קצת פרטים לגבי עבודה בבאסטות ביפן

• פותח הנושא lbz
  • פורסם בתאריך

lbz

New member
קצת פרטים לגבי עבודה בבאסטות ביפן

שמעתי על התחום הזה לא מעט וכאחד שמתכוון לצאת לעבוד בחול רציתי לדעת עוד פרטים מה בדיוק העבודה שם? מה מוכרים? כמה מרוויחים?(לפי שעה או אחוזים?) מה לגבי המגורים? טיסה? תודה מראש לעוזרים

dudusan

New member
במקום להטיף מוסר אני יענה לך

מה בדיוק העבודה?- באסטות, דוכן שאתה פותח ברחוב. מה מוכרים?- תכשיטים, ארנקים ותיקים מזוייפים ושעונים מכל הסוגים(מזוייפים כמובן). כמה מרוויחים? בדרך כלל 25% על זיופים ו40% על התכשיטים. מגורים?- בדרך כלל דירה שמושכרת על ידי הבעלים ואתה זה שמעביר לו כסף כל חודש- יש כאלו שנותנים לך מגורים חינם. טיסה- עלייך, כל חברת תעופה שנכנסת ליפן בסדר. כדיי? וואלה הכל תלוי בך ובמזל שלך. בוא נניח שניה את עניין החוקיות ואת הקטע שאתה יכול לשבת מספר חודשים ספורים בכלא היפני. יש הרבה ישראלים שעושים שם ממש המון כסף ויש כאלו שיוצאים מופסדים ונשבעים שבחיים לא יחזרו יותר ליפן. אני לא ממליץ או לא ממליץ לאנשים לטוס ולעבוד ביפן בבאסטות כל אחד צריך לחשוב טוב מאוד מה הוא הולך לעשות ומה ההשלכות מזה. אך למרות כל הדברים השליליים יש מצב שתעשה המון כסף, תטייל ביפן תכיר תרבות חדשה ושונה ותעשה חיים... יש עוד שאלות?

lbz

New member
אהמממ תודה עוד משהו...

לגבי הציוד שמוכרים ..רק כדי להיות בטוח..את הסחורה שאמורים למכור אנחנו מקבלים מהמעסיק נכון? ואיך האוכלוסייה היפנית? קלה לשכנוע? בררנית?

dudusan

New member
תשובה

את הציוד אתה מקבל מהמעסיק כמובן. איך האוכלוסיה??? לפעמים קלה לשיכנוע ולפעמים מאוד קשה.

lbz

New member
ולגבי קושי עם השפה?

זה קשה ללמוד את השפה? זה נשמע ממש קשה למכור ביפנית..

Hinomaru

New member
אני לא מטיף מוסר

אני רק לא רוצה שיחשבו שאני בא מעם של רוכלי רחוב.

KX250

New member
hinamaru

if you have any problam whith this forum then ,,,you know you dont have to write your masseges in here BAKA ANATA MITAI NA HENA SHITO GA KIMOCHI GA OARUI

Hinomaru

New member
יופי של תגובות

מאנשים בני 20+. פותח השרשור, תעשה מה שבראש שלך, רק אל תשכח לקחת איתך ספרים מעניינים, אתה כבר תבין למה.

טיפי1

New member
פרטים לגבי עבודה ביפן

גם אני מעוניינת לטוס ליפן וביררתי לגבי העיניין.תכתוב לי למייל ואני אשלח לך את מה ששלחו לי. בנוסף גם דיברתי עם כמה אנשים שמתעסקים בזה ואחד מהם נשמע לי מאוד אמין כתובתי [email protected] ובנוסף להודעתך גם אני אשמח לשמוע פרטים נוספים ממי שבאמת יודע... תודה!

למעלה