קצת פספסתי את בהלת רוחות הרפאים

בחבח

New member
קצת פספסתי את בהלת רוחות הרפאים

כי לא הייתי בבית. כפיצוי, אני מקיים את הבטחתי לקפת ומספק חידת "מיהו האיש" קלה מהרגיל. מדובר בשחקן למרות שאנחנו נדבר על משפחתו כי יש לו ייחוס ממש יפה. סבא שלו מלחין, אבא שלו פרופסור, אמא שלו רקדנית, דודה שלו חתומה על שלושה מהסרטים המצליחים ביותר בכל הזמנים, דודנית שלו מעצבת שהיום מוליכה אנשים לאיבוד קצת צפוניח למקום בו אביה הידוע (דוד שלו) הלך לאיבוד בעצמו. והוא ? הוא קרוי על שם גיבור קומיקס ונשוי לנסיכה שאולי אין לה דם כחול אבל לאביה היו דברים אחרים כחולים. מי האיש, מה המשפחה וכמובן, מה שמו של גיבור הקומיקס.

טריפל

New member
טריוויאלי ידידי,

אך אין ברצוני לסתום את הגולל על השירשור ולכן רק אוסיף מעט (ברשותו של הבח) לרמזים הקיימים: דודה שלו זה בעצם דוד שחתום על אותם סרטים. הוא(השחקן, לא בחבח) שינה את שמו כמחווה לגיבור קומיקס (וגם למלחין שנושא את אותו שם) בהתחלת קריירת המשחק שלו בהוליווד אך נולד תחת שם אחר. נסיכתו חסרת הדם הכחול היתה נשואה בעבר גם למלך ללא דם כחול ממשפחה מפורסמת על רוב נפשותיה... וזהו.

קפת

New member
מהמרת בענק

למרות שאינלי מושג לגבי חלק מהדברים: ניקולס קייג'?

בדיוק חזיתי אתמול בקפטן קורלי

עם המנדולין שלו. שפתיים ישקו ממש. בח-בח, אתה מוכן לפרט בבקשה? להדיוטות שכמותי?

בחבח

New member
רק בשבילך

ניקולס קייג', או בשמו המקורי ניקולס קים קופולה, קשור משפחתית למספר אנשים. סבא שלו זה כרמיין קופולה, מלחין שבעיקר מתמחה בפסקולים לסרטים - הוא אמנם לא הלחין את ה-מוזיקה של הסנדק אבל הוא כן הלחין כמה דברים טובים אחרים כמו הסייח השחור, אפוקליפסה עכשיו (מלבד הקטע שוגנר הלחין...) ואת המוזיקה לסנדק 2 ו-3 שעל שניהם הוא קיבל אוסקר. בצעירותו הוא בעיקר היה נודע כחלילן מוביל וכמנצח בחוף המזרחי. לאבא שלו קוראים אוגוסט קופולה והוא פרופסור לספרות השוואתית. אמא שלו הרקדנית והכוריאוגרפית ג'וי פוגלסאנג. דודה שלו - טליה שייר (לשעבר טליה קופולה) שיחקה בסנדק, בסנדק 2 וכמובן ברוקי (אדריאן, אדריאן). שלושתם הם מהמקרים הנדירים שבהם סרט הוליך את רשימת שוברי הקופות של אותה שנה או של כל הזמנים במקרה של הסנדק והוליך גם את רשימת הזוכים באוסקרים והערכות מבקרים למיניהן. אחר-כך היא לא עשתה יותר מדי מלבד המשכונים אבל היא את שלה כבר עשתה. דודנית שלו היא סופיה קופולה שלאחר קריירת משחק קצרה מאוד עברה להיות מעצבת נחשבת (יש לה ליין בגדים מצליח בין השאר) ובמאית נחשבת שהסרט האחרון שלה הוא "אבודים בטוקיו" (או lost in translation בדיבוב לאנגלית). טוקיו היא צפונית לפיליפינים. המקום בו צילם דוד שלו, פרנסיס פורד קופולה, את אפוקליפסה עכשיו ועבר שם התמוטטות עצבים שתועדה בסרט hearts of darkness (שאשתו של פרנסיס צילמה דרך אגב). והוא ? ניק קופולה שינה את השם שלו לניקולס קייג' כדי להתחמק מהשם הנחשב מדי ולפתח לעצמו קריירה בזכות עצמו. לוק קייג' הוא גיבור קומיקס שקרא לעצמו power man. במקור קראו לו בשם אחר והוא נכלא על לא עוול בכפו. אחרי שהוא התנדב שיעשו בו ניסויים בכלא, הוא זכה לכוחות על, ברח מהכלא ושינה את שמו ללוק קייג'. ניקולס היה מעריץ גדול שלו ולכן הוא שינה את השם המקצועי שלו מקופולה לקייג'. אשתו כיום היא ליסה-מארי פרסלי, הבת של אלביס "המלך" שאמנם אין לו דם כחול אבל יש לו blue suede shoes.

