קצת על Maternal Instincts

קצת על Maternal Instincts

אתמול ראיתי את הפרק בפעם המי יודע כמה, וזה מיותר לציין שכשהחלטתי לראות אותו נהגתי בסאדיסטיות מסויימת... פרק קשה, מרגש, עצוב ומצויין. הגעתי לכמה מסקנות: 1. אפשר לדעת מתחילת הפרק שקאליסטו שמה עין על סולן, לפי הציטוט בהתחלה "I've always wanted a child" 2. הופ היא צרה צרורה. עד כמה שזה ידוע בעצם, אתמול עליתי על עוד כמה מסקנות. לא רק שהיא הגורם לקרע הענקי במערכת יחסים של זינה וגבי, היא גם הורגת את קלייפוס, משחררת את קאליסטו, הורגת את סולן, משקרת לגבריאל, מעמידה פנים של ילדה טובה ירושלים ובנוסף לכל, היא נמצאת במקום הלא נכון, בזמן הכי לא נכון. 3. סולן וזינה כל כך דומים בתכונות שלהם, יש את הקטע שקלייפוס מנסה לשכנע את סולן להסתתר, ואומר לו שהוא לא כמו שאר הילדים. גם זינה היא לא כמו שאר הלוחמים. שזינה מתיישבת ליד סולן, הצורת ישיבה שלהם היא בדיוק אותו דבר, והחיוך הזה! אוי, החיוך! 4. אם זינה הייתה אומרת לסולן שהוא הבן שלה, אולי הוא לא היה מת, אולי אם היא הייתה אומרת לו במקום let's do it on the road, במקום זה להגיד Solan, you are my son... ועוד לפי הרבה ציטוטים אחרים, אם הוא היה מבין, אולי הוא היה ניצל. 5. גבי והמבטי קנאה העזים שלה, עצבנו אותי לחלוטין. נכון, נולדה לך ילדה, סבבה לך, אבל את יודעת שהיא של אל הרשע, איך את יכולה להאמין, אחרי שבגיל כמה חודשים היא רוצחת איזה מישהו, איך את יכולה לחשוב שהיא תשתנה? המבט על סולן כשזינה אומרת לו You dirty rat! והמבט על זינן כשאפיני מדגדגת אותו, מבטים ממש מרגיזים. 6. השיער של קאליסטו, תופעה מאוד מעניינת, בהתחלה כשהיא מגיעה לאיזור לפני שעושים ממנה קיפוד, השיער שלה בסדר, פתאום הוא נהיה מבולגן לסירוגין, פעם רגיל, פעם מבולגן. 7. אחרי הקטע שהיא אומרת לזינה you'd like to kill me, wish you could היא מעיפה את זינה למרחק של איזה 200 מטר, ואת החרב היא זורקת. אני לא מבינה, היא חזרה לקחת את החרב? כאילו, פתאום במערה יש לה חרב, היא חזרה לקחת אותה? למה? 8. כבר מיותר לציין שלמפיקים יש משהו עם הקטע של החיצים. כל כך הרבה קטעים בפרקים היו שחצים הורגים את הבנאדם או לפחות עושים לו איזה משהו, הקטע הזה היה מיותר מאוד, אבל היה משעשע ביותר. 9. הילד שמשחק את זינן, איזה יפיוף! אמאל'ה! 10. יש פה הרבה גורמים חוזרים. הקטע של הזאב עם הכבשה של הופ שמופיעה פתאום, הקטע של הילד, גם אפיני, גם זינה וגם גבי, הקטע של החיצים, הקטע של ההסכם אמזונות וקנטאורים, הקטע של ה"כלי" שגבריאל הייתה כלי ועכשיו הופ היא הכלי. 11. בקיצר, פרק מצויין ביותר, למרות שהסוף שלו, גורם לי לבכות, רק הקטע שזינה שמה את היד על הפנים כשהיא בוכה גורם לי לפרוץ בבכי. כשסולן מת, הקטע של הצרחה גם שובר אותי ביותר, וגם לפני זה כשזינה אומרת לגבי "get out" הורג אותי. זינה מתמודדת פה עם נושא מאוד מאוד רגשי, לעומת קאליסטו שלוקחת את כל העניין בשיא האדישות... בהתחלה, כשהאנשים באים אליה עם חרבות וצורחים כאילו הם באים להרוג אותה what do you think your doing, אפילו בלי לפזול היא אומרת just sending a massage to an old friend. קאליסטו היא אחד הדברים היותר מורכבים בסדרה הזאת, אפילו יותר מזינה, ואין ספק שיום יבוא ואני אכתוב עליה מאמר... עד אז, תחשבו על זה קצת.

Dafi the Mighty

New member
מיכלי!

