קצת קולטורה

רפרם

New member
קצת קולטורה

מחר בערב, משעה 16:00 עד 24:00 בלילה, יתקיים ארוע אמנות גדול. פרטים מלאים בפלייר שאני מצרף פה וגם באתר המצורף. וכן, הח"מ אמור לעשות באירוע פרפורמנס מתיש במשך שש שעות. בגשם.

amitais

New member
כן אבל

כתבות על אמנות או יצירות אמנות שמתפרסמות בעיתון? או גם וגם? איך משיגים? אפשר גם מחוץ לעיר הקודש? בקיצור, עוד פרטים בבקשה.

רפרם

New member
בבקשה

קשה להגדיר את העיתון הזה. הוא אוהב לחצות מדיומים. הגליון הראשון שלו הוקדש לז´ואו דלגאדו מין סופר דמיוני, השני (שאותו אני עכשיו אוחז בידי הפנויה) הוקדש לוידיאו ארט והגיע ביחד עם קלטת וידיאו. הגיליון השלישי הוקדש למוזיקה (הגיע עם CD וכלל גם טקסט של הח"מ, כך שהוא בהחלט מומלץ). את הרביעי עוד לא קראתי. ההשקות של כל הגליונות לוו תמיד באירועים שכללו מיצגים, מיצבים וסאונד. האירועים בד"כ היו קשורים לנושא של העיתון. מה שמאפיין את העיתון הוא העובדה שכל הכותבים בו הם אמנים. מה עוד? לפעמים העיתון עצמו (או חלק מהטקסט שבו) הוא עבודת אמנות. העיתון עצמו מודפס על נייר מעניין, שווה לאחוז בו. אפשר להשיג את העיתון בירושלים ובת"א. בירושלים: balance, רחוב שץ 8, קפה ביסטרו זיגמונד- רחוב עזה פינת האר"י, או במערכת כתב העת בטלפון 026244352. בתל אביב: פרוזה- דיזנגוף 163, גלריית opal- שד´ רוטשילד 57 או בטלפון 035286632.

אפיפני

New member
מה יש בגליון השני שמוקדש לוידאו ארט

לאיזה אמנים התיחסו? ומה יש בקלטת שמצורפת? עבודות? של מי?ואיזה? תפרט קצת בבקשה.

רפרם

New member
אוקיי

יש אצלי רק את העיתון, לא את הקלטת, אבל יש קשר בין הקלטת לעיתון. אני מקליד לך את התוכן: קבוצת לא-דוש/(פרגמנט) אפי וויס/artattack artattack/כמה שמנת ניב חכלילי/ללא כותרת אריאל עפרון, ניב בן-דוד/קולנוע הגר גורן/תיעוד של אובייקטים ממיצבים (1999-2001) הדס עפרת/שפת אם/ארץ זבת חלב ודבש גיא ברילר/על מקום יעל רובין/hard-shoulder עידו דרור/טקסטים sala manca/זיכרונותי של(א)ו אפי ואמיר/רוקדים עם זאבים דוד בהר-פרחיה/על אמנות המיצב יונתן ויניצקי/i live you רותי סלע/una proyaccion solamente פיל וגליה קולקטיב/video killed the radio star איתן רונאל/אמנות כמעשה בהקדמה לעיתון נכתב שניתן לגשת לעיתון בדרכים שונות: צפיה בוידאו בנפרד מהגליון המודפס, או להיפך. בחלק המודפס ישנן הפניות לעבודות הוידאו באופן לא עקבי ובלתי רצוף.

למעלה