קצת על סקס ועל אהבה

קצת על סקס ועל אהבה

התכשיטים שלי שאבדו ואינם אני מתגעגעת אבל גם אליך האגו שלך שמילא את חלל החדר הציף בי אהבה וגם הציף בי תקווה שלא תלך ועכשיו ההחלטה לקום בבוקר אחרת כשאתה סביר להניח עם מישהי אחרת אם זו הייתה הפעם הראשונה שלכן, אז אתן יכולות להבין אותי במידה מסויימת, אבל מאחר ואני פסימית מטבעי, אני חייבת להוסיף איזו אכזבה לסיום, כמו זו, למשל: היא חמודה, והיא יפה והיא בת שיחה נאמנה והיא גרה רחוק אבל קרובה ללבך והיא עדיין לא איתך אבל בדרך היא לא נותנת לך מנוח אם תחפש את הליבה שבתוך הקקטוס הקוצני כשאתה מתבונן בה מחורמן ועצבני מדמיין אותה ערומה והיא עדיין לבושה לך חפש בנות אחרות תזיין מאחור ותחשוב עליה מלפנים תנצל ותזרוק לעזאזל, אני, בינתיים, אפתח כיוונים ויום אחד, מן הימים בהם אתה מנצל אותי, בזרועותיי אולי אני אשמע את אחד הסיפורים האלה עליי

מנו

New member
הרבה עוצמה.....לילית

שוחט רגשות.......ועצוב נורא! לילית

תגובה...

הקטע השני הדהים אותי... במילים פשוטות, יומיומיות, ללא קונוטאציות - הבאת לנו אמת שורפת ! שירך מקסים ! בועז שרעבי שר : ``היום כבר לא מתים מאהבה`` אז תני לנו חיוך כאן שולחת לך את כוס האופטימיות שלי :)) ענבל

ועכשיו בחזרה אליך

ענבל, כשאני חושבת על הנושא, בחמש בבוקר, ומנסה לשחזר את החיים שלי, ואת התקופות שכתבתי בהן יותר או פחות, אני מגיעה למסקנה, שאם הייתי אופטימית, או אם היה לי טוב, לא הייתי כותבת שורה אחת בחיים שלי.... מה שמביא אותי למסקנה, שאולי יש קצת טוב ברע ?

למעלה