קצת שאלות לכבוד התאריך המתקרב..

קצת שאלות לכבוד התאריך המתקרב..

סימנתי בבית החולים שאני מעונינת בהנקה מלאה לשתיהן, אז חוץ מהשמחה שבה זה התקבל (ממש פרגנו)
קצת בקטע הפרקטי, אני תוהה:
-הנקות ראשונות בבית חולים: טכנית, אם אחת רוצה לאכול ובדיוק השניה גם, (אני לא מעוניינת לנסות להניק בו"ז בהתחלה,
חשוב לי לבסס הנקה עם כל אחת לפני)- איך לוגיסטית עושים את זה?השניה נשארת לבכות??
-אני מביאה את המשאבה המעולה שלי לבי"ח, אבל בהתחלה לפני שיהיו לי רזרבות- איך מתזמנים שהן לא יהיו אחת על חשבון השניה?זה אפשרי בכלל?

אשמח לכל טיפ/עצה שתאפשר לי להתכונן..

להתכונן להנקת תאומים

שלום רחוב שקט1 - אהבתי את הניק, הרחוב לא יהיה כ"כ שקט בקרוב
וחשוב להתכונן.
באיזה בית חולים את עומדת ללדת? ובאיזה שבוע את?
יש לך נסיון בהנקה?

בקרוב מאוד מתארגנים מפגשי הכנה להנקת תאומים (במרכז ובשרון!!) שיכולים לתת לך הרבה מידע, מהיכן את? פני אליי במייל או מסר בהקדם, אולי תוכלי להצטרף אלינו!!.

בבית חולים אפשר לשים אותם באותה עריסה, זה מאוד עוזר להתניידות. אל תחכי שהם יבכו, גשי אליהן בתדירות גבוהה או בקשי לקחת אותן אלייך לחדר ואז תוכלי להרים כל אחת, לשים אותה עלייך ולנסות. חשוב לבקש ולדרוש שלא יתנו בקבוקי תמ"ל (אלא אם כן יש מצב רפואי שמצריך הזנה),
את החלב הראשוני אפשר לסחוט ידנית ולתת בכפית, מדובר בכמויות קטנות בהתחלה. אין טעם לשאוב אותן. השאיבות נועדו לצורך גירוי אם התינוקות לא יתחברו.
איזו משאבה יש לך?

תודה על התשובה המהירה!

שבוע 36+5, הניתוח אוטוטו, 37+1.. אמורה ללדת בהר הצופים, והנקתי את הגדול כמעט שנה (עד שגמל את עצמו..)
אני אציין שהייתה לי הנקה אתגרית במיוחד:) אבל בסביבות גיל שלושה חודשים הכל הסתדר וזרם.
המשאבה היא פאמפ אין סטייל של מדלה, ודאגתי שבבי"ח ימרקרו את העניין של "הנקה בלבד" בטופס. בררתי איתם, ואין אצלם יועצות הנקה,
כך שקבעתי עם היועצת הנקה המופלאה שליוותה אותי בהנקה הקודמת, שתנסה להגיע עוד בזמן האשפוז.
אני עוד לא יודעת אם היא תצליח ומתי, ולכן מנסה להתכונן (בעיקר בראש..)
בלידה הקודמת (הייתה גם בקיסרי) פשוט התקשרו אלי כל פעם שהתינוק בכה, ואחרי ניתוח לקח לי לפעמים רבע שעה-עשרים דקות להגיע לתינוקיה,
בגלל המתנה הכפולה הפעם, אני חוששת ממצב שבו אני אגיע לקחת אותן, שתיהן רעבות בו"ז-ואז מה עושים?
אני מאמצת את הרעיון של להביא אותן אלי הרבה, ולא לחכות לבכי

הנקה בבית חולים

הי
אני מציעה שתתארגני גם על משאבה חזקה יותר, ברמת בית חולים, מדלה לקטינה. בתור אמא לתאומים (ואמא שבדרך) את יכולה לקחת אותה בהשאלה ביד שרה.
תצטרכי עבורה ערכה דו צדדית. המשאבות האלה קיימות גם בבית חולים, כך שאם יהיה צורך, תוכלי כבר לשאוב בבית חולים. יש משמעות למשאבה עם מנוע חזק.
אני מקווה שהפעם ההתחלה שלך בהנקה תהיה מאתגרת פחות מהנקת הילד הגדול.
שימי את התינוקות עלייך כמה שאפשר, נסי לסחוט את השד ידנית ולהרבות את הגירוי לשד בימים שלאחר הלידה, אם הם לא ייצמדו, תתחילי לשאוב רק לצורך גירוי.
הריצות אחרי קיסרי לא קלות, אולי כדאי גם שמישהו יהיה איתך בימים הראשונים עד שתתרגלי למתנה הכפולה...

שיהיה המון בהצלחה. עדכני בהתחרחשויות...

למעלה