קצת קושיות לפסח

ligo

New member
קצת קושיות לפסח ../images/Emo103.gif

למרות שפסח עוד רחוק, יש לי כמה קושיות למבינות דבר: 1. מה זה הריון כימי? 2. מה זה LOL ? זה הופיע כאן כמה פעמים. סליחה על הבורות. 3. האם יש קשר בין היפרסטימולציה להריון? האם היפרסטימולציה קלה/מתונה/חמורה מעלה/מקטינה/לא משנה את הסיכוי שההריון יצליח? היות ואין לי קושיה רביעית אז: 4. מה שלומנו היום? תודה לידעניות שבינינו

עמית@

New member
מה נשתנה?

1. הריון כימי- הריון המתבטא רק בערכי הבטא (הורמון ההריון ) ולא נראה עדיין בUS , הערכים יורדים לפני שניתן לצפות בהריון ולכן הוא נקרא כימי 2. LOL לצחוק בקול רם באנגלית (ראשי תיבות) 3. אין קשר בין היפר סטימולציה לקליטת הריון אבל אם יש הריון יש לצפות להחמרה/התמשכות הסימפטומים עקב עלייה בהורמון ההריון (שהוא המעורר של ההיפר, כפי שהכוריגון {שהוא בעצם זהה כימית להורמון ההריון} גורם להתפרצותה הראשונית) 4. שלומי טוב תודה

מיכל @

New member
עוד משהו קטן בעניין ההריון הכימי ../images/Emo22.gif

זה לא דבר שמיוחד לנו, למרות שהביטוי נשמע מאוד "רפואי", אלא מתרחש כל הזמן. פשוט רוב הנשים מתחילות לחשוד שיש הריון אחרי כמה ימי איחור, ובשלב כזה ההריון הכימי כבר מזמן נעלם. רק אנחנו, ההיסטריות שבודקות בטא ביום ה-12, יכולות בכלל להבחין שהיה דבר כזה.

עמית@

New member
מישהי יודעת מה הסטטיסטיקה של

זה בכלל האוכלוסיה? אם להשליך מהמצב פה, הרי שזה נפוץ כמעט כמו הריון תקין (רק נתפס בעיני נשים רבות כ"איחור של יומיים-שלושה במחזור)

מיכל @

New member
לא חייב אפילו להיות איחור.

כשלי היה הריון כימי היתה בטא של 26 ביום ה-12 (ואת זה אפשר לגלות בבדיקת הריון ביתית), ו-8 ביום ה-14 (שזה כבר לא יתגלה בבדיקה ביתית). אני לא מאמינה שיש סטטיסטיקות מדויקות על הנושא, כי נשים שאינן בטיפולים לא מודעות להריונות הכימיים, וקיימים גם סתם איחורים במחזור שאינם הריונות.

עידית ד

New member
עוד נקודה חשובה לגבי "הכימי"

הסבירו לי שהריון כימי נוצר בגלל שהעובר לא תקין היה לי עצוב ומר אבל היום אני "שמחה", אני רוצה ילד אבל אני רוצה אותו "תקין". ולי היה איחור של כמעט שבוע

שירלי.ה.

New member
ליגו יקרה

קודם כל, שמת לב שכתבתי לך שאני גדולה ממך ביום?! אני נולדתי ב- 29 לינואר 1975
ועכשיו לשאלותייך: 1. הריון כימי זה בעצם כאשר מתקבלת בטא חיובית אבל לא ממש מתפתח הריון והבטא יורדת עוד לפני בכלל שרואים שק הריון (בטח תקבלי גם הסברים יותר מקצועיים!). 2. LOL זה Loughing Out Loud כלומר צוחק בקול רם
3. לא יודעת אם יש קשר בין היפר להריון מה שכן אני יודעת שהרופאים אומרים שאם יש היפר ונקלט ההריון אז בד"כ תופעות ההיפר רק מחמירות. 4. שלומנו סביר מינוס
שירלי.

ligo

New member
שלום לאחותי הדלייה ../images/Emo83.gif

האם ה"סביר מינוס" נובע מהסתיו שבאוויר?

ligo

New member
תודה ../images/Emo42.gif

האם הבנתי נכון: אם יש לי היפרסטימולציה וזה מתחיל קצת פחות לכאוב זאת אומרת שההריון לא נקלט? אפשר להפסיק לכסוס ציפורניים או שזה לא בכרח? (כמו בשאלות בפסיכומטרי) ועוד משהו- מישהי מכן שמה לב לעלייה בחום עם העלייה בפרוגסטרון? יש לי חום והרופא אמר שזאת הסיבה, אבל למה? זהו. תמו הקושיות לעת עתה. ככה זה כשיושבים שבוע שלם בבית...

עמית@

New member
אם את מקבלת פרוג´ לתמיכה אז הוא

ה"אשם" בחום, בקשר להיפר.. לי היה עכשיו היפר והוא נרגע ואכן לא היה הריון- פרופ´ זיידמן בפורום שלו אמר שגירוי יתר יכול לעבור ובכל זאת יהיה הריון, לעומתו אמר לי הרופא שלי שסביר להניח שאם יהיה הריון אז זה יחמיר. אני הייתי מאוד מדוכאת מזה שהכאבים נחלשו (פסיכית או לא?) אבל כאמור- הכל יכול להיות (תלוי לאיזה זרם ברפואת הפיריון את שייכת

ligo

New member
ממש לא פסיכית... ../images/Emo3.gif

אני הולכת לשכנע את עצמי עכשיו שעדיין כואב לי נורא נורא ונראה אם זה יעבוד...מבחינתי אני כבר בהריון עד שלא יוכח אחרת, ואני מאוד מקווה שלא יוכח, אין לי כוח! אגב, אשפזו אותך או שזה עבר לבד? ומה עם המוקפאים?

עמית@

New member
הלוואי ולא יוכח..

רצו לאשפז אותי ואני (בתמיכתו של הרופא שלי שהבטיח שהוא ישגיח עלי ויעשה לי ביקורות) לא ממש רציתי, לכן סתם רבצתי בבית שבועיים. המוקפאים מחכים עוד שבועיים, שאני אגמור לכרסם 4 חבילות של פרוגינובה.

מיכל @

New member
היפרסטימולציה בפירוש לא...

אומרת שההריון לא נקלט, וגם אם היא נרגעת קצת זה עדיין לא אומר שום דבר. לא יעזרו הניחושים והקריאה בקלפים. צריך לחכות את 12 הימים הנוראים.
בעניין עליית החום - נשמע לי קצת מוזר. בכל מקרה, חום זה לא דבר טוב לגוף, ונראה לי הכי טוב שתקחי אקמול ותורידי אותו.

למעלה