קצת פופורציות

123נתי

New member
קצת פופורציות

גם אני צפיתי תוכנית ונגעלתי מאותו סוטה שמוצא סיפוק משיחה עם ילדה שהייתה יכולה להיות ילדתו אני הייתי קורבן לאונס בילדותי אני בטוחה שאם אותו סוטה היה רוצה לפגוש את אותן בנות לאנוס אותן או לשחק איתן קלאס דבר לא היה מונע ממנו השאלה הכי גדולה היא איפה ההורים של אותן ילדות כל הסיפור אותם היה צריך להביא לאולפן לשאול איפה הם היו בכל אותן שעות שבנותיהם ציטטו להנאתן והתחרמנו מאותו סוטה למה אין להורים שום פיקוח על מה שבנותיהן עושות איפה הן גולשות עם מי הן מדברות על מה וכמה אותו סוטה מנוול לא התאמץ למצוא אותן לא סמטה אפלה לא גינה ציבורית או חדר מדרגות כמו שהוא חיפש אותן כך גם הן חיפשו אותו ואולי ההורים שלהן באותו מן היו קרייריסטים ועבדו קשה כדי לקנות לנותיהן המשועממות עוד אמצעי תקשורת אולי טלפון עם תמונה שהסוטה יראה להן את מכולתו הורים יקרים האחריות על בנותיכן הרכות והיקרות חל עליכם אולי משהו בקשר שלכם השתבש ואולי היתתה פה קריאה לתשומת לבכם וכן תמונה לא תמונה השורה התחתונה היא שסוטים יש מכל הסוגים הסוטה הספציפי שלנו כנראה אמת הסתפק בשיחות ואיטנרנט השאלה אם אותן בנות שלוש עשרה מסתפקות בכך ואני מאוד מקווה שהמכתב יקרא בתוכנית הבאה

חברה ניראה לי שכל העניין בויים .

לא הייה סוטה . לקחו שחקן ששיחק אותה סוטה לכן לא הראו את הפנים שלו . וכך עשו שיא בצפייה . כמו שבימו ענויים בעירק . הראו בחדשות . כך מתחו את הצופים שראו פירסומות . הרי המישטרה לא ניכנסה לתמונה . סתם בימו את כל ההצגה . למען הפירסומות שיהיו כמה שיותר צופים . במיוחד שמודעים שהמתריד ידבר . סתם מתיחה

inbaly

New member
יש בידך טעות...

זאת התכנית האחרונה שתעשה הצגות.

אחי ערוץ 2 נועד לעשות כסף .

איך עושים כסף ?. על ידי פירסומות . מי רואה פירסומות? אנשים. איך מביאים אנשים שיראו פרסומות עים תוכנית כמו זו . כל הזמן יושבים עורכים וחושבים איך ליצר תוכנית שתביא קהל לצפייה .

למעלה