימון

תשמעו, דאנקן היה נותן את הטון הנמוך [זוכרים בכל האקפלות?], את הבסיס לווקאליות, לי היה זה עם היכולות שמנצל אותן מתי שרק אפשר, וזה די משאיר את סיימון ואנטוני באמצע, במקום הממוצע והשקט, מה גם שלאנטוני אין את המראה הייחודי של האחרים, וזה מושך פחות תשומת לב.

למעלה