קצת על למה שומעים ממני פחות בתקופה האחרונה

MidNight Flame

New member
קצת על למה שומעים ממני פחות בתקופה האחרונה

אז הגיע הזמן שאספר גם פה (למי שלא מכיר אותי מעבר), מעבר לעבודה שצורכת ממני כמות לא מבוטלת של זמן וכוחות,
בשלושה שבועות האחרונים התחלתי תוכנית שאני חושב עליה כבר הרבה זמן ונטתי להתייחס אליה תמיד כאל תוכנית "יום הדין".
למה "יום הדין"? כי זו תוכנית שידעתי שתהיה תובענית מהגוף והנפש יותר מכל מה שעשיתי עד כה.
סטפן קורטה 3*3 למי שמכיר ולמי שלא - זה הרציונל https://www.kilogram.co.il/794/stephan-korte-3x3/
הבעיה הראשונית של התוכנית בשבילי היא שבמקור היא כתבה למתחרים בפאוורליפטינג עם ציוד (כלומר חליפת לחץ, רצועות וכו') ברמה מאוד גבוהה ולכן דורשת התאמות למי שמתאמן RAW (כלומר ללא ציוד מעבר לחגורת גב).
מה אגיד לכם? זה סיוט, זה חוויה, זה מתיש נפשית ברמות אחרות. הכפות ידיים שלי בוכות על בסיס קבוע ואני כמובן ממשיך להיות עקשן.
התוכנית מחולקת ל2 : בלוק נפח ובלוק עצימות. אני כרגע בסוף שלב הנפח, מדובר ב4 שבועות בהם מתאמנים 3 פעמים בשבוע וכל אימון כולל (במקרה שלי) :
8*5 סקווט 6*6 פרס כתפיים 8*5 דדליפט. מיותר לציין שכל אימון נמשך בין שעתיים וחצי לשלוש וחצי שעות בממוצע ויש שהגיעו אפילו ל4 שעות אימון.
יום ראשון הקרוב מתחיל השבוע הרביעי והאחרון וחשבתי לשתף גם כאן סוג של לוג לשבוע הזה אם יש מתעניינים...

MidNight Flame

New member
פספסת את החלק באמת איום ונורא פה

לא 8 חזרות סקווט, 8 סטים של 5 חזרות סקווט, 6 סטים של 6 חזרות פרס ו8 סטים של 5 חזרות דדליפט באותו אימון שלוש פעמים בשבוע!!!

amirline

New member
אוי.... 8 סטים ??? , ואחרי יומיים שוב ???

מרתפי האינקוויזיציה !!!

swelli

New member
מייק, אם אתה לא תעשה תוכנית כזו, מי יעשה..? אני..? LOLL...

בהחלט נשמע כמו תוכנית סיוט.
כשאני עשיתי את הטקסס מטוד, ורק חשבתי שיש לי 5 סטים של 5 חזרות, הייתי בדיכאון.. לחשוב על 8 סטים... לא נעים..
בהצלחה סוס.

MidNight Flame

New member
3-10 דקות, אין משמעות אבל...

אם אתה רוצה שהאמון שהאימון ייגמר מתישהו...

amirline

New member
יש משמעות, אני מניח שאם תנוח דקה-דקה וחצי לא תוכל להשלים את

הסט הבא...
&nbsp
בנושא זה, כשאני עושה בנץ' פרס עם השיא שלי 105 ק"ג 5 חזרות ואני נח דקה וחצי אז בסט הבא אני מצליח רק 4 חזרות ואז שוב נח דקה וחצי ואז מצליח 3 חזרות. האם זה בסדר אן שעדיף לי לנוח 3 דקות ולהשלים 5 חזרות בכל הסטים (או לפחות לנסות)...

MidNight Flame

New member
כדי להתקדם בתוכנית כוח...

אתה בהכרח חייב להשלים את הסטים והחזרות, אם יותר מנוחה תאפשר לך להשלים 3*5 או 5*5 ולהתקדם באימון הבא במשקל העבודה - תנוח כמה שצריך.

amirline

New member
במידה ולא הצלחת 5 חזרות מה עושים?

ועל אותו משקל אם אתה מצליח 5 ומרגיש שיש לך עוד חזרה?

MidNight Flame

New member
אם במשך שבועיים נכשלת...

זה הזמן לעשות ריסט.
אם אתה מרגיש שיש עוד חזרה בתוכנית כוח, לא נותנים אותה.

למעלה