קצת קשוח לי כרגע.

johndoe2022

New member
התחלתי טיפול לחרדה עם תרופה חדשה. יש תקופת הסתגלות וכרגע היא טיפה חזקה לי. אני ממש לא על מינון גבוה. אבל צריך זמן לגוף להתרגל אני משער.
אני יודע שהתופעות עוברות עם הזמן. רובן לפחות. וכרגע התרופה כן מאד עוזרת לחרדה. אבל אני לא יכול לנהוג וקשה לי לצאת ככה מהבית. אפילו להליכות ברגל.
אני מחכה להזדמנות לתפוס את הפסיכיאטרית שלי ולדבר איתה על זה. ודיברנו בטלפון ממש בתחילת השבוע. עדיין הייתי סבבה. אז זהו. לא ממש ביג דיל. אבל עדיין קצת לבד לי בבית. לא ממש דיברתי עם חברים ונאלצתי לבטל פגישות. וגם היום יום שישי ואני לא הלכתי לארוחה משפחתית עם כולם. אז זהו תקופה מעט קשוחה. ולפני התרופה החדשה החרדה הציפה. הייתי חייב פיתרון. התרופה עוזרת מאד! רק שהתופעות לוואי מעיקות. תודה על ההקשבה והקריאה. פוסט ראשון בפורום. מתנצל שהוא כזה מבאס.

in bal1

Well-known member
התחלתי טיפול לחרדה עם תרופה חדשה. יש תקופת הסתגלות וכרגע היא טיפה חזקה לי. אני ממש לא על מינון גבוה. אבל צריך זמן לגוף להתרגל אני משער.
אני יודע שהתופעות עוברות עם הזמן. רובן לפחות. וכרגע התרופה כן מאד עוזרת לחרדה. אבל אני לא יכול לנהוג וקשה לי לצאת ככה מהבית. אפילו להליכות ברגל.
אני מחכה להזדמנות לתפוס את הפסיכיאטרית שלי ולדבר איתה על זה. ודיברנו בטלפון ממש בתחילת השבוע. עדיין הייתי סבבה. אז זהו. לא ממש ביג דיל. אבל עדיין קצת לבד לי בבית. לא ממש דיברתי עם חברים ונאלצתי לבטל פגישות. וגם היום יום שישי ואני לא הלכתי לארוחה משפחתית עם כולם. אז זהו תקופה מעט קשוחה. ולפני התרופה החדשה החרדה הציפה. הייתי חייב פיתרון. התרופה עוזרת מאד! רק שהתופעות לוואי מעיקות. תודה על ההקשבה והקריאה. פוסט ראשון בפורום. מתנצל שהוא כזה מבאס.
אפשר לתת לך כמה טיפים שאולי יעזרו?

johndoe2022

New member
אפשר לתת לך כמה טיפים שאולי יעזרו?
בהחלט. אשמח לטיפים. נב: המצב השתפר פלאים. עבר טיפה זמן ורוב התופעות נעלמו. שבת יש אירוע משפחתי וסרט בקולנוע מתוכננים ככה שאת החלק הקשה עברתי. עדיין לא מרגיש בטוח מספיק על מנת לנהוג. משער שזה גם יגיע.

in bal1

Well-known member
בהחלט. אשמח לטיפים. נב: המצב השתפר פלאים. עבר טיפה זמן ורוב התופעות נעלמו. שבת יש אירוע משפחתי וסרט בקולנוע מתוכננים ככה שאת החלק הקשה עברתי. עדיין לא מרגיש בטוח מספיק על מנת לנהוג. משער שזה גם יגיע.
הטיפים שרציתי לתת לך כבר גברת הרבה מעליהם.כל הכבוד! רציתי להציע שתתחיל בקטן.כמו לצאת למכולת הקרובה לקנות משהו קטן ולחזור.או לעשות סיבוב קטן סביב השכונה.לגבי האירוע המשפחתי יכולה להציע לך אם מתאפשר להגיע די בהתחלה ולאט לאט יבואו עוד אנשים אז אולי זה יראה פחות מפחיד.

johndoe2022

New member
לגבי החתול אין כרגע אפשרות יש בעלי בית שלא מוכנים להכניס חתול הבייתה. אני דווקא מאד אוהב חתולים. גידלתי בעבר :)

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
יקר,
שומעת מהודעתך כמה אתה מתוסכל שהתרופה החדשה מצד אחד עוזרת לחרדה,
ומצד שני תופעות הלוואי שלה משבשות את היום יום שלך..
משערת שקשה לחכות עד שתקופת ההסתגלות לתרופה תעבור ותופעות הלוואי יפסיקו להכביד..
תודה על השיתוף,
ומוזמן להמשיך לשתף עד שהמצב ישתפר..
שלך,
מתנדבת סה"ר

johndoe2022

New member

יקר,
שומעת מהודעתך כמה אתה מתוסכל שהתרופה החדשה מצד אחד עוזרת לחרדה,
ומצד שני תופעות הלוואי שלה משבשות את היום יום שלך..
משערת שקשה לחכות עד שתקופת ההסתגלות לתרופה תעבור ותופעות הלוואי יפסיקו להכביד..
תודה על השיתוף,
ומוזמן להמשיך לשתף עד שהמצב ישתפר..
שלך,
מתנדבת סה"ר
כרגע יש קצת נסיגה. אומנם הלכתי לסרט ושתי ארוחות משפחתיות. אבל מאז החרדה קצת חזרה ואני די מסתגר בבית. היום מקווה לצאת להליכה וסיבוב בשכונה עם האוטו לזרוק כמה דברים למחזור. תודה על התגובות שלך ושל כולם :)

SupermanZW

Well-known member
אם אתה אחראי מספיק כדי לגדל בעל חיים, מומלץ שתגדל חתול. זה יעזור הרבה יותר מהתרופה וסביר להניח שלא תצטרך אותה בכלל. אם אינך מסוגל לקחת אחריות על בעל חיים אין פתרון לבעייתך.

in bal1

Well-known member
אם אתה אחראי מספיק כדי לגדל בעל חיים, מומלץ שתגדל חתול. זה יעזור הרבה יותר מהתרופה וסביר להניח שלא תצטרך אותה בכלל. אם אינך מסוגל לקחת אחריות על בעל חיים אין פתרון לבעייתך.
וודאי שיש.בניגוד אלייך לא אמליץ לו להפסיק עם תרופה כלשהי.לא רוצה את האחריות הזו עלי.לגבי החתול זה אכן רעיון נפלא.

SupermanZW

Well-known member
וודאי שיש.בניגוד אלייך לא אמליץ לו להפסיק עם תרופה כלשהי.לא רוצה את האחריות הזו עלי.לגבי החתול זה אכן רעיון נפלא.
תופעות הלוואי של התרופה גורמות לו לסבל רב ובהחלט יתכן שחתול יועיל לו כל כך רגשית עד שלא יזדקק לתרופה.

דבר עם הפסיכיאטרית שלך כל הזמן על הקורה לך בקשר לתרופות, לטיפול ולמצבך הגופני והנפשי. נסה לדבר בטלפון עם אנשים, בעיקר עם משפחה.

למעלה