קצת על הסאונד סיסטם של 12Tribes אמש בבירה

קצת על הסאונד סיסטם של 12Tribes אמש בבירה

לא אוכל ללכת לישון היום מבלי לומר כמה מילים טובות על האירוע היפה שהיה אתמול בצהרי היום בעמק המצלבה המדהים השוכן בלב ירושלים. ירושלים היא מהערים היחידות באזור המרכז של ישראל שעדיין נשמר בה הטבע שפעם (הרבה לפני שהייתי בתכנון) היה כאן בשפע ממנו, ולצד מבנים יחודיים ניתן לראות בלב ההתרחשויות, מרחק הליכה מהמקומות החשובים במדינה, אוצרות טבע שעושים קונוטציות לימי התנ"ך וכנען: עצי זית בכמויות, מדשאות טבעיות, ללא מעורבות אדם. בין כל היופי הזה חל אתמול האירוע הרשמי הראשון בו נחשף לעיני כל הסאונד סיסטם הראשון בארץ. ללא מעט אנשים כיום, משפט כמו "הסאונד סיסטם הראשון בארץ" עלול להישמע מצחיק כשזה בא בהקשר של הזמנה לאירוע. הרי יש כאן רבים המכנים עצמם סאונד סיסטמים. אלא שהפירוש הראשוני למונח "סאונד סיסטם", מכוון למערכות הסאונד האימתניות הניידות שבג'מייקה יש כה רבות מהן, עד היום. ראס אייל קונגו בנה בעצמו במשך שנים סאונד סיסטם המורכבת עם המכשור הטוב והאותנטי ביותר שאפשר לבקש. אתמול בירושלים אפשר היה גם לראות, אבל קודם כל לשמוע את זה. המערכת נשמעה ממרחק די רב, עוד במהלך הנסיעה במכונית והחיפוש אחר מקום האירוע. ההגעה לאירוע גילתה סיטואציה מרגשת ביותר, שנדמתה לי בקלות למעין מיני סאנספלאש 79, וכל הזמן אמרתי לאנשים שהנה, עוד שניה דניס בראון עולה להופיע... אירוע פשוט מדהים מכל בחינה, בין אם זה האנשים שהיו כולם מרוממים ונהנו מהמתרחש, הטיונים הנהדרים שנוגנו והאופן שבהם הם נשמעו מהמערכת. אנשים הגיעו בשישי בצהרים, לפני שהשבת נופלת על העיר הכי קדומה במדינה, להנות ממוזיקה טובה בחיק הטבע. הורים הגיעו עם הילדים שלהם (אפילו מת"א הרחוקה
), עם כלבים שלא הפסיקו להתרוצץ בין רגלי הנוכחים, ולמראה הyout משחקים עם הכלבים, חשבתי לעצמי שבדיוק ככה אני רוצה לגדל את הילדים שיהיו לי. מילת המפתח היא upliftment, ואם לסמוך על דאדי אייל (שבינתיים עומד במילותיו ללא ספק), זה היה רק חימום מנועים לקראת הקיץ, כך שגם מי שפספס, צפוי לעבור חוויה מתקנת בקרוב! ועכשיו, לילה טוב
גיל.

ועוד אחת

מי שרוצה לראות תמונות אחרות שצולמו ע"י ברק שליט, הידוע בכינויו Skunkride (אלו שכאן צולמו ע"י מיקה וולפסטל), מוזמן לבדוק את התמונות שברק העלה בפורטל הרגאיי הישראלי, וכמוהו גם אנשים נוספים (מסתבר
) Salute!

הרבה כבוד!

על ההפקה של הארוע המיוחד הזה. אכן היה מעולה. אווירה שונה בעיר הקודש... :) כן ירבו

DuBsYs

New member
מה אפשר להוסיף?

פשוט חלום שמתגשם. נקווה שבקרוב מאוד נוכל לשמוע שוב את הסאונדסיסטם של 12 טריבס.

למעלה