זהו אחד הפרקים האהובים עליי, בפרק הזה ממש התאהבתי בסולן שגדל פתאום מילד בן תשע לילד בערך בן 13 (דיוויד טיילור החמוד!
). כמובן שבפרק הזה- הופ, שלא הייתה לי שום בעיה איתה עד כה, הפכה להיות אחת הדמויות השנואות עליי. אבל אני בעניין גבריאל והופ (בעיקר גבריאל) יש לי דילמה. מצד אחד אני כועסת על מה שגבריאל עשתה, אבל מצד שני זאת עדיין הבת שלה, ואני חושבת שגבריאל לא האמינה באותו רגע שהיא באמת מסוכנת (גם אני לא חושבת שהיא האמינה שהופ באמת הרגה את האיש הזה בפרק Gabrielle's Hope, גבריאל אפילו ניסתה לברוח אז כי היא האמינה בחפות שלה) זאת הבת שלה, וגבריאל מייצגת את האור ואת הטוב- אז בטוח שלבת שלה יהיה משהו טוב ממנה מבחינתה של גבריאל. וכל מבטי הקנאה- נו גם היא רוצה. הייתה לה בת ועכשיו אין לה, וזה מאד מאד קשה. אז... בעניין של סולן, אני לא חושבת שאם זינה הייתה מספרת לו שהיא אימא שלו דברים היו משתנים. הוא היה מתחבא ומחכה שיצילו אותו, גבריאל הייתה מספרת להופ, והופ הייתה הורגת אותו. זה כמו בסיפור של חמוטל על סולן, שזינה בחרה לחזור לשלושה מצבים- שהיא תגדל אותו אחרי הלידה שלה, שהיא תספר לו שהיא אימא שלו כבר בפרק Orphan of War או שתספר לו בפרק הזה. ובכל אותם מצבים היא איבדה אותו. הדבר שהכי רציתי בפעם הראשונה שראיתי את הפרק הזה, למרות שידעתי את הסוף המר שלו, אחרי שזינה אומרת לסולן:
We've got a lot to talk about...​
כל כך רציתי לראות אותם מדברים באמת! וזה היה כל כך נורא שזה לא קרה. אחת הסיבות שאני ממש שונאת וחושבת שזה מיותר לשים את הקללה הזאת שאלטי שמה על סולן, כי זה הורס לי אפילו פנפיקים אפשריים!!! למרות שמצד אחד, בפנפיק אפשר לעשות הכל... אבל עדיין, לי זה ממש הרס. ולסיכום, כולנו מרחמים על קליסטו, הא?
אין יותר למה לחיות! היא רדפה אחרי זינה מאז שההורים שלה נרצחו (על ידה?) ועכשיו אין יותר כלום. חבל!

ענבר1

New member
טוב תמיד ידעתי שדפי אוהבת קטינים...

חחח סתם בצחוקקקקק זה נראה לי הפרק היחיד שירדו לי דמעות של ממש אני הייתי בטוחה שזה הפרק האחרון של הסדרה וככה גומרים הכול כי לא ראיתי שום אפשרות לפיוס... וסולן הזה באמת פשוש קטן

דפי! אני רואה ש...

מצאת את אומץ 1 ואומץ 2! ברכותיי!!!
! בכל מקרה, זה לא קטע של לרחם על קאליסטו והקללות של אלטי והנבואות שלה כבר הוכיחו את עצמן מספיק טוב בקשר לזה שזינה תהיה משמידת האומות וזה לא נכון... וד"א - אם אתם מנסים להביא דוגמא של כל הקטע של "החמישה עשר במארס" אז כל הזמן התייחסו לזה כאילו זה החזון של זינה, והכל, לא של אלטי... בכל מקרה, בקשר למאמר של גור, לקטע שקאליסטו רצחה את ההורים שלה, אמנם לא ראיתי את Armageddon Now בשנתיים האחרונות, אבל אני חושבת שקטע הזה של החזרה לאחור, זה לא היה בכלל קשור לקטע שקאליסטו הרגה את ההורים שלה. ראינו כבר בThe Reckoning מה קורה בהתקף של זעם, וגם את הסיפור של הרקולס שהוא רצח את משפחתו כולנו מכירים. קאליסטו לא הייתה מקדישה את כל החיים להכאיב לזינה, אם היא רצחה את ההורים שלה. המאמר של גור בקושי מתייחס לקטעים בזינה, אז אני כבר בספק שקאליסטו באמת רצחה את ההורים שלה. ד"א - ברוב הפרקים אין כמעט חשיבות לקשר בין זינה להרקולס, מלבד פרקי הCrossovers שזה למשל הפרקים שהרקולס/איאולס השתתפו בזינה או שזינה/גבריאל השתתפו בהרקולס... אני לא חושבת שיש ביניהם קשר, מלבד הקטע שסטרייף, שהופיע בזינה רק בפרק אחד אם אני לא טועה, מת, וזהו. כאילו, אין קשר ביניהם...

smgfan

New member
Maternal Instinct- פרק מהמם!!!

