קצת על עצמי .. וכמה שאלות

deicide vy

New member
קצת על עצמי .. וכמה שאלות

אז ככה , לפני כמה ימים הצגתי את עצמי כאן .. אבל לא ממש אמרתי מי אני, קוראים לי דרור ואני בן 17.5 ומתעניין באלכוהול, בברמנות ובפליירינג (די הרבה). רציתי לשאלו כמה דברים את כל הברמנים שכבר עברו קורס או לא עברו : - איך מתנהל פחות או יותר קורס ברמנים ממוצע בארץ, מה מקיפים הלימודים שם וכיוב' ... - מהי העלות של קורס ברמנים ממוצע ועל איזה מהם הייתם ממליצים לנער באיזור השרון ? ועוד שתי שאלות שפחות קשורות לקורס עצמו : - למישהו פה יש מושג איפה מוכרים ציוד פליירינג חדש\משומש ואם יש איזשהו קטלוג באינטרנט ? חיפשתי כבר בגוגל אבל לא מצאתי שום דבר משמעותי אז אני פונה אליכם\ן. - האם זה אפשרי לקבל איזשהו ניסיון בתחום עוד לפני הקורס ? אפילו לא בתשלום אלא רק כדי להשתפשף ולהכיר את הדברים טיפה מקרוב יותר .. תודה על התשובות .. דרור ;)

EM92

New member
אז ככה...(פליירינג)

קנית ציוד פליירינג-http://www.flairco.com/welcome.cfm בקבוק עולה 19$ (לא כולל עלויות שילוח ומיסים) לדעתי עדיף לך להתאמן בבית (על דשא או בים) עם בקבוק רגיל... לא חבל על הכסף...? ואגב כמו שאמרו לך מקודם יש כל כך הרבה מידע באינטרנט על אלכהול קוקטילים, פליירינג וכל מה שרק תרצה. אם אתה כל כך רוצה להיכנס לתחום נראה לי שזו (אינטרנט) אחלה התחלה! שיהיה בהצלחה

deicide vy

New member
פליירינג

בנתיים מה שאני עושה זה לשחק עם בקבוק 'פינלנדיה' ריק אבל חסרים לי לפחות עוד בקבוק ושייקר קאפ, מעבר לזה. עוד לא מצאתי מדריכים בסיסיים לנושא וכבר עברתי על די הרבה תוצאות בגוגל..

EM92

New member
מה שאני עושה..

גם מתרגל עם בקבוקים ששמרתי, בעניין תרגלים פשוט תנסה לעשות דברים בעצמך לעמיד בקבוק על גב כף היד וכו... פשוט תן לדימיון לסחוף אותך.... אני יחפש תמונות שלנו בזמן תרגול פליירינג אולי זה יעזור לך... עוד אופציה זה לצאת לפאבים תראה ברמנים אפילו תשאל אותם בזמן העבודה אני בטוח שהם ישמחו לעזור לך... שיהיה בהצלחה

deicide vy

New member
סרטונים ..

דבר ראשון.. תודה על תשומת הלב ! ולסרטונים - כבר יש לי כמה סרטונים על המחשב וכמה מקומות שבהם יש סרטונים שאפשר לצפות בהם. הבעיה בסרטונים מהסוג הזה היא שבסרטון אני רואה רוטינה שלמה, מורכבת ומהירה שקצת קשה להתחקות אחריה. אני מצליח לחקות חלק מהדברים שם (הבאלנסים השונים וכו' ) אבל אחרי הסיבובים זה .. ושוב - אין לי כוס כדי לעבוד איתה, יש לי רק בקבוק זכוכית אחד שאני יכול לעבוד איתו רק מעל הדשא בחצר ובגלל זה אני שאל אם למישהו יש מושג איפה אני יכול לקנות ציוד פשוט בארץ.. דרור.

Symbolic

New member
למה לקנות בקבוק??

קח בקבוק זכוכית. אם תעטוף אותו במספיק מסקינג טייפ הוא יהיה עמיד ביותר. וגם כאשר אם והוא ישבר, הוא לא יתנפץ לך לעשרות חתיכות. בקבוק + ימבה מסקינג טייפ

EM92

New member
ציוד...

המחירים בארץ הם בין 150-250 שקל לבקבוק (ממש לא שווה לזרוק על זה כסף...) תתאמן בים גם יותר כיף וגם כוסיות בביקני יסתכלו עליך... אתה רוצה שייקר וכוסות? תבדוק באתר הזה ווין באר ראיתי שיש שם שיקרים וכוסות... לדעתי? תמיד תמצא תחליף בבית...

בר31

New member
בקבוקי פלרינג

אני יודע שבית הספר לברמנים של ה"שואו בר" מייבאים בקבוקי פליירינג אולי כדאי שתברר שם אני חושב שזה www.showbar.co.il

למעלה