סירופ תירס - ../images/Emo83.gif
סירופ שמיוצר מתירס ומכיל בעיקר גלוקוזה. נהוג להמתיק בעזרתו משקאות קלים, מיצים, גלידה לחם מחיטה מלאה ועוד. צורתו הנוזלית שומרת על לחות המזון ומונעת קילקול. באזורים רבים בארצות הברית הוא זול יותר מסוכר בשל מדיניות סובסידיות מכוונת של ממשלת ארצות הברית מצד אחד ומכסים על סוכר מצד שני. (מתוך הויקופדיה) חלק מזה מכל זה לא ידעת בעצמי , ובעיקרון הוא זה שנותן ברק לשוקולד, וניתן גם למשוך אותו על עוגות שמרים לפני אפיה, אני שמה באמצע... אני אישית קניתי בטיב טעם , ויש אותו בכמה חנויות טבע שנתקלתי בהם .