קצת על עצמי ודרכי...

העין3

New member
קצת על עצמי ודרכי...

אולי אחרי שאסביר לכם מה סדר היום שלי תבינו למה אני לא משיב לכולם... נתחיל מקצת על עצמי ... אני בן 40 גרוש פלוס שלושה ילדים שדורשים אבא לעצמם מפעם לפעם. אני קבלן שיפוצים ובונה נישות גבס (מין סוג של מזבח לפלזמה ) ... בכל בוקר אני קם מוקדם יושב מול המחשב עם הקפה הראשון וקורא את המסרים (מינימום עשרה) ועוד כמות נכבדה של מיילים ... ושעה זאת של הבוקר אני מסוגל רק לקרוא ולא להגיב (המוח עוד רדום)... אחרי כשעה אני יוצא לעבודה אוסף ומפזר פועלים בפרויקטים חוזר ואוסף את הפועל הצמוד שלי ויוצא גם אני לעבודה... בסביבות השעה תשע וחצי הטלפון כבר מתחיל לצלצל עם שאלות מחברי הפורום וחברים של חברים ... מכל המתקשרים אין אחד שלא קיבל יחס אישי ותשובות עד כמה שאני יכול... ויעידו אנשים כאן שכאשר אני לא עונה אני מחזר טלפון מייד כשאני מתפנה וזאת על חשבוני... במשך היום אני מתפנה להשיב על שאלות ורובן מתקשורים... ולמי שלא תיקשר בחייב אני רוצה להסביר שתקשור מצריך אנרגיות רבות ולאחר כל תקשור אני זקוק למינימום חצי שעה מנוחה ... פשוט לא מסוגל לתפקד... ברוב הימים אני מקבל לביתי מטופלים אשר מבקשים לפגוש אותי וזאת בסביבות השעה 12 בצהריים... יעידו חברים מהפורום שהיו אצלי שהמפגש עורך כשלוש שעות ובחינם ... אני מסרב בכל תוקף לקבל שכר או מתנות... כל מטופל שבא אלי מקבל יחס אישי כאילו הוא האדם היחידי בחיי באותם שעות... נוסף לזה אני צריך לפגוש לקוחות להכין הצעות מחיר ולנהל עסק ... ולא הוסיף על זוגיות ובילויים... אני מאמין שכאשר אדם פונה אלי במסר ואני מציע לו להתקשר אלי והוא לא מתקשר וממשיך לבלבל לי את המוח במסרים זה סוג של זלזול... וכאשר אני מנהל שיחה טלפונית עם אדם מעולם לא סיימתי את השיחה מבלי לשאול אם יש לו שאלה נוספת ... בכל מקרה אני תמיד אמשיך להשיב לכולם ולכל המתקשרים באהבה ובסבלנות וללא תשלום ... אבל אני בטוח שאם המפגש או השיחה איתי הייתה בתשלום היו כולם מכינים את השאלות מראש ורק כדי לנצל את מלוא המחיר שהם משלמים וכאשר זה בחינם אפשר לבלבל את המוח כל דקה בלי חשבון.... שלכם באהבה . ערן.

o1d3e5t

New member
ערן היקר

אתה אדם מיוחד במינו ואני מאמינה כי כאשר הינך נפגש עם אדם לתקשור ל3 שעות עליך לגבות תשלום וזאת עבור תרומה לנזקקים כסף היא אנרגיה ואנרגיה חיובית חשוב להעביר בין אהובים ובכך הינך שומר על איזון בינך לבינם ובין היקום.... בנוסף יש לי אחיינית שזקוקה לך מאוד אשר תקשרה בעבר וכעת הפסיקה מתוך החוויות שהיא חווה ...אשמח אם תוכל להיפגש עימה לתקשור על מנת לעזור לה שמה רינת..אנא ידע אותי בזמנך החופשי תודה מקרב לב עידית.

העין3

New member
שתתקשר אלי ואנסה לעזור לה...

גם אני הפסקתי לתקשר לתקופה ארוכה וזאת מבחירה שלי... אשמח לעזור לה... ערן.

רעיון יפה ..'תרומה לנזקקים'

אך התקשור הוא לא מותרות!!! והשפע לא מדיד..האין זאת?! וכן ערן...צאקרת הלב שלך..וצקרת הבסיס לפעמים מתבלבלות בינהן תשמר מלהגיע לאפיסת כוחות!!!

למעלה