קצת רעיונות

tatia

New member
קצת רעיונות

באלבום שבקישור תמצאו קומץ קטן מאוד של כל מיני רעיונות לסריגים, פריטים סרוגים מתצוגות אופנה, תמונות גדולות מחוברות סריגה מפורסמות( אמריקיות, צרפתיות, גרמניות וקנדיות), יש תקיה סינית, צעצועים, ואקססוארים.. וזה לא הסוף :) אפילו בלי הסברים אנחנו הסורגות יכולות לסרוג כמאת כל דבר, תאמינו באצמכן!!

iris3111

New member
יו טטיה מאוד מרשים יש שם שמיכה

מקסימה בגוונים של כתום סגול וורוד יש אפשרות תירגום? אני מבינה שזה בשתי מסרגות. ובכלל כל האלבום מדליק.

tatia

New member
לפריטים באלבומים אין לי תרשימים אבל

השמיכה סרוגה בטכניקה PATCHWORK

tatia

New member
זה לא פשוט אבל

תסתכלי בקישור , פו מסברים די טוב בקישור השני ספר הכי מפורסם שלי ממציא השיטה הזות ,( יש לי את הספר הזה ביוק ברוסית , בורדה תרגמאה),( כאן הוא עלה לי 80ש'ח ?לפני 5 שנים לפחות) בקישור השלישי - אתר שלי המחבר הספר הזה, תסתכלו מה אפשר לעשות עם זה אני סרגתי בטכניקה הזאת קרדיגן( חולצה עם כפתורים, אפודה, ושני דברים לילד שלי( שנתתי כבר במתנה, ואין תמונות :((). כל הדברים שסרגתי הם בצורות שונות של פטצ'וורק

tatia

New member
שכחתי :)

שאתר ברוסית:)) בנות, עושים ככה- לוחצים על התונה של אלבום או על שם של אלבום באנגלית , נפתח דף עם 12 תמונות , לדפדף אפשר עם לוחצים על Вперед שנמצא למתה מצד ימין מתחת לתמונות ,זאת אומרת "קדימה"? זה מעביר אותכם לדף נוסף. אם לוחצים על התמונה היא נפתחת לגדולה יותר. אבל יש אפשרות לראות אותה בגדול הטבעי שלה אם תלחצו על זכוכית מגדלת שנמצת בקצה השמאלי של התמונה. אם יש שאלות, בבקשה. בהצלחה!

tatia

New member
בצהוריים אולי אני אספיק להוסיף

עוד תיקיה אתד עם מודלים רטרו ווינטג'

tatia

New member
אין לי הסברים לשום דבר משם..אבל

תראי לי על מה מדובר, קישור לתמונה, נחשוב על משהו :)))

tatia

New member
ספי והמסרגות

לפעמים אני שומרת דברים מכל מיני אתרים ופורומים, ושם משתתפות מבקשות גם הסברים לסריגים..יש לך מזל :))) משם לקחתי תרשים שמשהי עושתה לכפפות האלו, למרות שזה לא בעייה להתאים דוגמא מתאימה. אז אני מצרפת תרשים. תשימי לב שעיניים סרוגים עם סיבוב, לא בשיטה רגילה, בגלל זה הם בולטים כל כך

למעלה