קצת שאלות - העמסת סוכר..ברקסטון

קצת שאלות - העמסת סוכר..ברקסטון ../images/Emo5.gif

שני דברים שקצת מטרידים אותי ואשמח לשמוע אם מי מכן מכירה/חוותה או סתם יכולה להרגיע אותי קצת.. עשיתי היום העמסת סוכר (50 גרם). בערך 5 דקות אחרי שסיימתי לשתות את ה"מיץ" שהכינו לי, התחלתי להרגיש סחרחורת ודפיקות לב חזקות ומואצות. זה נמשך ככה בערך חצי שעה ואח"כ נרגע בהדרגה. קצת נלחצתי, האם זה יכול לרמוז משהו על אפשרות של סכרת? האם למישהי זה קרה אחרי הבדיקה? והדבר השני הוא שכבר כמה ימים שאני מרגישה כמה פעמים ביום - משהו כמו 3-4 בד"כ, התקשויות של הבטן, מלוות בכאב עמום שמזכיר כאב מחזור. אני בשבוע 25. האם למישהי התחילו צירי ברקסטון בשלב הזה? הרופא שלי בכל מקרה הזמין אותי למוניטור כדי לוודא שהכל בסדר, אבל כידוע כמו לשמוע מבעלות נסיון.. תודה וסליחה שיצא קצת ארוך כוכי

כוכי , תשובה חלקית:

מה שקרה לך בהעמסה קורה המון לנשים המבצעות אותה ואין לכך שום רמז באשר לתוצאות - זו פשוט "בומבה" של סוכר שהגוף מקבל ושמעתי המון פעמים על תחושות כמו שאת הרגשת במהלך הבדיקה (תארי לעצמך מה קורה בבדיקה של העמסת סוכר ארוכה. שם שותים כמות כפולה של סוכר ענבים ועוד במצב של צום. אני עשיתי את הבדיקה הזו עוד בזמן הטיפולים והיא לא סימפטית בכלל...תקווי שלא תצטרכי לעבור אותה). לגבי הברקסטון היקס - לא חוויתי , אבל בהחלט נראה לי ששבוע 25 הוא זמן רציונלי עבורם. בכל מקרה - תעשי מוניטור ותהיי חכמה יותר.

ענת, תודה רבה על התשובה. זה מה

שרציתי לדעת, וזה מרגיע לשמוע שזה קורה ושזה לא מעיד על תוצאות הבדיקה. חוץ מזה מנצלת את ההזדמנות להחמיא (שוב) לבונבון הקטן והמדהים שלך! הוא פשוט מקסים. שוב תודה,
לשניכם כוכי

למעלה