קצת רקע

eopeace

New member
קצת רקע

לבקשת קוראים אנונימיים לעת עתה, אני מפרט כאן קצת רקע על עצמי, בתור מועמד למועצת העיר. ובכן, אני כיום מסיים לימודי משפט וממשל במרכז הבינתחומי בהרצליה. אני בן 26 וגר בהרצליה (כיום בהרצליה הצעירה) מאז שנולדתי (למעט 4 שנים בהן שהיתי בארה"ב עם הורי בשליחות משרד הביטחון). עברי הפוליטי והציבורי הוא בעיקר במרצ (ברשימתה של יעל גרמן אני אחד מהאנשים המייצגים את מרצ). אני חבר מועצת וועידת מרצ. בעבר הייתי רכז סטודנטים ארצי של מרצ וחבר הנהלת מרצ. אני חבר מזכירות סניף מרצ בהרצליה מזה כמעט חמש שנים. אני חבר ועדת חינוך עירונית בחמש השנים האחרונות. אני מבין מייסדי תנועת "קול אזרחיה" ועמותת "מנוחה נכונה - הרצליה" שהחלה לפעול לאחרונה לקידום בית קברות אלטרנטיבי בעיר (שיוקם בקרוב) ופעיל בצוות המשפטי של עמותת אומ"ץ. לא אוסיף יותר מדי לגבי כל התחומים בהם פעלתי אך הם כוללים פעילויות בתחומי איכות סביבה, זכויות אדם וכן הלאה. לגבי פעילות במועצה: כחבר מועצה אני מתכוון לפעול במספר תחומים, כולל איכות סביבה, צעירים (אני יוזם ומתכנן בימים אלו פורום צעירים), קבורה אלטרנטיבית, חינוך ועוד. לשאלות נוספות תמיד ניתן לפנות אלי... [email protected]

למעלה