קצת רונה ליום העצמאות

קצת רונה ליום העצמאות

כרגע חזרתי הביתה עם חיוך ענק על שפתי.. יצאתי לחגוג בפארק רעננה כי ידעתי שגידי גוב יופיע ונורא ציפיתי לזה..אני מתה עליו והוא בפני עצמו דבר טוב...אבל מבפנים התבאסתי כי הייתי ממש בטוחה שלהופעות כאלה, רונה לא מגיעה איתו. הייתי שם וראיתי את כולם פורקים ציוד וכלים וראיתי את גידי יוצא..כשלפתע ראיתי רונה...יפייפיה מתמיד ומחייכת... באותו רגע הפך הערב שלי לבאמת מושלם...ברצינות..זה הרגיש לי כמו מבצע של "קנה גידי וקבל רונה במתנה"..ואני אוהבת מבצעים
אחרי שיצאתי מהשוק של "יואו גם רונה פה!" דיברנו והיה ממש נחמד.. מקווה שכולכן נהניתן וספרו איך חגגתן
חג שמח אהובות ולילה טוב

daniel ben ari

New member
איזה באסה..

בתור מושבניקית מתוסכלת שאין לה "במה של העיר ללכת לחגוג אליה" אני כל שנה מחפשת במות עם אמנים טובים.. כמעט נסעתי לרעננה בשביל גידי אבל בסוף ויתרתי ונשארתי זקנה בבית, רואה את שידורי יום העצמאות של הערוץ הראשון.. אבוי.

אוי..

טוב לא נורא, עוד שניה מתחילות כל הופעות השקת הדיסק למיניהן בכל הזאפות..

מזדהה ../images/Emo10.gif

כאילו, עם החלק השני. האמת שפשוט לא היה לי מצב רוח לצאת בכלל, אבל גם נמאס לי להיות בבית (יש דבר כזה "חללי יום העצמאות"?), ודווקא הזמינו אותי למסיבת רחוב בפלורנטין אבל לא רציתי לנהוג לת"א ולחפש חניה בין מליוני האנשים שגודשים את רחובותיה. בכלל מליוני אנשים גודשים = ביג טרן אוף. בכל מקרה, נשארתי בבית וראיתי איים אבודים (ערוץ 2 דווקא). חיי בזבל

אנשים גודשים...בעעע

אוי האנשים הגודשים...באמת טרן אוף בגלל זה ממש אחרי ההופעה...באותה מהירות שגידי ורונה נעלמו משדה הראיה...אני עפתי הביתה... וכמות הצעירים והקטינים השיכורים למוות שראיתי בדרכי החוצה..מטופלים ע"י מד"א-טרן אוף נוסף! לא לימדו אותם שחוגגים עצמאות ולא את המצאת הוודקה? כי לי זה היה דיי ברור..

הדר 0

New member
*ל-ע-ו-ל-ם*

אל תצאי לפלורנטין ביום העצמאות. אבל בנווה צדק היתה אווירה ממש טובה....

הדר 0

New member
../images/Emo6.gif החברים שלי צחקו עלי שיש מסיבת

לסביות בקומפורט ואיך זה שאני לא הולכת לשם, אז אמרתי להם שרק יכנסו ויראו שזה המסיבות הכי טובות.... והם פשוט המשיכו לצחוק עלי........

איזה מצחיקה

"הייתי ממש בטוחה שלהופעות כאלה, רונה לא מגיעה איתו" היא הגיטריסטית שלו, היא לא יכולה להגיד לו "שמע גידי, יום העצמאות זה מסחרי מדי בשבילי, וחוץ מזה אני נגד, כי צריך לחזור לגבולות 67', אז לך תמצא מישהו אחר ליום הזה טוב?" אבל באמת שיש בזה משהו מוזר, שרונה מופיעה ביום העצמאות. מזל שהשירים שלה יותר מדי מדכאים מכדי שהיא תתחיל לעשות סיבוב במות בעצמה. אגב המבצע הזה של "קנה גידי קבל רונה מתנה" הוא באמת אחד החביבים עלי ורץ כבר כמה שנים... בניגוד ל"קנה יוני רכטר קבל רונה מתנה" שהיה סתם טיזר
על מה דיברתן?

חחח

האמת היא שהתבססתי על ידע קודם.. לפני שנה.גג שנתיים..ראיתי את גידי ביום העצמאות והוא בא נטול כל רונה...אז לא סתם חשבתי...

זה ה-מבצע.

אני לא יודעת למה חשבתי, בפעם האחרונה שהייתי בהופעה של גידי, שהיא לא תהיה. אבל עזבו את זה שהיא הייתה, החברה שהלכתי איתה זיהתה אותה לגמרי לבד! ו... אני עבדתי בערב חג, אז היי זה הרבה יותר גרוע מסתם להיות בבית. נראה לי. והיום שתי חברות ואני עשינו על האש. צמחוני, כמובן! היה מוצלח ביותר.

למעלה