קצת על עצמי...

לנושנוש

New member
קצת על עצמי...../images/Emo182.gif

אני בימים אחרונים מרגישה מאוד תקועה. אני יודעת שגם התקופה הזאת תחלוף ובכל זאת מרגיז אותי שעדיין לא פיענחתי מה גורם לירידות האלה ומה מעלה אותי חזרה. התחושה הכללית ירודה ובין לבין יש ירידות ממש ועליות קלות. לא מצליחה לעמוד בהחלטות שלי. יש קושי כמעט בכל תחומי חיי.מחשב התחרבש לי לגמרה ובקושי עובד בלי להתקע. הכל תקועה כמו המחשב שלי.

m i c h a l 6 1

New member
קצת תובנות../images/Emo140.gif

לנושנוש, שלום יקירה, אספר לך קצת על חודש טבת . זה החודש שאנו נמצאים בו, חודש זה הוא לא חודש קל לנו הבריות, זהו חודש שבו מתקלקלים דברים, אנחנו נתקעים בדברים, מתקשים לקבל החלטות, אם תסתכלי סביבך תביני שזה לא רק את.. כולנו "סובלים" מתופעות כאלו ואחרות של תקיעות,דברים מתקלקלים, חכי עוד קצת לחודש שבט שזה בתאריך 8.1.08 ותרגישי הרבה יותר טוב, חוץ מזה לא מומלץ בחודש זה לקנות דברים חדשים,לחתום חוזים ועסקאות, קצת לגלות איפוק וזה חולף

מגי 336

New member
לנושנוש יקרה

מה יעזור לך אם תתרגזי? את בעצמך אומרת שאת יודעת שזו תקופה והיא תחלוף, אז תני לה לחלוף... בענין הפענוח - שימי לב לירידות החוזרות, מה הן אומרות לך? מתי הן קורות? האם הן מגיעות לפני החלטה חשובה? את נמצאת במעין לופ שאת צריכה לצאת ממנו וכנראה שלא תמצאי את הדרך החוצה עד שלא תביני למה זה קורה ופשוט - תשברי את הדפוס... אם את בענין של רוחניות אני יכולה לומר לך כי מיכל צודקת בענין התקופה והתקיעות, אך לא הייתי תוחמת רק את חודש טבת, אנחנו נמצאים בעיצומה של תקופת-התעוררות לקראת כניסתו של עידן חדש, הרבה אנשים מוצאים את עצמם מבולבלים וחסרי יכולת להבין מה קורה להם בכל מיני תחומים. הדרך להבין היא ההסכמה הפנימית שלך לקבל את מה שקורה לך ולבקש תשובות, לומר לעצמך שאת מוכנה להכיל את התשובה כפי שתינתן לך בכדי שתוכלי לפרוץ קדימה ולקבל על עצמך את ייעודך.

../images/Emo24.gifחיבוק גדול ונשיקה../images/Emo25.gif

"זה הסתיו עם הענן ועם הרוח המלטף ואם אתה סתם ציניקן בכל זאת זה צובט בלב"....
מכירה מאוד את הימים האלה.... שלא מתחשק להנות אפילו מציוץ הציפורים וחמימות השמש
כי הפנים בלב
עצוב וקצת קר
תתמקדי בעליות הקלות ציבעי אותן במחשבות אוהבות בשמחה וחיוכים ואל תשקיעי מחשבה רבה בירידות.... חבקי את עצמך חיבוק גדול ואוהב וקבלי אחד כזה ממני
לפעמים יש ימים שפשוט צריך להוריד הילוך.... לסגת קצת אחורה ולחשוב על מה שקורה ולתכנן מה את רוצה שיקרה בקרוב
מצרפת לכאן משהו שמגי כתבה במקום אחר
היקום תמיד אומר "כן" לכל מה שאתה אומר, ואין זה משנה במה אתה בוחר להאמין. אם בחרת להאמין שאינך שווה הרבה, שהחיים לא יהיו טובים וכי לעולם לא תשיג את מה שאתה רוצה, אזי היקום יגיב, וזה בדיוק מה שתקבל. ברגע שבו תתחיל להשתנות, ברגע שתהיה מוכן להכניס טוב לחייך, אזי היקום יגיב בהתאם." לואיז היי "הרהורים שבלב"

לנושנוש

New member
תודה! תודה! מחמם ת'לב בהחלט.../images/Emo24.gif

לקראת סוף שבועה התעודדתי כמעה. מאוד דיברו עלי המילים: "לקבל את מה שקורה לך ולבקש תשובות, לומר לעצמך שאת מוכנה להכיל את התשובה כפי שתינתן לך בכדי שתוכלי לפרוץ קדימה ולקבל על עצמך את ייעודך." גל כל השער הרגיש כחיבוק אוהב ותודה! ליפעמים הפחד משטלת עלי ואני מרגישה שאין לי אפשרות להתחמק ממה ש"צריך" לעשות שאוכל לישרוד, שאוכל להמשיך לשלם את התשלומים המינימליים. האנרגייה נמוחה יותר וההרגשה שאני בעיקר שורדת. אין זמן לאצור... אם אפול באמת אין לי מי שירים אותי... מבחינה כלכלית. והרי כל חיינו בחברה המודרנית בנויים על זה. אין לישום בטחונות ואם לא ישלם אעוף מהבית, פשוט כך. זה מה שמדכה. אין לי אפשרות ליפרוש מהכל ולשבת בצד, לנוח ולהרהר. זה מה שהציק לי בשבועות האחרונים.

למעלה