חנן44
Well-known member

27.055 Aufrufe · 1.031 Reaktionen | מסר לאשתו של יונתן אוריך. שתפו, שיגיע | By Moran Michel | Facebook
מסר לאשתו של יונתן אוריך. שתפו, שיגיע
סתם להשכלה כללית, הפיקוח הוא דרישה של בית המשפט במקרים כאלו. הוא מתקיים אכן 24/7 אבל לא במתכונת של פיקוח הדוק, אלא בוידוא שהעצור לא יוצא וכיו"ב. נוהל קבוע שבכל רגע נתון מתקיים במאות מקרים ברחבי המדינה.![]()
27.055 Aufrufe · 1.031 Reaktionen | מסר לאשתו של יונתן אוריך. שתפו, שיגיע | By Moran Michel | Facebook
מסר לאשתו של יונתן אוריך. שתפו, שיגיעwww.facebook.com
הרעל והפילוג באים מצד ימין, ראה ערוץ 14סתם להשכלה כללית, הפיקוח הוא דרישה של בית המשפט במקרים כאלו. הוא מתקיים אכן 24/7 אבל לא במתכונת של פיקוח הדוק, אלא בוידוא שהעצור לא יוצא וכיו"ב. נוהל קבוע שבכל רגע נתון מתקיים במאות מקרים ברחבי המדינה.
מעבר לזה כשהדוברת האסרטיבית עברה לדבר על כמה ימים למלחמה וכו', סגרתי. כאילו, בסדר, חשקה נפשה לתקוף. כאילו שזה רלוונטי למשהו. טוב תעשה הדוברת (וטוב יעשו מצטטיה ומביאיה כאן) אם ישמרו את האנרגיות שלהן לפיזור אהבת חינם במקום לפיזור רעל, פילוג ושנאה. זה אפשרי, זה חוקי, זה אפילו קל. בהצלחה.
למה אתה מאכיל בוט מטומטם שנשלח מטעם מכונת הרעל כדי לשקר ולזהם? !הרעל והפילוג באים מצד ימין, ראה ערוץ 14
לטעמי ערוצים 12-13 מפזרים פי כמה רעל ופילוג משערוץ 14 יוכל אי-פעם לעשות. אבל בתכל'ס, מה הקשר בדיוק לענייננו? כאילו, גם אם היית צודק, מה זה קשור לגברת הנוכחית ולעובדה שזה בדיוק מה שהיא עושה?הרעל והפילוג באים מצד ימין, ראה ערוץ 14
רעל זאת לא תרופה לרעל.לטעמי ערוצים 12-13 מפזרים פי כמה רעל ופילוג משערוץ 14 יוכל אי-פעם לעשות. אבל בתכל'ס, מה הקשר בדיוק לענייננו? כאילו, גם אם היית צודק, מה זה קשור לגברת הנוכחית ולעובדה שזה בדיוק מה שהיא עושה?
דווקא אפשר להגיד כל דבררעל זאת לא תרופה לרעל.
התוצאה היא קרקע רעילה
על ערוץ 14 אני יכול להגיד שלפחות מנסים - מזמינים לאולפן אנשים שחושבים אחרת, ואז יש דיון סביר, בין דעות מנוגדות
אבל אי אפשר להגיד שהחדשות שם לא רעילות
גם אני - כי בדומה לערוצי החדשות האחרים - הם מספקים יותר רעל ממידעדווקא אפשר להגיד כל דבר. אישית לא נתקלתי ברעל מיוחד בחדשות שם, אבל גם לא יצא לי לצפות בהן יותר מדי.
הויכוח הזה עקר. שני רעילים שרבים מי יותר רעיל.כך או אחרת, מרתק ככל שהדיון הזה יהיה, הוא עדיין לא קשור כהוא זה לתגובתי לפוסט הפותח את השרשור.
לא הבנתי היכן המחלוקת בינינו.גם אני - כי בדומה לערוצי החדשות האחרים - הם מספקים יותר רעל ממידע
אין מה לעשות
כדי לקבל מידע אמין, בלי עודף רעל - צריך שיהיה שם גם את הצד האחר, שיעצור את סחרור ההקצנה והרעל,
את זה עושים בערוץ 14 - אבל במשורה,
עכשיו גיא מרוז נכנס לסלוט הזה
צפה בקובץ המצורף 126298
הויכוח הזה עקר. שני רעילים שרבים מי יותר רעיל.
הבעיה היא שהפטריוטים חריגה אפילו בערוץ 14, ועל מקבילה בערוצים האחרים אי אפשר לדבר.
אתה טוען שערוץ 14 בסדרלא הבנתי היכן המחלוקת בינינו.
ואללה? אני טענתי דבר כזה? ברצינות? איזה קטע, בדיוק תהיתי מהי עמדתי ומה אני טוען ולא הייתי לגמרי נעול על עצמי. נשלחת מלמעלה לספר לי את כל הנ"לאתה טוען שערוץ 14 בסדר
מיציתואללה? אני טענתי דבר כזה? ברצינות? איזה קטע, בדיוק תהיתי מהי עמדתי ומה אני טוען ולא הייתי לגמרי נעול על עצמי. נשלחת מלמעלה לספר לי את כל הנ"ל. שמא תחשוק נפשך גם לספר לי מה מתחשק לי לאכול לארוחת צהרים? שכן גם בעניין הזה יש לי כרגע התלבטות קלה ויהיה לי מאוד נוח אם יבוא מישהו זר, חיצוני, שאין לו שמץ של מושג ירוק מי אני או מהן דעותי או רצוני, ויחליט עבורי מה אני טוען תוך שהוא נטו ממציא ממוחו הקודח וללא כל קשר לדברים שאי-פעם כתבתי בחיים
.
לא יעזור, השיטה הזאת הייתה ונותרה בעיני חולנית. בכל מקרה, היא מספיקה לי בשביל לקבל עבור עצמי לפחות החלטה אחת וזו לא להשקיע זמן ואנרגיה נוספים בקריאת המשך הגיגיך. משאיר לך את הכבוד להשיב לעצמך בשמי שהרי ממילא אתה רואה עצמך מוסמך לקבוע מהן דעותי, מה אני חושב, מה אני טוען ושאר ענייניים. כך שאני לחלוטין מיותר ב'דיון' הזה ואתה יכול להסתדר מצוין עם עצמך ועם מראה נקיה.
הרבה הצלחה ואושר.
כן, שלא לדבר על מפעלי הרעל בערוצים 11, 12 ו-13..הרעל והפילוג באים מצד ימין, ראה ערוץ 14
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.