קצת על עצמי

noradu

New member
קצת על עצמי

טוב בגלל שאני חדשה פה ביקשו ממני לספר קצת על עצמי, אז הנה קצת מידע לא רלוונטי: גיל: 16 וחצי (מה שאומר שכבר מותר לי ללמוד נהיגה, אבל אני אחכה עוד קצת, כי עד שאני אגיע ל17 אני אשכח הכל). כיתה: י"א (מה שאומר שאני מפוצצת בבגרויות השנה.) תחביבים: משחק (תיאטרון, אני עושה 5 יחידות, והמונולוג שלי חזק!), מחשב (כמו רובינו), לשיר (אני לומדת פיתוח קול), ולכתוב. אני כותבת שירים, סיפורים וגם בלוג, אבל לא בתפוז, בישראבלוג (אני אצרף קישור). שפות: 3. עיברית, אנגלית וספרדית. אני יודעת גם ממש קצת צרפתית, אבל קצת זה לא נחשב. עכשיו אני לומדת את השפה הרביעית- רוסית. יש לי קליטה מהירה לשפות... אני רואה קטי המכוערת בשביל אוצר מילים, וחברות שלי עוזרות לי קצת... וזהו... אין לי יותר מה לספר.. אני אשמח אם תספרו לי קצת על עצמכם. פשוט תשרשרו, יהיה נחמד אם כל אחד יספר קצת על עצמו, כמו קבוצת תמיכה... חחח... סופ"ש נפלא. נוגה.

white angels

New member
נעים להכיר../images/Emo13.gif

אני פנינית עוד מעט בת 19
גם לי יש קליטה מהירה לשפות[ככה נראה לי לפחות] ואני אוהבת ללמוד מילים חדשות להעשיר את האוצר מילים שלי וכדומה.אני גם אוהבת ללמוד שפות
שיהיה לך המון בהצלחה בלימודים

../images/Emo214.gifהופההההההה!!!../images/Emo47.gif

תאמיני לי, אם עשית את הצעד של לספר על עצמך [יותר מאשר כל אחד אחר
] ועכשיו את גם תתחילי לענות על שרשורים ולהשתלב פה, אז את עוד תגנבי לפנינית את תפקיד הפעילה של הפורום
[אהמ אהמ
] מי אני? אני חושבת שכולם יודעים כבר יותר מדי, אצלי זה יכול להיות שרשור של "מה אתם יודעים על הדר", יותר מאשר מה אני יודעת על עצמי

white angels

New member
היי היי אף אחד לא גונב לי את התואר!!../images/Emo11.gif

הוא שמור לי בלבד
לתשומת לבך

למעלה