בחבח

New member
דרך אגב, יש לך טעות ברמז

יש גם דודה (רמז - אדריאן, אדריאן)

בחבח

New member
דודה שלו סדרתית

כל הרוקי, כל הסנדק. היא אוהבת התחייבות לטווח ארוך

KT13

New member
מי מכיר מס. 6

הוא למד מחוץ לארצו,אבל עזר לה במלחמה. אחריה הוא הכחיש את עזרתו. חייו כרוכים בחוסר ידיעה מדוייק, אבל קטן מאד. תורתו מפורסמת מאד, אך מעטים ירדו לעומקה והפרשנויות השגויות לה רבות.

אה. זה קל

צביקה פיק. הוא נולד בפולניה אך הגיע ארצה כיהודי יקר, לאחר שהתחנך חינוך אבירי פולני מעולה. הוא סייע לשיר של הלטבים באירוויזיון, אך תמיד שמר על הגחלת ועל דנה בננה. כשהשיר הלטבי לא זכה, הוא לא הכחיש, אלא התנער ממנו בטענה שפרנק נף אנטישמי. ובנוגע לחייו, אין מה להוסיף, פרט לעובדה שהגשתי לו קפה מתרמוס.

יס באך

New member
נחמה, אחות משכילה ותובענית

מילא ויתרת על חיקון קבוע ואכזרי, אבל המצגת הנפלאה שהביאות, כולל תמונות פורנוגרפיות של העוברה ברחם אמהּ - איפה יצחק קדמן להגן עליה..ואם לא די בכך, גם הראית שכל תמונות החייזרים הן עיבוד של תמונות עוברים אנושיים.. שלא נדע.. אז אנחנו חייזרים, לא?!

קפת

New member
לדעתי, את צריכה להביא איזה

רמז

KT13

New member
רמז עבה כמו העור של אריק

אי ודאות ועכשיו קיבלתם את הפתרון על מגש של נחושת רקועה, רק בגלל התקף ארעי של נחמדות שתקף אותי ויחלוף מהר.

בחבח

New member
בפעם האחרונה שבדקתי

בוואריה היא עדיין חלק מגרמניה והייזנברג הוא יליד בוואריה ולמד באוני' מינכן למרות שיטוטיו בעולם. מה שאמרת חוץ מהפרט הזה יכול היה להתאים לעוד עשרות מדענים והוגי דעות מארכימדס ועד וענונו. אני גם לא יודע עד כמה אפשר לקרוא להייזנברג לוחם.

KT13

New member
אני אמרתי שהוא לוחם??

אמרתי שהייזנברג עזר לגרמניה במלחמה. לא אמרתי שהוא לחם בסטלינגרד. חוץ מזה, למיטב ידיעתי, הוא למד בדנמרק. אבל זה אכן ורנר הייזנברג.

יופטפויומט פשקראב חולירע

מי זה ורנר הייזנברג? אי אפשר לארגן משחקים נעימים יותר? כסאות מוזיקליים אולי? היידה בחבח. קום. זה הכסא שלי עכשיו. פזטוקס, תתחילי לשיר.

KT13

New member
נחמה'לה ../images/Emo54.gif

עוד פעם תקראי לי פזטוקס, אני יותר לא באה לקבל חוקנים. טוב, אולי אני כן אבוא, אבל אני לא אהנה. ואני לא שרה, אני מקסימום מייללת.

בחבח

New member
חידוני טריוויה הם אינסופיים. לא ?

הם תמיד מעשירים אותנו בידע שאין לו מטרה טובה ותמיד יהיה לנו מקום לצבור עוד ידע טריוויאלי חסר מטרה כזה. או במילות אדם יקר bring it on, girlie

למעלה