קצת קיטורים על החבר'ה בעבודה אפשר?

michalul

New member
התנהגות ילדותית וחזירית!

אצלנו בעבודה חוגגים ימי הולדת לעתים רחוקות הולכים למסעדות. יש אצלנו בחור דתי ואנחנו מקפידים להביא אוכל כשר (קונים במגה מה הבעיה?!) ולא הולכים למסעדות לא כשרות. אני לא מבינה למה הם עושים הר מעבכר ועוד מעיזים להעיר לך כשאת בודקת את הכשרות על האריזה! אנחנו מקבלים מתנה ליומולדת, בדר"כ שוקולדים, ותעודעת הכשרות תלויה על ארון המתנות. והמשרד שאמר לאחת הבנות פה לא לשים מזוזה כי זה פוגעה בריגשותיהם של האחרים?? נו באמת. מאוד תמוה שבארצות שונות יש סובלנות רבה ודווקא פה הרבה חילונים מתייחסים ביחס נוראי לדתיים. תסלחו לי על ההשואה אבל אני בטוחה שאם היית מוסלמית היו מכבדים את דתך יותר - ככה נראה לי.

rotemangie

New member
טוב... כנסי בבקשה

פלוריזם זה לא חלק המדמוקרטיה? הדמוקרטיה זה לא חלק מהכרעת הרב? אז תני לי להבין שניה...מתוך קבוצה של אנשים את היחידה ששומרת כשרות, וכל השאר לא...ושהם מביאים אוכל לא כשר את מתלוננת?!?.. מצטערת מותק...תתמודדי...חיים קשים.... ועכשיו ברצינות, את באמת חושבת שזה לא צודק?....כ"כ מפריע לך תביאי אוכל מהבית!!! ואל תתלונני!!!!

מאז

New member
מותק, כשתעשי את הבגרות באזרחות

(שלפי הכרטיס האישי שלך אני מבינה שזה איפשהו מתקרב) תלמדי שיש גם עניין של מיעוט, והתחשבות בו. וכשתצאי לחיים תלמדי שיש עניין של יחס לאחר שלא נובע מזכויות משפטיות אלא מאנושיות, וכשתהיי אשה לאחר לידה, תלמדי שבפורום הזה מותר להתלונן!!!

למעלה