קצת על מוזיקה...

קורטי

New member
קצת על מוזיקה...

חה-חה... צוחקת בקול מרושע- הפאנקית שמנסה להשתלט על העולם... (אני פסיכית- אל תנסו להבין..) בכל מקרה- רק רציתי לפתוח דיון על מוזיקה. הנה כמה שאלות שאשמח אם תפרטו עליהן-
מה זה מוזיקה בשבילך?
ממה התחילה האהבה שלך למוזיקה (אם היא קיימת..)?
מהי הלהקה\מוזיקאי ששינה\ ששינתה את התפיסה שלך לגבי מוזיקה?
מהי ההופעה האחרונה שהיית בה?
מהי הפעילות המוזיקלית האחרונה שהיית נוכח בה?
האם אתה מנגן על כלי נגינה כלשהו?
האם אתה מתכנן להגיע להופעה מסויימת בקרוב?
האם יש לך סגנון מוזיקה מועדף?
האם מוזיקה היא אחד הדברים החשובים לך בחיים?
מהי מוזיקה טובה מבחינתך?
האם אתה מגיע להופעות של להקות מתחילות?
האם ניגנת אי-פעם בלהקה?
מהו כלי הנגינה הכי מדהים מבחינתך? מקווה שתהנו- בל. (מנסה אכן לפעול למען שהפורום יהיה מלא חיים)

Stripperella

New member
עונה ראשונהההה../images/Emo79.gif../images/Emo168.gif

מה זה מוזיקה בשבילך? זה סם החיים!! ממה התחילה האהבה שלך למוזיקה (אם היא קיימת..)? מאז שנולדתי ככה מהי הלהקה\מוזיקאי ששינה\ ששינתה את התפיסה שלך לגבי מוזיקה? היהודים הם שינו לי התפיסה! מהי הפעילות המוזיקלית האחרונה שהיית נוכח בה? מחזמר(?) האם אתה מנגן על כלי נגינה כלשהו?אממממ הצליחו ללמד אותי לנגן על פסנתר ווווווווייייי האם אתה מתכנן להגיע להופעה מסויימת בקרוב? בנתיים אין שום דבר באופק האם יש לך סגנון מוזיקה מועדף? ישראלית רולזזזז האם מוזיקה היא אחד הדברים החשובים לך בחיים? כןןןןןן מהי מוזיקה טובה מבחינתך? מוזיקה שבאה מהלב ושאתה מרגיש את הנשמה של הכלים....ושהמילים של השיר (אם יש כמובן) מדברו אליך האם אתה מגיע להופעות של להקות מתחילות? לא יצא לי האם ניגנת אי-פעם בלהקה? לא מהו כלי הנגינה הכי מדהים מבחינתך? כינור...יש לי חולשה לצליל שלו

pain is MY love

New member
אז ככה...

מה זה מוזיקה בשבילך?- משהו שיכול לתאר יותר מכל דבר אחר מה אני מרגישה בכל רגע נתון... ממה התחילה האהבה שלך למוזיקה (אם היא קיימת..)?- מזה שגיליתי שלמילים בתוספת מנגינה יש כוח עצום. מזה שגיליתי שמוסיקה יכולה לגרום לי להרגיש. מהי הלהקה\מוזיקאי ששינה\ ששינתה את התפיסה שלך לגבי מוזיקה?- סאבלימינל שינה את התפיסה שלי לגבי מוסיקה שחורה וגילה לי את הכוח שבשנינות ובמסר. אינפקטד מאשרום שינו את דעתי על הטראנס ממוסיקה שטחית שמיועדת לערסים למוסיקה בעלת עוצמה מדהימה! ברי סחרוף ועברי לידר שינו את התפיסה שלי לגבי זמרים דגולים ומוניקה סקס בתוספת כנסיית השכל והיהודים גרמו לי להבין שלרוק ישראלי יש עתיד... מהי ההופעה האחרונה שהיית בה?- לרוב אני לא הולכת להופעות. מהי הפעילות המוזיקלית האחרונה שהיית נוכח בה?- הופעה של להקת הרבנות הראשית בחנוכה חחחחחח האם אתה מנגן על כלי נגינה כלשהו?- לצערי לא האם אתה מתכנן להגיע להופעה מסויימת בקרוב?- נכון לעכשיו לא. האם יש לך סגנון מוזיקה מועדף?- הכל תלוי במצב רוח. המון מוסיקה ישראלית, היפ הופ, רוק. האם מוזיקה היא אחד הדברים החשובים לך בחיים?- בהחלט כן. מהי מוזיקה טובה מבחינתך?- מוסיקה שמצליחה לגרום לי להזדהות איתה.... האם אתה מגיע להופעות של להקות מתחילות?- לרוב לא האם ניגנת אי-פעם בלהקה?- לא מהו כלי הנגינה הכי מדהים מבחינתך?- גיטרה אקוסטית.

