קצת עצוב...

זוהר69

New member
קצת עצוב...

הי רציתי לשתף אותכם במשהו שמעצבן אותי,אני בת 26 נשואה,יש לי אחות שקטנה ממני שגם היא נשואה אנחנו ביחסים לא מאד טובים מאז מריבה ענקית שהיתה לנו בעבר כל פעם שאנחנו מנסות להשלים ולהיתקרב אנחנו לא מצליחות , אני מרגישה שהחא מאד מקנא בי ורוצה שיאהבו אותה הכי במישפחה, ומרוב הקינאה שלה היא כל הזמן מנסה לסכסך בין בני המישפחה במיוחד ביני לבין אמא שלי.... אני כבר נואשת אין לי כח למערכת יחסים שהיא לא בריאה מההתחלה... ולכן אני שומרת על יחסים רדודים איתה הבעיה היא שאמא שלי כל הזמן משכנעת אותי להיות בקשר צמוד וחברותי איתה.. אבל אני לא מצליחה בגלל ההתנהגות הבילתי ניסבלת שלה. מה עושים? יש למישהו רעיון?

ברוכה הבאה ../images/Emo20.gif

קודם כל, להוריד ממך את הלחץ של אמא שלך שלא עוזר ודבר שני- לדבר שיחה רגועה במקום ניטרלי עם אחותך ולפתוח את כל הקלפים על מנת לפתוח דף חדש. זה לא יקרה בין לילה, לא תהפכו לאחיות הכי מדהימות בעולם, וזה יקרה בתהליך שאולי יהיה איטי, אבל צריך לתת לזה צ'אנס כדי שזה יקרה. מה דעתך?

זוהר69

New member
האמת ש...

אני לא מאד רוצה את הקשר איתה כי שמתי לב שאני יוצרת כל פעם קשר אז מתחילים כל מיני ויכוחים מעצבנים או מריבות וסיכסוכים [לא מצידי] וזה סתם מעיק עליי ובלי זה אני מרגישה יותר חופשיה השאלה אם צריכים להיות בקשר הדוק מאד או שאפשר גם קשר של מידי פעם טלפונים וביקורים?

happy00

New member
לא חייבים קשר הדוק

לפעמים בשביל השקט עדיף לתפוס מרחק. זה גם יכול להיות ענין של תקופות. אם תשמרו מרחק תקופה מסוימת, יכול להיות שיגיע יום ותתחילו להתקרב. כתבת ששתיכן נשואות. יש לכן ילדים?

זוהר69

New member
כן יש לנו ילדים,

אני אמא לשתיים היא אמא לאחד..אני מרגישה שמופעל עליי המון לחץ מהמישפחה שרוצים שאני אחדש איתה את הקשרים אני ממש לא רוצה..ולא יודעת איך לצאת מהם?

תבהירי להם בשיחה ב-4 עיניים עם כל אחד

שלא מתאים לך שמתערבים ושזאת החלטה שלך איך הקשר שלך עם אחותך יהיה. פשוט תציבי זאת כעובדה.

זוהר69

New member
נכון,

עשיתי את זה אומנם נוצר קצת ויכוח ומריבה...אבל בסוף הם הבינו את הכונה ועכשיו אני שומרת על יחסים די קרירים...אין לי כח להיפגע שוב....

אין סיבה שתיפגעי בכל פעם...

באף מקום לא כתוב שאתן חייבות להיות החברות הכי טובות מה שכן, לפחות יש בינכן את הקשר ואתן לא בנתק מוחלט... איך הקשר בין הילדים

זוהר69

New member
אין לי כל סיבה

ליצור איתה קשר..אני לא ממש רוצה ליצור קשר איתה .. הפגיעות הם קשות מאד...לכן אני שומרת על קרירות..

זוהר69

New member
כן אני יודעת...

תודה רבה באמת...אך כניראה שהמצב יותר מסובך משחשבתי...

זה משהו שהבנת עכשיו או קרה משו..../images/Emo35.gif../images/Emo24.gif

פשוט אני לא בטוחה לגבי כוונתך..

זוהר69

New member
לא ממש לא

מההתחלה ידעתי שאין מצב שהקשר שלנו יתחזק באיזשהו שלב,היא מאד מקנא בי ועושה דברים ממש לא יפים מרוב קינאה, אני חושבת ליפעמים שככה אחות לא צריכה להיתנהג..אבל אין עם מי לדבר.. רציתי לשתף אותכם חברי הפורום במה שכואב לי...

../images/Emo52.gifעל האי הבנה..

אני יודעת איך זה להתמודד ]או לא להתמודד] עם אדם קנאי וזה לא דבר קל.. אני חושבת שגם אני במקומך הייתי מרימה ידים ושומרת על קשר בסיסי. מה עם שאר האחים
איך היחסים שלך ו/או שלה איתם

זוהר69

New member
את אחי הגדול אני מאד אוהבת

ואיתו אני ביחסים מעולים ממש כייף לנו לדבר ולהיפגש הילדים שלו בגילאים של הילדים שלי וממש כייף לנו ביחד הבעיה היא שאחותי מאד מיתעצבנת שאיתו אני כן בקשר...

היא מתעצבנת כי היא לא נמצאת במקום הטוב הזה...

שבו 2 אחים מסתדרים ומבלים ביחד והקשר בין הילדים הוא מעולה..

זוהר69

New member
נכון

ואני חושבת שהיא צריכה לשפר את ההיתנהגות שלה אם היא רוצה יחס נורמלי..

למעלה