קצת קרדיט!!!

ela28us

New member
קצת קרדיט!!!

לכל מי שרוצה לדעת כל התמונות שנמצאות בקהילה הזאת נלקחו מהאתר של רמי וריטה www.ramiandrita.up.co.il , אנחנו צילמנו והוצאנו את התמונות, מנהל הקהילה (מי שזה לא יהיה) אפילו לא שאל לפני שהוא הכניס את התמונות, ואנחנו כתבנו בפרוש שכל הזכויות שמורות, ושצריך לבקש רשות, מאיתנו מנהלות האתר, הוא לא ביקש, הוא אפילו לא כתב מאיפה הוא לקח את התמונות!!!!

שלום לך..אז ככה

לא כל התמונות נלקחו מהאתר שלכן, זה לא נכון. כי אני עזרתי יחד עם מנהל הפורום לחפש תמונות, ואולי נכנסנו לאתר שלכן והיה כתוב שם שצריך לבקש רשות אבל אני חיפשתי את המייל של האחראית שם ולא מצאתי שום כתובת מייל , אחרת אני הייתי כותבת מכתב לבקש רשות. ולא כל התמונות נקלחו מהאתר שלכן!! אז אל תגזימי.

ela28us

New member
אולי לא כל התמונות

אמרתי "כל התמונות" כי רוב התמונות הם שלנו, כתוב צרו קשר, זה בדרך כלל האימייל, www.geocities.com/downloadsrr/rights.htm זה הקישור שמסביר מהם הזכויות שלנו!!!!, אנחנו מבקשות שתורידי את התמונות עד להודעה חדשה.

The Juck

New member
זה נכון מאוד!

יעל את זקנה..לא מבינה (חחחחחחח סתם) אבל ברצינות, התמונות (רובם- חוץ מאחת או 2) נלקחו מהאתר החמוד של אלה וענבל... וזה חבל מאוד שזה הגיע למצב של גניבת חומר מאתרים שהשקיעו בהם הרבה עבודה....

צחר חומד,אתה לא יודע מאיפה נלקחו

התמונות אז בבקשה אל תתערב בזה! תודה כבר פתרתי את הבעיה, אז אני מבקשת בלי התערבויות מיותרות!!!

The Juck

New member
אני מכיר טוב טוב את האתר של הבנות..

אני כבר שנה גולש באתר הזה..ואני רואה טוב טוב שאלו התמונות שלהן...

למעלה