קצת על רונה מהרשת הנה כתבה שמצאתי תוך כדי גלישה אני לא חושב שנתקלתם בה ואם כן אז סבבה למי שמעוניין
M morito New member 7/12/04 #1 קצת על רונה מהרשת הנה כתבה שמצאתי תוך כדי גלישה אני לא חושב שנתקלתם בה ואם כן אז סבבה למי שמעוניין
M morito New member 8/12/04 #3 אף 1 לא מגיב? מה עם תודה משהו? זה לא פורום רונה קינן? איפה ההתעניינות ברונה? עלובים!!
A abarak88 New member 8/12/04 #4 מוריטו שלנו!! ../images/Emo13.gif תודה רבה על ההוספה של הכתבה...אם לא היינו כל היום בחוץ בסידורים הייתי קורא אותה...אני אעשה את זה עכשיו !!! רונה מדהימה !!!
מוריטו שלנו!! ../images/Emo13.gif תודה רבה על ההוספה של הכתבה...אם לא היינו כל היום בחוץ בסידורים הייתי קורא אותה...אני אעשה את זה עכשיו !!! רונה מדהימה !!!
M morito New member 8/12/04 #5 ../images/Emo92.gif !!!!! עמלתי רבות על מנת למצוא חומר מקורי ואף לא אחד או - אחת טרחו להגיב נעלבתי
ש שבלולה2 New member 8/12/04 #6 אין סוף לתודות ../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif
מ מלוש המקורית New member 9/12/04 #7 תודה...../images/Emo11.gif חיחי תודה גבר... כתבה נחמדה,חוצמיזה שנמאס שמדברים על היותה לסבית...ברר
T tali_le New member 9/12/04 #8 ../images/Emo45.gif התווסף לקישורים! את הכתבה השניה היית יכול למצוא שם כבר מזמן אולי אתה לא מסתכל מספיק טוב?
../images/Emo45.gif התווסף לקישורים! את הכתבה השניה היית יכול למצוא שם כבר מזמן אולי אתה לא מסתכל מספיק טוב?
T tali_le New member 9/12/04 #9 והנה עוד משהו באדיבות גולשת כאן אתר עם תמונות של הופעה של רונה מאוקטובר נכנס גם לקישורים טלי