Piren

New member
ומה איתי..

-מה זה מוזיקה בשבילך? מוזיקה זה מוזיקה.. -ממה התחילה האהבה שלך למוזיקה (אם היא קיימת..)? לפני 5-6 שנים -מהי הלהקה\מוזיקאי ששינה\ ששינתה את התפיסה שלך לגבי מוזיקה? אף אחד לא ממש שינה לי את התפיסה.. אבל פרל ג'אם הכניסו אותי לגראנג' -מהי ההופעה האחרונה שהיית בה? אתמול, גיידנס וקרוספייר בסיטי הול בחיפה -מהי הפעילות המוזיקלית האחרונה שהיית נוכח בה? אני די נוכח בכל ה"פעולות המוזיקליות" של גיידנס ואוניון גוד
(אוניון שלטו בירושלים
-האם אתה מנגן על כלי נגינה כלשהו? ידעתי לנגן על אורגן שהייתי קטן, ומתעסק פה ושם בגיטרות.. צריך ללמוד כמו שצריך שיהיה זמן -האם אתה מתכנן להגיע להופעה מסויימת בקרוב? עוד לא סגור לגבי זה, אבל יש ערב של גראנג' בשברולט בחולון (Serenity, Insignificant, HRC) יעלו לעשות קאברים לנירוונה, פרל ג'אם ואליס אין ציינס.. כמו כן גיידנס יופיעו שם ... אם לא יתאפשר, ב-31 יש הופעה של אוניון גוד ואמסטף בהייניקן הבימה קלאב (למי שרוצה יש את אסגאוט ודיסטורטד גם כן באותו היום, נראה לי בת"א, אולי בבארבי) -האם יש לך סגנון מוזיקה מועדף? מטאל.. וגראנג' -האם מוזיקה היא אחד הדברים החשובים לך בחיים? כן -מהי מוזיקה טובה מבחינתך? אי אפשר להסביר.. מה שטוב אני שומע .. -האם אתה מגיע להופעות של להקות מתחילות? כן .. בסבבה -האם ניגנת אי-פעם בלהקה? לא -מהו כלי הנגינה הכי מדהים מבחינתך? גיטרה חשמלית

בשלולית

New member
גם אני ניגנתי פעם על אורגן ../images/Emo10.gif

-מה זה מוזיקה בשבילך? יש רגעים שממש צריך אותה ויש רגעים שאי אפשר לסבול אותה... -ממה התחילה האהבה שלך למוזיקה (אם היא קיימת..)? אני לא זוכרת ממה... וגם לא ממש מתי... אני רק זוכרת שכשהייתי קטנה לא ממש אהבתי מוזיקה... (אמא טחנה לי מוזיקה קלאסית בבית... היא מוזיקאית...) מהי הלהקה\מוזיקאי ששינה\ ששינתה את התפיסה שלך לגבי מוזיקה? אף אחד לא ממש שינה לי את התפיסה.. אבל כמו שמרינה נראה לי אמרה... באמת הבנתי שלרוק הישראלי יש עתיד.. -מהי ההופעה האחרונה שהיית בה? בניצנים.. של דנה ברגר, חמי רודנר, יוני בלוך, ירמי קפלן, גם אביב גפן היה לכמה שירים והיהודים והרכב חסר לכמה שירים, וקורין אלאל... -מהי הפעילות המוזיקלית האחרונה שהיית נוכח בה? יצאתי למסיבה בחנוכה? -האם אתה מנגן על כלי נגינה כלשהו? למדתי 6 שנים נגינה על אורגן.. אחרי זה רציתי לעבור לפסנתר ואמא שיגעה יל את החיים שאני אלמד חליל צד, לא רציתי, רבתי איתה, הפסקתי ללמוד ולעולם לא חזרתי לזה....
מתחרטת עד היום! -האם אתה מתכנן להגיע להופעה מסויימת בקרוב? לא משהו מסויים... אבל לפני כמה זמן באמת אמרתי לחברה שנורא בא לי ללכת להופעה... האם יש לך סגנון מוזיקה מועדף? לא.. אני אחת שאוהבת הכל... מטראנסים ועד לשירים קיצ'יים שקטים ודיכאונים.. פחות אוהבת מזרחית של בכיינים. -האם מוזיקה היא אחד הדברים החשובים לך בחיים? כן! היא מרגיעה אותי כשצריך
-מהי מוזיקה טובה מבחינתך? אי אפשר להסביר.. מה שטוב אני בדרך כלל שומעת.. -האם אתה מגיע להופעות של להקות מתחילות? לא -האם ניגנת אי-פעם בלהקה? לא -מהו כלי הנגינה הכי מדהים מבחינתך? פסנתר.. הוא מטריף אותי עם הצלילים השקטים והרגועים שלו..

