קצת על עצמי

peachy

New member
קצת על עצמי ../images/Emo1.gif

אופק בקשר לשאלה שלך אם יש לי חברים גייז, אז זהו, שכאן בא הקטע המסובך ונו, אולי כדאי שאני אתחיל לספר על עצמי רק בכדי שיהיה לכם רקע קצר לעולמי. אז פה בא הבום הגדול (או שלא) – אני דתיה. לא דתיה לייט, חפיפניקית או משהו כזה, אלא דתיה שהייתה 6 שנים במכללה לבנות בלבד (!!!) אבל שלא תטעו ותחשבו שאני חרדית, מאלו שהולכות עם החצאית ¾ , גרביונים ונעלי סירה. אני מתלבשת די רגיל (ומ-ד-ה-י-ם
) רק עם חצאיות במקום מכנסיים. למרות הדתיות שלי, אני לא שופטת שום אדם באשר הוא, ומקבלת כל אחד, אני חשתי על בשרי (ועדיין חשה) את ההרגשה שמדביקים עלי תוית ופוסלים אותי עוד לפני שמכירים אותי, ואני שונאת להיתקל שוב ושוב באנשים צרי מוחין ואטומים. ולשאלתך אופק (אם לא נרדמת עד עכשיו) אז מכיוון שאני במסגרת הדתית אז לא יצא לי ממש להכיר גייז, ובעצם בנים בכלל, א-ב-ל יצא לי להכיר במכללה בה למדתי בחורה דו-מינית, שאני יודעת שזה שונה מכל עניין הגייז, אבל היינו (עכשיו היא בצבא ואני בשירות לאומי) חברות ממש טובות, והיא הייתה בבית שלי והכל היה סבבה. אז זהו, אני דתיה , וכשראיתי לא ממזמן שני תאילנדים שהחזיקו ידיים והסתכלו אחד על השני באהבה ,לחשתי בליבי אווווווווווו ….. אין לי כח להיכנס לכל העניין של איסור הגייז בדת, אך אם תרצו לדבר על זה, אין בעיה. אוהבת…
peachy

Ms. Librety

New member
ל -peachy

פיצ´י... רק רציתי להבין ממה נובעת ההתנגדות של הדת היהודית להומואים... (לדוגמא כמו המילה הזאת שאומרים שיש לה קונטוציות שליליות בדת היהודית)....

peachy

New member
תשובה ל ms. Librety ../images/Emo55.gif

לפני שאני אענה על שאלתך: ממה נובעת ההתנגדות של הדת היהודית להומואים אז אבהיר משהו אחד: התשובה שלי לא משקפת את דעתי בצורה כל שהיא, אלא משקפת את הכתוב בתורה, וכידוע לך לא אני כתבתי אותה, ואני לא מסכימה עם כל מה שכתוב בה, כמו שאת כמובן לא מסכימה עם כל הדברים בעולם החילוני. אני לא אתן לך את התשובה הרדודה של: פשוט ישנו איסור מפורש בתורה למשכבי זכר, כי לדעתי העניין הרבה יותר עמוק מזה: הברכה הראשונה שניתנה ע"י ה´ לאדם הראשון היא: "פרו ורבו ומלאו את הארץ", מכאן נובע שעצם הבריאה היא פריה ורביה. קיימת חובה לכל אדם לישא אשה כדי לפרות ולרבות, וכל מי שאינו עוסק בפריה ורביה כאילו שופך דמים וממעט את הדמות וגורם לשכינה שתסתלק מישראל. אדם גיי עדיין יכול "לפרות ולרבות" , אז למה אסור לו להיות גיי מבחינת הדת? מכיוון שמצוין שאף על פי שיקיים מצוות פריה ורביה אסור לו לעמוד בלא אשה. אם תרצו שאני אכנס להיבטים העמוקים יותר, או לדעותי האישיות - רק תגידו, ושוב – כל זה לאאאאא משקף את דעותיי (
) LOVE YOU
peachy

אופק L

New member
וכאן נכנסים בעצם גם להיבט של שפיכת

זרע לחינם - מה שנקרא "אוננות" שגם אסורה על פי דת (בינינו, אני בטוח שאין דתי אחד שלא עושה את הפעולה הזו לפחות פעמיים בחודש). כיוון שגייז לא מסוגלים להביא ילדים לעולם אלא בשיתוף אישה (אם פונדקאית או שותפה לחיים - זה לא משנה כרגע), המגע המיני ביניהם רחוק מאוד מלהיקרא "פרו ורבו" ולכן חבל לפרש את הפסוק הזה בצורה כל כך אבסולוטית ונוקשה (אני חלילה לא בא אלייך בטענות יקירתי, אלא לגדולים ממך שסוחפים אחריהם גל מאמינים שעושה בדיוק מה שמצווים עליו). ספרים רבים נכתבו על פורקן מיני בישיבות, במקוואות הרחצה, ואפילו בחדרו של הרבי - הדברים כמובן טואטו אל מתחת לשטיח, לנוחיות כל הנוגעים בדבר. האם הדתיים מקבלים בהבנה את פעולת האוננות במידה והיא מבוצעת לשם הפריה חוץ גופית? - אני מניח שכן, ולו רק בגלל שבסוף התהליך מקבלים ילד - וזה מה שחשוב (מלאו את הארץ...). וזה בסדר, לא חושבים שזה משקף את דעותייך (גם אם כן - זו זכותך המלאה לחשוב בדרך שאת רואה לנכון
).

אופק L

New member
קודם כל, תודה על הפתיחות ותודה

ששיתפת אותנו בסיפור החיים שלך. אחותי סטרייטית חילונית לחלוטין וגם אוהבת ללבוש חצאיות ארוכות (צבאיות, ג´ינס...) - אין שום קטע בעייתי בנושא ובהחלט יש בגדים מדהימים שמתאימים לקהילה הדתית. אני מתרגש מהפתיחות שלך, מהקבלה וההבנה של החברה שלנו, מאחל שיהיו עוד רבים שכמותך שחיים ומאמינים במה שהם רוצים ועדיין לא יוצאים בקריאות נגד אנשים אחרים שחיים איתם באותה מדינה. אני חושב שהיום בתקשורת ובכלל במדיה יש אהדה גדולה יותר לגייז מאשר לדתיים, גם בחדשות, גם בסדרות טלוויזיה, גם בסרטי קולנוע - יש משהו מן המשותף לשתי הקהילות הללו. אז הנה, עכשיו יש לך המון חברים בנים, שישמחו לשמוע עוד עלייך, לספר לך על החיים שלהם ובכלל לדבר על כל מה שמתחשק. אם היית גבר הייתי מעלה את נושא הרחצה במקווה וכל האירוטיקה הגברית שהולכת שם (שמעתי סיפורים שחבל על הזמן) - מקווה שיגיעו עוד דתיים ויוכלו לפרט. בגאווה
ובאהבה
- ברוכה הבאה לפורום

למעלה