קצת על הפוליטיקה האיטלקית
D dare devil ית New member 13/4/14 #7 גם אני עד שהמאמן שלי הראה לי בקלסר תוכניות אימון כמה יש שם בשביל בעיות לב, בעיות בירכיים, סכרת וכו'
י יעקב ו New member 13/4/14 #8 הרבה מזה הוא בעצם שיווק בשביל כל הבעיות האלה לא צריך מכון כושר. אפשר ללכת בחוץ, לרכב על אופניים, ללכת או לרוץ בים. את הזמן בעבודה שמבלים כדי לממן את מכון הכושר אפשר לבלות יותר בריא.
הרבה מזה הוא בעצם שיווק בשביל כל הבעיות האלה לא צריך מכון כושר. אפשר ללכת בחוץ, לרכב על אופניים, ללכת או לרוץ בים. את הזמן בעבודה שמבלים כדי לממן את מכון הכושר אפשר לבלות יותר בריא.
D dare devil ית New member 13/4/14 #9 ממש לא בלי להכנס לנושא של זיהום אויר בטחון אישי וכו' לשקם ברך פגועה אתה לא יכול בחוץ גם לעבוד על גב. יש המון אנשים (המון) שהולכים לחדר כושר בשביל בעיות שדורשות ליווי מקצועי. אלו שהולכים בשביל להוריד משקל, או לנפח שרירים - זה באמת יכול להעשות בחינם.
ממש לא בלי להכנס לנושא של זיהום אויר בטחון אישי וכו' לשקם ברך פגועה אתה לא יכול בחוץ גם לעבוד על גב. יש המון אנשים (המון) שהולכים לחדר כושר בשביל בעיות שדורשות ליווי מקצועי. אלו שהולכים בשביל להוריד משקל, או לנפח שרירים - זה באמת יכול להעשות בחינם.