קצת פסטיבל, צלליות מסיימות שנה ועצה

פ י ו ל ה

New member
קצת פסטיבל, צלליות מסיימות שנה ועצה

חברים, באתי להפסקת לימודים, אז עושה את זה קצר (או לפחות משתדלת.. אני צריכה לספר לעצמי את זה.. נו..) אז קודם כל עלי לומר שהייתי ב"משתה הקיסר" והיה מהמם! איזו שווה הזמרת אופרה עם החזה שמתרומם? ממש נהניתי. אח"כ באתי עם חברים שלי (שלא קשורים לבובות בכלל) לראות את הסרטים פאוסט וקישוט. את קישוט ממש אהבתי. התחברתי אליו גם. זה סיפור שאני אוהבת, שיש המון מה להגיד אליו ומכל כך הרבה זוויות (במיוחד לאנשי בריאות הנפש.. זה מוסיף עוד כמה זוויות) והסרט הציג אותו מקסים. אהבתי שהוא מסתכל מהחלון ואומר "my thoughts are burning".. פאוסט פחות אהבתי. לא יודעת, היה שם יותר מדיי בלאגן. אבל חברים שלי ממש נהנו, גם הסתובבו במוזאון והתלהבו מאוד מהכל. ובכלל מהאווירה. הצגנו להורים בגן אתהצגת תאטרון הצלליות שחיברנו יחדיו והילדים היו מדהימים וכל הקשיים שהיו בחזרות נעלמו קליל מול ההורים והם מאוד נהנו ושמחו. אני לעומת זאת התרגשתי בהיסטריה...פאדיחות. עצה- אני רוצה להכין בובת פה של דולפין אבל הצורה שלו קצת מורכבת. התחלתי להכין בעבר אבל זה לא יצא לי ממש מושלם. רעיונות? יאללה חוזרת למבחן.. אוף אני כזאת לא בקצב..

עוד מבחן ולימודים?????????????????????

חשבתי שסיימנו עם זה
כשתתפני אשמח לשמוע עוד קצת על " משתה הקיסר " שנראה לי מבטיח מראש. איזה יופי שאת מקרבת עוד חברים שאינם קשורים לתוך עולם הבובות , מצחיק לשמוע שהם, בניגוד אליך, נהנו גם מפאוסט, מהמוזיאון אני בכלל לא מתפלא שהם התלהבו - כי יש ממה!!!! לקשיים שהיו בחזרות ונעלמו קוראים: קסם הבכורה ואני מכיר את זה מניסיוני, הן כשחקן והן כבמאי שביים גם שחקנים מיקצועיים וגם ילדים ובני נוער גם את ההתרגשות הגדולה משלהם אני מכיר כך שאת לא לבד חברה וזו לא ממש לא פאדיחה!!!!!!! אפילו להפך!!!!!!!!! לגבי הדולפין אני לא יכול לעזור לך אבל דבי ועומרי בטח יוכלו... אז דבי, עומרי עכשיו תורכם

פ י ו ל ה

New member
חשבתי על גזרה

נורא בא לי, בובת פה כזו. אבל אני לא יודעת אם אספיק, כבר חשבתי לוותר כי זה למחר (קצת נתקעתי בגלל המבחן). ואני גמורה גמורה מעייפות. בכל מקרה זה למתנה, זה לא שאני מופיעה עם זה ואני חייבת דולפין. סתם זו בדיחה כזו, אבל אני יכולה להכין להם מקסימום משהו מגזרה יותר פשוטה, שאני מכירה. אבל אם יש לך רעיון, אני בכל מקרה אשמח לשמוע כי בסה"כ יש לי כאן פליז כחול בהמתנה, אז אולי עוד יקפוץ עלי השגעון ואני אשב על זה בלילה או משהו... דודיק- המבחנים: מועדי א' מסתיימים ביום שני, בנתיים התחלתי את הקורס מתא"ם ויש לי מועדי ב' בספטמבר. כמו שאמרתי ב6 באוקטובר (אחרי המתא"ם) אני אהיה אחרי הההההכל. אבל בכל מקרה, את התואר סיימתי. אין יותר קורסים. רק להגיש דברים ולהבחן. אז לא בירכת לשווא אל דאגה! סיום התואר הינו באמת מאורע משמח ואני כולי כבר בפנטזיות על האוקטובר הזה... פסטיבל: משתנה הקיסר זה בסה"כ העלילה פשוטה. אחותו של הקיסר מגיעה לביקור והוא מבקש ממוצרט שילחין אופרה לכבודה. אבל הוא קצת מתקשה, יש לו רק שבוע לביצוע העניין. והזמרות קצת עושות לו בעיות והחברה' שבונים את התפאורה כל הזמן מתנגשים בדברים ועושים נזקים. חוץ מהמריונטות היפות וההפעלה שלהן, היה גם צלליות מ ה מ מ ו ת שהסבירו התרחשויות של "בין לבין". ראית את פאוסט? מישהו ראה? דווקא מעניין לשמוע דעות.

למעלה