קצת קיטורים...מותר???

1ענבל

New member
קצת קיטורים...מותר???

זאת אני ענבל**, שיחקתי קצת במחשב והשם השתבש לו אז לא ידעתי איך חוזרים לכינוי המקורי, אז מצאתי כינוי חדש דומה. לעניננו...עוד כמה ימים מתחילה תשיעי...ואני מותשת, הכל כואב לי. פרוט - כאבי ראש נוראיים, שיעול שלא עובר כבר כמה חודשים שמרעיד את הבטן וגורם להקאות, כאבים בגב התחתון וכאבים במפשעה שאני לא יכולה ממש ללכת. אני מפחדת להגיע ללידה בכזה מצב שלא יהיה לי כוח להתמודד עם הכאבים ועם הלידה. מה עושים?? לעניין אחר - אתמול בקורס הכנה ללידה המדריכה הציעה רעיון שנשמע לי נחמד...רציתי לשתף אותכם, הרי כשמגיעים לחדר לידה לא תמיד מגיעים במצב צלול (חרדה, כאבים, לחץ)ולא מספיקים לבקש מהצוות מה שרוצים שיהיה או לא יהיה בלידה...אז פשוט אפשר לנסח מכתב איתו לבוא לבית החולים עם הבקשות מהצוות..כמו להמנע מחתך וכו´...המדריכה אמרה שהמכתב מכובד מאוד על ידי הצוות ומאוד משתדלים לבצע במידת האפשר את הבקשות.

רותם ש

New member
לענבל - המכתב נקרא תוכנית לידה

והוא אכן הופך יותר ויותר נפוץ ומוכר. דוגמאות לתוכניותניתן למצוא ברשת, למשל באתר לידה (צריך לשים לב שלא כל המשפטים שם יכולים להיות רלוונטים וצריך לבחור מה מתאים):

1ענבל

New member
איזה קטע...זהוא בדיוק אותו המכתב

שהציגה לנו המדריכה,כאילו מישהיא מסויימת הגתה את הרעיון וניסחה את המכתב. התלהבתי מהאתר יש בו הרבה מאמרים מעניינים....תודה.

חן123

New member
ענבל, מזדהה הזדהות מלאה

שותפה פחות או יותר לכל המכאובים, הקאות - אין ממש אבל לעומת זאת יש כאבים בגב העליון (בעיה עתיקה שלי שמחמירה) וגם גירוד נוראי בבטן.זה נורא, זה קשה וזה לא ניגמר, יחד עם הצפיה, המתח , ה-6 פעמים בלילה שאני קמה לשרותים.... ממש סיוט. לגבי המכתב - לא יודעת, ניראה לי שיש לי איזה שניים וחצי דברים שאני רוצה (אפידורל, לנסות לא לחתוך ולא לגלח אם לא חייבים) כך שניראה לי קצת מוזר לכתוב מכתב, אני מניחה שמי שיש לה יותר דברים זה יותר רלוונטי (בוודאי בעיקר למי שרוצה לידה טבעית) שיעבור החודש הקרוב בקלות ובהצלחה חן

למעלה