קצת ציוצי טוויטר על רה"מ שהסתחרר לגמרי

חיא2

New member
קצת ציוצי טוויטר על רה"מ שהסתחרר לגמרי

אשר שחם and 2 others liked a Tweet from מיקי רוזנטל
נתניהו היכה את עצמו בתדהמה: ביקש חסינות שלא רצה לדון בה - ומקבל דיון. ביקש להשפיל את גנץ - וסידר לו פגישה אישית עם טראמפ. קוסם

Recent Tweet from Uri Misgav
תקשיבו, אולי הרווחנו נוכל בינלאומי, שרלטן צמרת ונאשם סדרתי בפלילים חמורים - אבל הפסדנו קומיקאי. אדם שבתוך כמה חודשים טוען שלא יעסוק בחסינות, מבקש חסינות, וכשהכנסת מתכוונת לדון בחסינות מושך את הבקשה כי מדובר ב"רדיפה אישית בשעה שהוא מעצב את גבולות הקבע של מדינת ישראל". חחחחחחחחחח. https://pic.twitter.com/NzNcKtViq5

<svg><g><path></path></g></svg>

</article>
<svg><g><path></path></g></svg>

</article>

dory38

New member
אני לא ממעריצי רוזנטל אבל הוא צודק

נתניהו גוסס פוליטית וטוב שכך, המדינה תינצל. שווה להקריב אותו.

RossieL

Active member
תכנית המאה

אני לא פוליטיקאית ולא מדינאית, אבל כמו כמעט כל עמישראל, ישבתי וצפיתי בנאומיהם של שני המנהיגים והקשבתי לתכנית המאה של טראמפ.

אין, כמה הוא מפרגן לישראל.
הוא הכריז קבל עם ועולם שהשטחים שם שלנו מכורח ההסטוריה, התנ"ך, ימי אבותינו.
הוא הכריז כי תוך שבוע בדיוק יהפכו כל ההתנחלויות לחלק בלתי נפרד ממדינת ישראל, בקעת הירדן תסופח, ירושלים לנצח תישאר מאוחדת, ורק ירושלים המזרחית תהיה בירת המדינה הפלסטינאית שתקום בעתיד ותהיה מדינה לצד מדינת ישראל.

והפלסטינאים, כן, מה אתם באמת?
תוקם מדינה פלסטינית שבירתה במזרח ירושלים. ישראל תפעל בשיתוף פעולה עם ירדן במקומות הקדושים, ועל הפלסטינים להתנער מטרור ולכבד זכויות אדם.
הם מחיבים להכיר במדינה ובכך שזו מדינת היהודים, ויתור על זכות השיבה,
ויש עוד רשימה ארוכה.

ואני תוהה, כאזרחית מין השורה, שהחלום שלה זה שיהיה שלום באזורנו, שאוכל לנסוע לטייל בעזה, לאכול חומוס בבית לחם, שלא יפלו טילים בעוטף עזה, שלא יהיו פיגועים ברחבי הארץ ושנוכל לחיות את חיינו בשקט ובשלוה, האם התכנית הזו תביא לנו את כל אלו או שהשטח ממש ברגעים אלו מבעבע כמו שמפניה רגע לפני התפרצות????

למעלה