קצת רע לי...

pain is MY love

New member
קצת רע לי... ../images/Emo7.gif

אני לא רוה לפרט יותר מדיי... אבל אני יודעת שאני אקבל פה את התמיכה שאני זקוקה לה... אני מרגישה שלא משנה כמה אני אתן ואשקיע וארצה ואחלום אני בחיים לא אשיג את מה שאני רוצה. רק מניאקים יש לי בראש.... אני לא צריכה להתפלא שאני נפגעת כל פעם מחדש.. אבל מותר לי גם להישבר לפעמים...

Zoharrr

New member
../images/Emo201.gif

בובי'לה... עצוב לשמוע,אבל אני לא מתפלאת,חבל שאת עושה את זה לעצמך, את כזאת מקסימה וחבל...

pain is MY love

New member
איך אני אוהבת שאומרים לי

"למה את עושה את זה לעצמך?! מגיע לך מישהו טוב יותר!" אז לא! לא מגיע לי מישהו טוב יותר! מגיע לי זה שאני רוצה! וכן, אני רוצה את הבחור הכי שרירי והכי חתיך והכי זיין והכי מניאק1 אז הוא מניאק! אבל אני רוצה אותו!

Zoharrr

New member
"מה שאת רוצה"

ומה שמגיע לך מרינה,זה לא אותו הדבר. את יכולה לרצות עד מחר בחור שהוא מניאק ואידיוט, אבל מגיע לך משהו יותר טוב. וזאת בעיה שלך שאת רוצה מניאק, ולכן את סובלת. יש לך נטייה כזאת,זה ממש דפוס התנהגותי אצלך. כמו שהיה לי עם בחורים תפוסים. רק שאני נכוותי פם אחת והספיק לי, את לא לומדת... וממש חבל,כי את כזאת מדהימה ולא מגיע לך כל החרא הזה!!! דיי כבר!

דנדוש20

New member
מאמי !

אולי תפרטי קצת ותספרי לנו מה קרה? מי המניאק שפגע בך? אני בטוחה שזה יגרום לך להרגיש יותר טוב

pain is MY love

New member
לא חסרים מניאקים בעולם...

אבל אני נופלת תמיד על המנהיגים שלהם... ואני אף פעם לא מצליחה להבין מה לא בסדר בי, מה חסר בי ומה אני צריכה לשנות בעצמי כדי שאולי איכשהו אני כן אצליח לאלף לי אחד כזה...

מה שלא הורג..

מצבי כמצבך :-/ אין מה לעשות.. זה עניין של זמן, יבוא מישהו חדש בדיוק ברגע שלא תחשבי על זה. לבינתיים כנסי לפרופורציות.. זה לא סוף העולם.. יש שיר שמאפס אותי הוא נקרא שהכל יעבור - עברי לידר. תתעודדי!

מה פתאום..

תקשיבי למילים.. ואם זה לא עזר.. מה אני יגיד, על טעם וריח.. זה שיר שמאפס אותי.

L y c a n

New member
הממ מישהו צריך להביע כאן עמדה

אם את שמה לב שהמניאקים שאת נמשכת אליהם אשכרה מתבררים כמניאקים, אז אולי הגיע הזמן להפנים, לא חסור בחורים טובים שיודעים לעשות בחורה מאושרת.. ותאמיני לי באומרי זאת:) --סליחה על הבוטות.. אבל.. ככה זה! ויהיה בסדר, סוף העולם עדיין לא כאן
יהיה בסדר!!

Cobe Anan

New member
היי..

לפני חצי שנה אמרתי לחבר שלי: ``בנאדם, מנבירה של יומיים ברמת-חובב אתה עדיין לא יכול להסיק שעל כדור הארץ אין מה לאכול!``. אולי את באה בגישה הכי נכונה, אבל את מוצאת את האנשים האלה רק בגלל שאת מחפשת במקום לא טוב? זוכרת שפעם אמרתי שאין מה לעשות, להכיר במועדון בחיים לא יהיה מוצלח כמו להכיר באיזה בית פתוח אצל חברים? אל תשתני. להיות בדיוק מי שאת זה הכי הרבה שאת יכולה להיות. אבל אולי-ורק אולי- את צריכה להסתכל בזווית קצת אחרת? אותו בחור שהזכרתי למעלה, אגב, מסודר היום עם חברה מקסימה. סתם, שתדעי. זהו.

pain is MY love

New member
סתם לידע כללי

לא הכרתי את הבחור במועדון... ההפך הגמור. הוא היה מילואימניק שלי. הכרתי אותו באווירה צבאית מאוד ניטרלית...

Cobe Anan

New member
כשאני חושב על זה...

חלק מהמקרים היותר מביכים בעברי התחילו ב``בית פתוח`` אצל חברים... אבל זה לא עניין הנסיבות כמו שזה עניין המאגר.. אולי את מתעסקת עם סוג של אנשים שמראש לא סביר שיעשו לך טוב?

Cobe Anan

New member
איזה בנאדם נוראי אני...

בתוך ים של דיבורים שכחתי פשוט לאחל לך שתתגברי מהר ושיהיה לך טוב...

Dark Muse

New member
תרגישי טוב...

לא אוסיף הרבה כי אני לא יודע בדיוק מה קרה, רק אגיד שאת יכולה להשיג את מה שאת רוצה, פשוט את צריכה עוד להמשיך לחפש... בתקווה שרק תשכילי, בהצלחה

את כן תשיגי.. אני מבטיח לך...

מותר לך להישבר.. הפורום הזה תמיד יהיה כאן פור יו... אל תישברי בקלות קציצה..!! יהיה בסדר.. אני לא נותן כאלה בדרך כלל כי לא מאמין בזה.. אבל.. הפרצוף עם הדמעות פה.. פשוט הכריח אותי לתת לך חיבוק וירטואלי.. יהיה בסדר מרינה..

למעלה