קורטי

New member
../images/Emo99.gifוגם אני עונה...

מה זה מוזיקה בשבילך? מוזיקה בשבילי זה האהבה הכי גדולה שלי, ודבר שהחזיק אותי בחיים ברגעים קשים.
ממה התחילה האהבה שלך למוזיקה (אם היא קיימת..)? האהבה שלי התחילה עוד מגיל 0 (הביטלס, דיפ פירפל, לד זפלין), זוכרת את עצמי, ילדה בת 3 מתרוצצת בבית ושרה בקולי קולות את Yellow submarine של הביטלס... בעיקרון, האהבה האמיתית שנבעה מתוכי הייתה לנירוונה בכיתה ו' אם אני לא טועה...
מהי הלהקה\מוזיקאי ששינה\ ששינתה את התפיסה שלך לגבי מוזיקה? הלהקה ששינתה לי את התפיסה לגבי מוזיקה הייתה נירוונה- אני יודעת, בעקרון להקה מאוד ממוצעת- כמה ריפים פה ושם, סולו קליל ומקצב תופים נחמד, קול צרוד של קורט שהפך כבר מזמן למיתוס ידוע לכל- אבל אנשים, אז אני הרגשתי את האגרסיה הזו לראשונה- האגרסיה שיש במוזיקה. אני אוהבת את האגרסיה הזו (הסיבה למשיכה המגנטית שלי למטאל..)
מהי ההופעה האחרונה שהיית בה? טראש וספיד פסטיבל בצוללת הצהובה (באוקטובר..), והיה גם ערב ישראלי- ניגנו שם קאברים ליהודים, אביב גפן ועוד (היה בסדר, ההופעה של המטאל הייתה הרבה יותר טובה- במיוחד המחווה הענקית של XenomorphiX למגדת'.)
מהי הפעילות המוזיקלית האחרונה שהיית נוכח בה? בחזרה של להקת המטאל Susej Christ- היה מדהים, במיוחד כשהם התחילו לאלתר מוזיקת פאנק, בלוז, טראנס, מזרחית... אהבתי...
האם אתה מנגן על כלי נגינה כלשהו? גיטרה קלאסית, קצת אקוסטית ואורגן.
האם אתה מתכנן להגיע להופעה מסויימת בקרוב? 20 לינואר, מועדון הבארבי- מחווה לענקי המטאל- מטליקה, איירון מיידן ומנואור- (
לאלו מאיתנו שאוהבים את אוניון גוד...Piren... אז יובי חייבי מהלהקה ינגן שם.. רק לידע כללי..
), כמו כן, תיהיה מחווה לפנטרה לזיכרו של דיימבאג דראל ז"ל- (סוסג' יכול להיות מופיעים שם לצד Damnation, Azazel ועוד..) מופע הפתיחה של חנות המוזיקה הירושלמית UFO.
האם יש לך סגנון מוזיקה מועדף? בד"כ כלל פאנק, מטאל ורוק, אבל אוהבת גם ג'אז, בלוז וכל מוזיקה שעשוייה היטב מהנשמה.
האם מוזיקה היא אחד הדברים החשובים לך בחיים? בהחלט!
מהי מוזיקה טובה מבחינתך? כל מוזיקה עם כלי נגינה אמיתיים שנוצרה מהלב ונשמעת כמו שצריך.
האם אתה מגיע להופעות של להקות מתחילות? מדי פעם בפעם.
האם ניגנת אי-פעם בלהקה? לא אבל בהחלט הייתי רוצה..
מהו כלי הנגינה הכי מדהים מבחינתך? גיטרה חשמלית!

Piren

New member
פחח. תודה ../images/Emo13.gif

עוד לא יצא לי לבוא להופעה של מישהו בשביל מתופף .. אבל תודה על המידע
אני אישית הופעתי לגלות שהוא גם מנגן בקרוספייר.. אבל זה הרבה פחות מוזר מזה שאסף עיינב 10 דקות עושה גלאם, ושתי שניות אחרי זה מביא בגראולינג בשביל עזאזל

עונה

מה זה מוזיקה בשבילך? מלא עוצמה, חיים ממה התחילה האהבה שלך למוזיקה (אם היא קיימת..)? מאז שהסתכלתי אל כל הדיסקים של אח שלי והקשבתי דיסק דיסק מהי הלהקה\מוזיקאי ששינה\ ששינתה את התפיסה שלך לגבי מוזיקה? רוק ישראלי [?] מהי ההופעה האחרונה שהיית בה? לא הייתי
מהי הפעילות המוזיקלית האחרונה שהיית נוכח בה? לא זוכרת האם אתה מנגן על כלי נגינה כלשהו? לא האם אתה מתכנן להגיע להופעה מסויימת בקרוב? אולי האם יש לך סגנון מוזיקה מועדף? רוק ישראלי האם מוזיקה היא אחד הדברים החשובים לך בחיים? כן מהי מוזיקה טובה מבחינתך? קשה לי להסביר האם אתה מגיע להופעות של להקות מתחילות? לא האם ניגנת אי-פעם בלהקה? לא מהו כלי הנגינה הכי מדהים מבחינתך? תופים

Zoharrr

New member
מוזיקה........

