קצת קולטורה

קצת קולטורה

לפניכם חידה קצת שונה (נדמה לי, אני די חדש כאן)... חיברתי קטע שירה מודרני משהו. בתוכו מסתתרים 18 שירים של להקה מפורסמת מאוד. שימו לב, חלק מהשירים מוכרים יותר, חלקם מוכרים פחות. אל חלקם הובלתי לשם השיר ולחלקם לשורה מתוכו. אגב, אל תתביישו לפרק שורות ולקרוע מילים מהקשרן, הכל כשר! אהבת חיי, אותך מחפש. סתיו קר ואכזרי בעיר הגדולה ואני סובב בין מלאכים ממשיך ללכת בעקבותיך. להבות גאוותי דועכות ברחבת הריקודים בשבת בלילה, שם רגלי טופפות עירומות בדרך אל דמותך, אוקיינוס של תקווה ודמעות. למחרת, מדמם מתחת לעץ בגבעה. להיות פה איתך זה כל רצוני. סוסי אהבתנו אינם אלא פרא. אחיזת עיניים, ליהטוט גורל. אין רוכב בהם גם לא אחד. יאללה, לכו על זה!

GoLd ChAiN

New member
טוב, מנסה....

Queen - Love Of My Life Police - Walking In Your Footsteps Suede - Saturday Night Frankie Goes to Hollywood - Kill The Pain (...ocean of hope)
Depeche Mode - Enjoy The Silence (...all i ever wanted)

טוב, ננסה קצת רמזים....

למה שלא תתחילו מעץ בגבעה או מרחבת הריקודים. שני אלה מכוונים לשמות של שירים. חוצמזה, מדובר בלהקה לועזית וכמו שאמרתי אפשר לפרק שורות ולהוציא מילים מההקשר שבו הן מופיעות בטקסט. כלומר, כל מילה יכולה לעמוד גם בפני עצמה. דוגמא: "עיר גדולה" ו"מלאכים" - מכוונות לשם של אותו שיר.

GoLd ChAiN

New member
יש../images/Emo70.gif

U2: אני ו-טבע dj מצאנו את השירים הבאים: Dancing Barefoot i will follow Who's Gonna Ride Your Wild Horses one one tree hill so cruel discoteque Angel Of Harlem Mysterious Ways october? pride acrobat All I Want Is You?

כל השירים נכונים, אגב

אבל עדיין לא מצאתם חמישה שירים. דווקא השירים היותר ידועים הם אלה שמוסתרים יותר טוב...

למעלה