קצת על הקב"א ורמת העיברית....

sagiv4

New member
קצת על הקב"א ורמת העיברית....

האם רמת העיברית משפיעה הרבה על הקב"א? כי בצו-ראשון כתבתי כמה שגיאות כתיב באימות נתונים. האם זה מוריד הרבה מהקב"א? אנא ענו לי

אמיר גל

New member
פשוט מאוד....לא!

באימות נתונים רוצים לבדוק איך אתה שולט בקרוא וכתוב וזה לא משפיע בשום צורה על הקב"א שלך וגם החייל או החיילת שיבדקו אותך שם יגידו לך אחריי זה שזה לא משפיע לך על הקב"א אמיר.

אמיר גל

New member
כעיקרון זה לא משפיע..

כי באימות נתונים רוצים לבדוק איפה אתה גר שמות ההורים ידע כללי עלייך בלבד וההוספה הזאת של הבדיקה היא לא ברורה כל כך כי פשוט היא לא קובעת לך שום דבר רק רוצים לראות אם אתה יודע קרוא וכתוב לא יותר וזה לא משפיע על הקב"א חד וחלק. אמיר.

Iron-Maiden

New member
אני בכלל לא בטוח..

כשאני הייתי בצו ראשון, באימות נתונים החיילת ביקשה ממני לאיית משהו, ובפעם הראשונה לא הצלחתי. אח"כ בפעם השנייה איתתי את זה שוב נכון אבל רגע לפני הסוף התחרטתי ורציתי לשנות את זה למשהו לא נכון - אז היא אמרה לי משהו כמו: "עזוב, עדיף שזה יהיה כמו שהצעת מקודם...". אם זה באמת לא משפיע קשה לי להבין למה היה לה חשוב שזה יהיה נכון..

balcony

New member
זה משפיע על זימונים מסויימים.

למשל- לאשכול דוברות ומידע דורשים רמת עברית גבוהה, ולכן אם היו לך שגיאות רבות במבחני העברית לא תקבל לאשכול זימונים.

אמיר גל

New member
אני הייתי לא מזמן בצו ראשון

ואחריי שהסתיים האימות נתונים שלי החיילת הקריאה לי דף היא אמרה מאיזה תאריך יכולים לגייס אותי והיא הוסיפה שכל מבחני הקרוא שהיה זה בדיקות רגילות שאינם קובעות כלום ואינו משפיע כלל על ציון הקב"א

למעלה