קצת על עצמי ../images/Emo1.gif
אופק בקשר לשאלה שלך אם יש לי חברים גייז, אז זהו, שכאן בא הקטע המסובך ונו, אולי כדאי שאני אתחיל לספר על עצמי רק בכדי שיהיה לכם רקע קצר לעולמי. אז פה בא הבום הגדול (או שלא) – אני דתיה. לא דתיה לייט, חפיפניקית או משהו כזה, אלא דתיה שהייתה 6 שנים במכללה לבנות בלבד (!!!) אבל שלא תטעו ותחשבו שאני חרדית, מאלו שהולכות עם החצאית ¾ , גרביונים ונעלי סירה. אני מתלבשת די רגיל (ומ-ד-ה-י-ם
) רק עם חצאיות במקום מכנסיים. למרות הדתיות שלי, אני לא שופטת שום אדם באשר הוא, ומקבלת כל אחד, אני חשתי על בשרי (ועדיין חשה) את ההרגשה שמדביקים עלי תוית ופוסלים אותי עוד לפני שמכירים אותי, ואני שונאת להיתקל שוב ושוב באנשים צרי מוחין ואטומים. ולשאלתך אופק (אם לא נרדמת עד עכשיו) אז מכיוון שאני במסגרת הדתית אז לא יצא לי ממש להכיר גייז, ובעצם בנים בכלל, א-ב-ל יצא לי להכיר במכללה בה למדתי בחורה דו-מינית, שאני יודעת שזה שונה מכל עניין הגייז, אבל היינו (עכשיו היא בצבא ואני בשירות לאומי) חברות ממש טובות, והיא הייתה בבית שלי והכל היה סבבה. אז זהו, אני דתיה , וכשראיתי לא ממזמן שני תאילנדים שהחזיקו ידיים והסתכלו אחד על השני באהבה ,לחשתי בליבי אווווווווווו ….. אין לי כח להיכנס לכל העניין של איסור הגייז בדת, אך אם תרצו לדבר על זה, אין בעיה. אוהבת…
peachy
אופק בקשר לשאלה שלך אם יש לי חברים גייז, אז זהו, שכאן בא הקטע המסובך ונו, אולי כדאי שאני אתחיל לספר על עצמי רק בכדי שיהיה לכם רקע קצר לעולמי. אז פה בא הבום הגדול (או שלא) – אני דתיה. לא דתיה לייט, חפיפניקית או משהו כזה, אלא דתיה שהייתה 6 שנים במכללה לבנות בלבד (!!!) אבל שלא תטעו ותחשבו שאני חרדית, מאלו שהולכות עם החצאית ¾ , גרביונים ונעלי סירה. אני מתלבשת די רגיל (ומ-ד-ה-י-ם