קצת קיטורים - על שינה ו-PP

*שיר

New member
קצת קיטורים - על שינה ו-PP ../images/Emo1.gif

בנות, אני חייבת קצת לקטר. במשך היום אני מרגישה נפלא (טפו טפו טפו) בלי בחילות, הקאות או צרבות, אבל בלילה מתחילה השמחה. אני כל הזמן מתעוררת ורצה לשירותים. זה כבר ממש מציק ואני מתה לישון לילה רצוף (בייחוד שזו התקופה האחרונה שאני אוכל לישון טוב
). מה עושים

אז זהו ... שהתקופה האחרונה שיכולת

לישון טוב כבר עברה! ומעכשיו תתרגלי ללילה ללא שינה רצופה. מה לעשות ככה זה בחיים. ברוכה הבאה כבר אמרתי? ומה עם להתפקד? טל

*שיר

New member
../images/Emo10.gif לא פייר! אני כלכך אוהבת לישון!

באמת, זהו זה?! אין שום פתרון? איזה באסה
. תודה על הברכות - ואני אשמח להתפקד אם תסבירי לי איך אני עושה את זה.

shy-angel

New member
אבוד ...

עכשיו זה הפיפי ... אח"כ זה הבחילות - לי היו בחילות בלילות משום מה ... אח"כ זו הבטן שמפריעה - ואני רגילה לישון רק על הבטן .... אח"כ זו הקטנה (או הקטן) שבועטת - כבר מצאתי את עצמי שרה לה שירי ערש ... ובסוף, זה התינוק/ת שצריכים ת´שומי בלילה ... בקיצור, נראה לי שאבוד לנו, נגמר לישון כמו בן אדם ... נשארו רק הניקורים על המקלדת
בעבודה, וגם אז מישהו בא ומפריע ...

tonti

New member
לפחות ביום את מרגישה טוב!!

תשמחי על זה. יש כאלה שהימים והליולות שלהן בלתי נסבלים. אני מרגישה מצויין ביום ובלילה אני הולכת המון לשרותים. עכשיו זה עבר יחסית (התחלתי שבוע 27) איזה שבוע את? ההתחלה והסוף רשים מבחינת שלפוחית השתן.

*שיר

New member
../images/Emo51.gif אני באמת מעריכה את זה שביום

אני מרגישה מצוין. אני בשבוע ה-7 שלי כרגע, והתקפות ה- PP ממש נעשות קשות בימים האחרונים. הלילה קמתי 4 פעמים! טוב, אני שמחה לשמוע שלפחות באמצע ההריון אפשר לישון...

אם את בשבוע 7 בסך הכל אז יש עוד..

תקווה. הפיפי יגמר עוד מעט ואם לא יבואו הבחילות ולפני שהבטן תגדל אז תוכלי לישון עוד טיפ טיפה כמו בן אדם. שחר היום (לפי תאריך עברי- נר חמישי) בן שנה, ואפשר לאמר שכבר שנה וכמה חודשים לא ישנתי טוב. אני כבר מחכה שהוא יעזוב את הבית כדי שאוכל לישון שוב טוב
איך מתפקדים? רושמים על עצמך כל מה שבא לך. תאריך לידה משוער, לידה ראשונה או שניה, גיל וכל מה שבא לך בעצם ואני אוסיף להתפקדות. טל

*שיר

New member
OK, here comes...

אני בת 31 (מחר!!
), הריון ראשון, בשבוע ה-7. תאריך הלידה המשוער נכון להיום הוא 28 ליולי. שכחתי משהו?! ומזל טוב לשחר
- זה שם מקסים בעיני (גם אם אתם לא קוראים לו ככה). אני מאוד אוהבת את השם הזה! הצעתי אותו לאחותי כשילדה את הבת שלה, (והיא גם קיבלה אותו). וככה יש לי אחיינית משדעת עם שם מקסים!

etilly

New member
בנות, אל תבאסו! ../images/Emo8.gif

בשבוע ה-27 אני ישנה יותר טוב מתמיד, שום דבר לא השתנה... יש פתרון לכל בעיה, כשהיו לי בחילות בהתחלה, קרקר לפני שנכנסתי למיטה היה פותר את הבעיה, פיפי עושים דקה לפני שמתכסים עם הפוך, ומתכרבלים עם הבן זוג כך שאין לך סיבה לקום לשום מקום באמצע הלילה.

למעלה