קצת רעיונות

haya53

New member
נעלי בובה לתינוקת

באחת הרעיונות ראיתי תצלום של נעלי בובה אדומות סרוגות על מסרגה אחת האם את יכולה להעביר לי בבקשה הוראות בעברית איך לעשותן ולאיזה גיל הן מתאימות. תודה ושבת שלום.

דניאל 116

New member
נעלי בובה

להילה, הנעלים האדומות נמצאות בפורום של ווינט מצד ימין תחת אתרי סריגה, נעלים, אם את רוצה את האחרות תשלחי את המייל שלך ואעביר לך את האתר,ערב טוב ובהצלחה

10הילה10

New member
שוב שלום

בפורום שלויינט לא מצאתי את האדומות...מצאתי את האחרות...אם תוכלי תשלחי לי את האתר גם של האדומות...לילה טוב (או בוקר טוב?!)

haya53

New member
נעלי בובה

נחמדות אבל איפה התרשים או ההוראות לעשתון בבקשה.

haya53

New member
נעלי בובה

התמונות יפות אבל לא עוזרות לי אני מחפשת את ההוראות איך לעשותן לאלה בדיוק אני מתכוונת בבקשתי

tatia

New member
אולי כדי לתת לינק לדוגמא?כי אין לי

מושג על מה מדובר... אין לי הוראות, זה רק תמונות שאהבתי, מצאתי אותם בכל מיני אתרים, תצוגות אופנה, ובמכירת חוברות בEBAY

tatia

New member
עכשיו ראיתי, כי למתה עניתי ממייל של

אין לי הוראות, אבל אפשר לנסות לבד, תסרגי קודם כל סולייה אובלית, ובתמונה רואים שגוף הנעל סרוג עם עמודים, 2-3שורות , אחר כך צריך מקדימה לסרוג 6 פעמים שני עמודים ביחד, כל העמודים האחרים רגיל מסביב, בשורה הבא מקדימה סורגים 3 פעמים שני עמודים ביחד, כל השאר רגיל .זהו. רק נשאר לעשות פס עם כפתור. צמר לנעליים צריך להיות די עבה..תנסי!

leah1010

New member
אתר מדהים - אפשרויות רבות

ומגוונות. שעות אפשר לגלוש בתוך האתר הזה. תודה מקרה
לטטיה. את נכס פה בקומונה.

טטיה- תודה, אני כבר שעות באתרים

שלך. מצאתי שמלונת קרושה מתוקה להפליא לתינוקת, היום כבר שניתי את הצמר ואני הולכת לסרוג לתינוקת שלי...

טטיה הם מצלמים מכמה חוברות ולא

נותנים תרשימים אתמול 3 שעות ישבתי כאן ואני יודעת שיש לי בחוברות הרבה מזה ושוב יש חוברות בלי תרשימים גם כמה אני צריכה מתורגמנית לכל

tatia

New member
אין בררה..:) צריך ללמוד רוסית:)

אבל אם מדברים ברצינות, חבל מאוד שלא מביאים לארץ חוברות סריגה חוץ מSABRINA וVERENA, יש כל כך הרבה חוברות באנגלית, צרפתית, גרמנית, עם תרשימים, דוגמאות יפות, כל כך חבל:(( רק פעם אחד ראיתי חוברת VOGUE KNITTING בסטמצקי בקיריון בקרית ביאליק, עלה 56 ש'ח. יש חוברות יותר זולות ולא פחות טובות. יש גם ספרים מצוינים הינה ב אמזון http://www.amazon.com/gp/search/103-9383656-3708617?search-alias=aps&keywords=knitting וזה רק לשתי מסרגות. למה לא מביאים לפחות קומץ קטן של ספרים האלו?

למעלה