קצת שאלות

מאילב

New member
קצת שאלות

החלטתי שאני מעוניינת להתנדב, קיבלתי פטור על סעיף נפשי וקראתי באתר של ״עולים על מדים״ שמתנדבים עם סעיף נפשי משרתים רק 12 חודשים? זה נכון?
גם רציתי לשאול אם אני רוצה להתגייס למקום שדורש מיונים מקדימים כמו תאטרון צה״ל וכו׳ אני יוכל להגיע למיונים כמו השאר או שבגלל שאני מתנדבת אני צריכה לעבור תהליך אחר?

תודה מראש, מאי

hillator

New member
תשובות

חיובי 12 חודשים

לאחר קבלת הליך ההתנדבות מבחינת גורמי בהר"ן תבחרי תפקיד. אם התפקיד דורש מיון תעברי מיון כמו כל חייל. שימי לב שרוב התפקידים שמצריכים קורסים או סיווג סגורים למתנדבים נפשים

נ ו ע ה 12

New member
הערה מתוך "עולים על מדים"

*מועמד להתנדבות המעוניין לעבור מיונים לתיאטרון צה"ל, להקות צבאיות, קורס עיתונאים, סייעות שיניים יצטרך לציין זאת כבר בצו ראשון כאשר פותח בקשה להתנדבות משום שמיונים עבור תפקידים אלו הינם חד שנתיים.

barkiing6120

New member
תשובות

בגדול בהתחלה התפקידים למתנדבי ברה"ן לא רבים ואין היצע רחב של אפשרויות בגלל הפטורים כמו לינה וקל"ב.
מה שכן אפשרי זה להתחיל במקום כלשהו שעונה על כל הפטורים ולהתחיל בתהליך של ביטולם על מנת שיהיה אפשר לשרת בבסיס סגור ולצאת לקורס.
בכל אופן אשמח לסייע בתהליך ההתנדבות או כל נושא אחר.
שיהיה שבוע מצוין.

hillator

New member
למה ניראה לך שממהרים לתת לך לבטל על פטורים?

זה לא שוק
כמו כן עד שלא מאושרת ההתנדבות אף יחידה לא תסכים לראיין לשום תפקיד

hillator

New member
לא להגיד שטויות

ביטול פטור למתנדב זה רק על ידי רופא ובמקרים שבאמת הפטור לא נדרש. הצבא משלם עליך ביטוח. בתור סרן בחיל אוויר אני קבוע לא יוצאת לחוסן בגלל העניין של קרבה לבית חולים

למעלה