מה זה מוזיקה בשבילך? החיים שלי.לא עובר לי היום בלי זה.אני צריכה מוזיקה לוורידים!!!! ממה התחילה האהבה שלך למוזיקה (אם היא קיימת..)?לא יודעת...היא תמיד היתה קיימת... מהי הלהקה\מוזיקאי ששינה\ ששינתה את התפיסה שלך לגבי מוזיקה?לאדעת...אולי הקאונטינג קרוז או שסתם בנאדם כזה, אז אלכס ואח שלי. מהי ההופעה האחרונה שהיית בה? רוק עצמאות...מזמן... מהי הפעילות המוזיקלית האחרונה שהיית נוכח בה?עכשיו אני שומעת מוזיקה, נחשב? אבל ממש אז שהייתי אצל אלכס והוא ניגן בגיטרה ושרנו... האם אתה מנגן על כלי נגינה כלשהו?לא האם אתה מתכנן להגיע להופעה מסויימת בקרוב? כן של סינרגיה האם יש לך סגנון מוזיקה מועדף?אהמ... אני משערת שאצלי רוק שולט בהחלט אבל יש עוד סנגון שאני אוהבת ואין לי מושג מהו בכלל...הקאונטינג קרוז - אין להם סגנון... האם מוזיקה היא אחד הדברים החשובים לך בחיים?מוזיקה זה מה שמניע אותי,מה שמסביר אותי... מהי מוזיקה טובה מבחינתך?אני חושבת שמוזיקה טובה זה מוזיקה שיש הרמוניה בין הכלים, בין הזמר למוזיקה, ליריקה טובה ולא מטומטמת והיא אמורה להיות מורכבת מיותר מ 4 אקורדים שחוזרים על עצמם ויש שירים כאלו מאלף סגנונות שונים לכן לרוב אני מוצת את זה ברוק אבל לפעמים שירים פשוטים ביותר מדברים אלי... האם אתה מגיע להופעות של להקות מתחילות?רק של ידידים שלי.... האם ניגנת אי-פעם בלהקה?לא מהו כלי הנגינה הכי מדהים מבחינתך? גיטרה חשמלית שקסית כמו של אלכס. סתם הערת ביניים...לא מנגנת אבל שרה ויכול להיות שאני אצטרף ללהקה...

מיוזיק !!!!

מה זה מוזיקה בשבילך? הכל. שם תמיד כשטוב וכשרע. ממה התחילה האהבה שלך למוזיקה (אם היא קיימת..)? אמ.. תמיד זוכרת את עצמי מפזמת שירים .. מהי הלהקה\מוזיקאי ששינה\ ששינתה את התפיסה שלך לגבי מוזיקה? הביטלס דפנטלי!! להקה ענקית! האהובה עליי .. מהי ההופעה האחרונה שהיית בה? של הפוסי של לוסי בבארבי לפני אמ.. חודש נראה לי.. אה! גם הופעה של ירמי קפלן אצלי בבית ספר! מהי הפעילות המוזיקלית האחרונה שהיית נוכח בה? תחרות זמר הפופ הרוסי הטוב ביותר בערוץ הרוסי.. חח אבא שלי שומע בקולי קולות .. האם אתה מנגן על כלי נגינה כלשהו? נגנתי ארבע שנים על אורגן.. האם אתה מתכנן להגיע להופעה מסויימת בקרוב? כן ברור של הדג נחש, היהודים, מוקי וברי סחרוף! האם יש לך סגנון מוזיקה מועדף? רוק קל האם מוזיקה היא אחד הדברים החשובים לך בחיים? אחד מהם .. לא יכולה לחיות בלי. מהי מוזיקה טובה מבחינתך? מוזיקה שלמילים שלה יש אשכרה משמעות.. איכותית.. האם אתה מגיע להופעות של להקות מתחילות? כן.. מבקרת בבארבי לעיתים קרובות .. האם ניגנת אי-פעם בלהקה? נופ. מהו כלי הנגינה הכי מדהים מבחינתך? פסנתר וגיטרה.

למעלה