אפונה ירוקה חמודה
New member
קצת על פולניה אופה עוגה
כשכתוב לשים כוס קמח - פולניה שמה 2 כוסות קמח. כי כששמים יותר זה טוב יותר. מה שנוצר זה עוגה שחלק ממנה הוא כמו גומי. זה בגלל גם שהפולניה פותחת כל רגע את התנור לבדוק את העוגה. ובגלל זה העוגה חוטפת מכות של הבדלי טמפרטורה. כך נוצר הזאקאלעץ - עובדה שרק בפולניה יש שם לדבר הזה. אבא שלי אהב את הזאקאלץ וגם את השרוף של העוגה.
כשכתוב לשים כוס קמח - פולניה שמה 2 כוסות קמח. כי כששמים יותר זה טוב יותר. מה שנוצר זה עוגה שחלק ממנה הוא כמו גומי. זה בגלל גם שהפולניה פותחת כל רגע את התנור לבדוק את העוגה. ובגלל זה העוגה חוטפת מכות של הבדלי טמפרטורה. כך נוצר הזאקאלעץ - עובדה שרק בפולניה יש שם לדבר הזה. אבא שלי אהב את הזאקאלץ וגם את השרוף של העוגה.