קצת עצבנית -עזרה

קצת עצבנית -עזרה

שלום כולם. קרה לי היום משהו מעצבן.. נהגתי בשכונה שלי, וכשרציתי לפנות ימינה ראיתי שאין תנועה ופניתי. ואז ראיתי שהנהג מאחורי היבהב עם האורות, אח"כ עצר לידי ואמר: "אני מבקרת התנועה, את ראית איך נהגת עכשיו? ככה פונים? את לא רואה שיש רכב?" אמרתי לו שלא ראיתי שום רכב, והוא היה כנראה די רחוק ממני, ומאיפה שאני פונה לא רואים רכב מרחוק כי העצים מסתירים את הכביש, והוא יכול ללכת לבדוק את זה בעצמו. הוא אמר: "אל תתווכחי איתי, אני ראיתי איך נהגת, עוד לבית משפט אני אגיע איתך!!" שאלתי אותו אם כ"כ משעמם לו בחיים, והוא רוצה לעשות רע לאחרים כי לו רע, הוא אמר לי בתוקפנות: "כן! משעמם לי בחיים!" שאלתי אותו מי הוא בכלל, והוא אמר שהוא מבקרת התנועה (זה נראה לי שקר, הוא היה ברכב רגיל). אמרתי, כן ממש.. והוא נסע. רציתי לשאול: 1. מה הוא בעצם יכול לעשות אם יש לו מס' רכב שלי? 2. יכול להיות שהוא עושה את זה בשביל להוציא ממני כסף איכשהו? כי אני יודעת שלא עשיתי שום דבר נוראי. 3. הבן אדם נראה עצבני לגמרי בלי קשר אליי, האם אני צריכה לדאוג? תודה.

be_roo

New member
1. הוא יכול להגיש תלונה כמו כל אזרח

2. הוא לא יראה מזה אלא אם תחליטי לתרום לו 3. אחרי שהכל נגמר, מה לך ולעצבנות שלו? 4. העצים מסתירים לא מסירים ממך את החובה לתת זכות קדימה לרכב, ואם לא רואים אז מתקדמים לאט עד לנקודה ממנה כן רואים. 5. את לא חייבת לעצור לכל נהג שחושב שהוא יחנך אותך. יכולת להתעלם ולהמשיך.

תשובות

אבל אני יודעת שהרכב היה רחוק ממני, לא ראיתי שיש צורך לתת זכות קדימה. נסעתי, ובן אדם סתם נעלב שעקפו אותו, עוד נהג אידיוט.. אגב, אין לי נקודות או תיק במשטרה, זה יכול לעזור לי איכשהו נגיד יתלונן עליי? הוא יכול באמת לזמן אותי למשפט?

Sea Urchin

New member
עפ"י הסיפור נראה לי שהוא יכול לאכול

את הלב. מלה שלך נגד מלה שלו (רק אל תזכירי את העצים במשפט אם יהיה).

מקווה, אבל..

הוא באמת יכול לעשות את זה בשביל כסף? הוא יכול לגרום לי לקבל נקודות, או רק שוטר באמת? אני בכלל חושבת שאם נגיד הוא באמת מבקרת תנועה או מוקד כלשהו אסור לו לתת פקודות והערות כל עוד הוא לא בתפקיד, נוהג ברכב פרטי רגיל, ולא מראה תעודה והוכחה. זה גם עוד משהו נגדו.

אם הוא לא הזדהה עם תעודה כל שהיא...

שידבר עם העצים והלמפא

wil

New member
ומה זה בכלל בקרת תנועה?

זה לא האלה שיושבים בחדר המחשבים של חברת נתיבי איילון ומשחקים עם ההגדרות של השילוט האלקטרוני? שורה תחתונה: רק לשוטר במדים או שהציג תודת שוטר יש איזושהיא סמכות להגיד לך מה לעשות. מכל אחד אחר אפשר להתעלם ולהמשיך לנסוע. (אם את חוששת לבטחונך האישי ומישהו עוקב אחרייך סעי לתחנת משטרה)

תשובה

רואים שבן אדם רוצה לעשות רע לאחרים.. נראה לי חצי משוגע כזה, מנסה להפחיד אותי. לא יודעת מי הוא, אבל אני יודעת שאני מוותרת לנהגים שלא התכוונו, ולא פגעו בי או ברכב, רק כדי לא לגרום לדאגות ובעיות מיותרות. הבעיה היא שזה היה בשכונה שלי, והוא בטח הלך לחפש את המס' רכב שלי. לא יודעת מי הוא.

ddhhkkhh77

New member
צהרים טובים,

ראשית הירגעי, מאחר ואין פגיע לא ברכוש ולא בנפש, אין לך ממה להילחץ - לא עשית כלום, יתכן והאיש עצבני מסיבה כלשהיא ואת הית, במקום הלא נכון בזמן הלא נכון. תשתי מים, אכלי קובית שוקולד והמשיכי להנות מהחיים. אין לך על מה לבקש סליחה - חג שמח וגמר חתימה טובה

../images/Emo46.gif../images/Emo10.gif

אני נורא עצבנית.. זה לא פייר, הוא סתם רמאי!! מה אני צריכה עכשיו שילך להתלונן עליי במשטרה? הוא כזה משועמם? מפחדת שישללו לי את הרשיון, או יתנו לי נקודות ברשיון על שקר.

NewUser4

New member
תשובה.

אין לך מה לדאוג. תחילה, האדם הזה אינו שוטר. אין דבר כזה בקרת תנועה במשטרה. בנוסף, שוטר היה מזדהה בעזרת תעודת המינוי שברשותו. לשאלותיך: 1. כלום. הוא יכול להגיש תלונה במשטרה ככל אזרח. מכיוון שהוא מעורב, ומכיוון שאין לו כל הוכחה כגון תמונה או סרט, לא יקרה כלום. במידה והוא היה שוטר הסיפור אחר, והוא מגיש דו"ח פנימי המומר לדו"ח תנועה ממוחשב, אבל הוא לא. 2. אפילו אם יקבלו את טענתו, הוא לא יעשה מזה אפילו שקל. להפך, ייתכן והוא יאלץ להפסיד יום עבודה כדי להגיע ולהעיד במשפט. 3. אין מה לדאוג.

שאלה

ואם הוא כן מפקח תנועה או משהו כזה, ולא היה בתפקיד באותו הזמן, יהיה לו מניע נגדי? הבן אדם היה עצבני רצח, לא מבינה על מה אפילו.

NewUser4

New member
מניע?

מה הקשר למניע? ומה זה בכלל מפקח תנועה? מפקח תנועה של מה? ואיפה? האדם אינו שוטר, אי לכך תלונתו במשטרה תהיה כשל כל אזרח. וכפי שאמרתי, מכיוון שאין לו הוכחות כמו תמונה או סרט ומכיוון שהוא מעורב, לא מאמין כי יקרה משהו.

עוד שאלה

אם לא יצא לו כלום מהמשפט, אז למה באמת הוא רוצה להגיע לבית משפט? מה יצא לו מזה בעצם? אני חושבת שהוא רוצה לגרום לאנשים להרגיש רע.

למעלה