באמת הסוף שלו ממש ממש עצוב...
ואיזה כיף- קאליסטו חזרה!!!!
חבל רק שלא החזירו את ולאסקה- זה היה יכול להיות ממש מעניין!!!!
לדעתי, הקטע שאלטי קיללה את סולן מההתחלה נראה לי ממש ממש מגניב!! באמת, כמה שזה אכזרי- זה נראה לי ממש מגניב שבפרק Adventures In The Sin Trade הראו שאלטי זאת היא שקיללה את הבן של זינה!
ואתם די מגזימים בקשר לגבריאל, בסדר היו לה מבטי שנאה כאלה- אבל הבת שלה מתה!! (ככה היא חושבת), היא היתה צריכה לנטוש אותה למוות בעצמה- מה שלדעתי חוויה ממש קשה!! אז מה, שהיא לא תקנא? שהיא לא תיזכר בגורלה המר? צריך להבין אותה. הופ ממש ממש ממש מעצבנת!!!
שקרנית כזאת!!! היא ממש מסוכנת!! והיא אחת מהיחידים שהצליחו לשבור את החברות הנצחית של זינה וגבריאל- זה מה שעושה אותה כ"כ קטלנית!!! וכמה שאני אוהבת את קאליסטו- כ"כ שמחתי שזינה כיסחה לה ת'צורה בסוף!!!!

ענבר1

New member
אררר הופ

אני כול כך שונאת אותה היא כזאת מעצבנת והכי נורא שהיא נראת כמו גבריאל אבל יש לה מבטים כאלה מרושעים רואים שהיא רעה!!!! ולדעתי היא תמיד קינאה בזינה כי גבריאל נורא אוהבת אותה ואהבתי איזשהו ציטוט של זינה על כך שמי שהיא הכי אוהבת בעולם והכי שונאת נראים אותו דבר...קריפי..

ברודי

New member
ענבר ../images/Emo5.gif

את מערבבת!!! היא דיברה על הופ הקטנה והקרצייה שכיסחו לה ת'גבות. את מדברת על הופ הגדולה והציטוט של זינה הוא בכלל מהפרק- ||Sacrifice It’s strange- the one I love most in all the world .and the one I hate- look exactly the same חוץ מזה שהופ הגדולה היא קורבן של הנסיבות ובלי קשר לעובדה שזאת רנה שמשחקת אותה, הופ ממש חמודה והיא לא כזאת רעה כמו שעשו ממנה... והיא גם לא מפרידה בין זינה לגבריאל כמו הופ הקטנה. היא באשכרה מסתובבת לה בלי לפגוע באפ'חד... סתם כולם שונאים אותה. כולה מבקשת מאמא שלה לאהוב אותה. כאילו נכון שאם לא היו עוצרים אותה היה רע, אבל אם מסתכלים עליה דרך נטו מה שקרה בפרקים שהיא הופיעה, היא ממש בסיידר
(והיא יפה!)

Dafi the Mighty

New member
כן, תמיד יש בעיה בכל הדברים שבהם

מתעסקים עם הזמן. בהתחלה בהתחלה זה היה הצבא של זינה שגרם למוות של קליסטו, אח"כ, אחרי ארמגדון- זו הייתה קליסטו. כי אחרי אותו רגע של חזרה בזמן, קליסטו הפכה להיות הרוצחת שלהם. בכל מקרה, קטע מדהים כשהיא מגלה שהיא רצחה את ההורים שלה. קשה להאמין שלקליסטו שלנו יש רגשות, הא? וסטרייף, אני חושבת שהוא מעולם לא הופיע בפרק של זינה, רק בפרקים של הרקולס והוא הופיע באיזה פרק אחד שזינה וגבריאל הופיעו, אההה, שכחתי איך קוראים לפרק, טוב בתרגום חופשי דיי קרוב (נראה לי)- "יום הדין", שסטרייף וארס גרמו להרקולס לחשוב שהוא רצח את אשתו כשבעצם סטרייף עשה את זה, ואז עוד תוכנית להחזיר את זינה אל ארס (כל כך התאכזבתי כשזה לא קרה...
למרות שאני אנטי זינה ראה, זה היה כזה פרק... טוב די, ששש!) ו-
לא, אומץ 1 ואומץ 2 לא שבו. פשוט מצאתי משפט חדש שאני ממש אוהבת! הם הלכו לאיבוד, אני לא מוצאת אותם יותר, די. אז היום הייתי בקונפליקט פנימי שבסופו צד אחד ניצח והאמת היא שעשיתי משהו שצורך אומץ ולא היה לי, אבל זה לא הסתדר בכל מקרה...

shanyz

New member
אממ...

אני שכולם פה מדברים על איש בשם סטרייף, וחשבתי שאני אצליח אולי לקלוט מי הוא.. אבל.. אני לא יודעת!!!!!!!!!1 מי זה סטרייייייייייייייייייייייייייייף???????

ענבר1

New member
בול- את טועה לדעתי

הופ פשוט מרושעת קטנה או גדולה ואולי נעשה פתיל דמויות משנה כמו סטרייף ודיסקורד לכול החדשים

למעלה