קצת שאלות... מה זה אשטנגה יוגה...

daniella28

New member
קצת שאלות... מה זה אשטנגה יוגה...

מה ההבדל בין יוגה שעושים במכוני כושר לבין יוגה עם מדריך יותר... רוחני?! עד כמה מותר לעשות יוגה בהריון (חודש חמישי)? איפה הכי כדאי לעשות יוגה אמיתית, סטייל המזרח? תודה וגמר חתימה טובה

יוגי בר

New member
קצת תשובות...

היי דניאלה, וברוך בואך לפורום. 1. על אשטנגה יוגה כדאי לך לדפדף מעט בדפי הפורום. אל תתביישי, יש כאן המון חומר. 2. ההבדלים פשוטים: יוגה שנעשיית במכון כושר מוכוונת לאותה מטרה. ולטעמי אין זו יוגה. יוגה זו לא התעמלות. נקודה. יוגה שנעשיית במרכז ליוגה מטמיעה בך רוח היוגה (יש דבר כזה). וזה שונה-שונה לגמרי. 3.יוגה בהריון: כתבתי על זה רבות. וההמלצה שלי למי שלא עשתה יוגה מעולם לא לעשות יוגה לבד אלא בהדרכה אישית צמודה של מורה המומחה/ית ללימוד יוגה לקבוצות ולנשים בהריון. (ויש כאלה) 4. לדעתי, היוגה האוריגינלית. היוגה הקלאסית כפי שהיא במקור, נלמדת במרכזי שיבננדה ברחבי הארץ.(וותק ונסיון של 30 שנה בלימוד יוגה ) ספרי מהיכן את ונפנה אותך למרכז כזה. בהצלחה בברכה ואהבה יוגי בר

daniella28

New member
המון תודה יוגי, אני מאזור הרצליה...

אשמח אם תפני אותי למרכז כזה. גמר חתימה טובה

יוגי בר

New member
היוגה מהרצליה

היי דניאלה. מרכז שיבננדה ליוגה וודנטה באזור הרצליה ממוקם ברח´ מורן 3 מס, טלפני. 09-9561004 ותתקבלי בברכה. ולתשומת לבך, השלב השביעי הגבוה ביוגה הינו מדיטציה- דהיינה (בסנסקריט). בהצלחה בברכה ואהבה יוגי בר

iswari

New member
כתובת מדוייקת

שלום יוגי בר הכתובת הנכונה של מרכז שיבננדה ליוגה הרצליה היא מורן 13 (שלוש עשרה ) ולא 3 תרגול נעים מרכז שיבננדה ליוגה בהרצליה

למעלה