קצת שוביניסטי אבל משעשע..

• פותח הנושא champ
  • פורסם בתאריך

champ

New member
קצת שוביניסטי אבל משעשע.. ../images/Emo6.gif

הגדרה של "על האש":
זהו סוג הבישול היחיד ש"גבר אמיתי" יעשה.
כשגבר מתנדב לעשות על האש תתרחש שרשרת האירועים הבאה:
האישה תלך לקצב לקנות בשר.
האישה תלך לירקן ולסופר לקנות את יתר המצרכים.
האישה תכין את הסלטים, תקצוץ את הירקות ותכין את המנה האחרונה.
האישה תכין את הבשר לצליה, תניח אותו על מגש מיוחד,
תביא את כל הציוד הדרוש לטיפול בבשר על האש, תבלינים, וכו'
ולבסוף תביא את הכל אל הגבר, שנח בינתיים עם החבר'ה על יד הגריל עם בירה ביד.
הגבר יניח את הבשר על האש.
האישה תכנס פנימה על מנת להכין את השולחן ולבדוק את הירקות והסלטים.
האישה יוצאת החוצה כדי להתריע שהבשר נשרף.
הגבר מוציא את הבשר מהאש ומוסר אותו לאישה.
האישה מעבירה את הבשר לצלחות ולוקחת את הצלחות פנימה לשולחן.
אחרי האוכל, האישה מורידה מהשולחן מנקה ושוטפת כלים.
הגבר שואל את האישה אם היא נהנתה מהחופש שנתן לה היום.
כשהיא מגיבה בחוסר שביעות רצון
הוא מסיק מכך שיש נשים, שמה שלא תעשה בשבילן, אין דרך לרצות אותן
מקווה שנהנתם
המשך יום נפלא לכולם!!

gaia20

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

משעשע ביותר, רק תזהר שבנות הפורום לא יתנפלו עליך!

ritarita

New member
הקטע הוא...

שהבנות יגידו..כמה נכון! והבנים יגידו כמה נכון! וזה לא שהבנות והבנים מסכימים.. אלא שהבנות מבינות מוסר הסכל.. והבנים מזדהים עם השורה התחתונה..:)

3VIVI

New member
צ'אמפי ,,,

כל אחד אוכל מה שהוא מבשל,,תרתי משמע!
ויו.

3VIVI

New member
עוד אחת קטנה עם מוסר השכל,,

בת הטבח בת הטבח התלוננה בשיחה עם אביה על הקושי אשר בהתמודדות עם הבעיות בחיים. הטבח הובילה למטבח והראה לה שלושה סירים בהם רתחו מים. בסיר הראשון הוא שם גזר בסיר השני הכניס ביצה בסיר השלישי שפך גרגירי קפה לאחר זמן מה שלף הטבח את הגזר מן הסיר ושם אותו בצלחת, דג את הביצה מן המים הרותחים והניח אותה בקערה, סינן את הקפה ומזג אותו בספל. הביט בביתו ושאל : "מה את רואה, יקירתי ?" הבת התקרבה לשולחן ובחנה את התוצרים : הגזר היה רך ונמעך. היא קילפה את הביצה, שהייתה קשה הקפה הדיף ריח נפלא וטעמו היה טוב ומענג. אמר הטבח : "כך בני אדם שונים המתמודדים עם קושי זהה. המים הרותחים הם אותו מצב נתון עבור שלושת החומרים: הגזר שהגיע למים קשה, התרכך עד מאד וניתן עכשיו לפורר אותו בקלות. הביצה, שהגיעה עדינה ונוזלית תחת קליפתה הדקה, התקשתה כולה. פולי הקפה, לעומת זאת, הם ייחודיים !: לאחר שהותם במים הרותחים, הם הפכו את המים למוצר משובח". "לאיזה מהם את דומה, בתי היקרה ? כאשר בעיות מגיעות למפתן דלתך, איך את מגיבה ? כגזר שנראה חזק אך מאבד תכונותיו במצבי לחץ ? כביצה בעלת אופי עדין שמקשה את ליבה לאחר פיטורים, גירושים, מוות של אדם אהוב ? -שנראית אותו דבר מבחוץ אך ליבה ונשמתה התקשו עד מאוד ? או אולי את פול קפה, אשר תפקידו בחיים להפוך את המצב הכואב לדבר הטוב ביותר שניתן? הקפה מגיע לתכונותיו הטובות ביותר עת שהמים בשיא הרתיחה." בשביל להיות פול קפה רק צריך לזכור כי לכל מה שקורה בחיים יש סיבה... רק נשאר לנו לגלות מה היא וללמוד ממנה. אין חיסרון שלא ניתן להפוך ליתרון ויו.

champ

New member
אחל'ה מוסר השכל ../images/Emo45.gif

עושה חשק לאיזה כוס קפה

champ

New member
ואם כבר בקפה עסקינן...

מה אומרת פולניה לבעלה על הבוקר? "אתה תעשה לי נס ואני כבר אעשה לך שחור.."

3VIVI

New member
ולפני שהקפה יגמר,,../images/Emo9.gifעוד,,,

הגשר בנאדם הולך על חוף הים מביט לשמיים ושקוע בשיחה עמוקה מאוד עם אלוהים. הוא אומר : "אלוהים, הבטחת לתת לי את מה שהלב שלי ירצה. עכשיו זה הזמן שתראה לי שאתה עומד במילה שלך ושתקיים את מה שאבקש ממך" פתאום, השמיים התכסו בעננים ואלוהים, בקול רועם ענה לו :" חיפשתי עמוק בלבך ומצאתי שהוא טהור לחלוטין אני מוכן להעניק לך משאלה אחת. האיש התיישב וחשב מה לבקש ופתאום קם ואמר לאלוהים:" תמיד רציתי לבקר בארה"ב. הבעיה שאני מפחד פחד מוות מטיסות ואני מקבל מחלת ים על אוניות. הייתי רוצה שתבנה גשר מפה לארה"ב וכל פעם שאני ארצה לבקר שם אני אוכל פשוט להיכנס לאוטו ולנסוע. אלוהים צחק ואמר: "זה בלתי אפשרי. תחשוב על הלוגיסטיקה של מבצע כזה. איך העמודים שתומכים בגשר יגיעו לתחתית האוקיינוס ? לחשוב כמה בטון צריך... וכמה פלדה צריך... הבקשה שלך מאוד חומרית קח עוד קצת זמן ותחשוב על משאלה אחרת. האיש ישב הרבה זמן וניסה לחשוב על משאלה טובה ממש. לבסוף הוא קם ואמר: "אלוהים, הנה הבקשה שלי. הייתי נשוי כל כך הרבה שנים וכל השנים האלה אישתי אמרה לי שלא איכפת לי משום דבר חוץ מעצמי ושאני חסר רגישות. הבקשה שלי היא להבין נשים... אני רוצה לדעת איך הן מרגישות בפנים ועל מה הם חושבות כשהן עושות את הפרצופים שלהן... אני רוצה לדעת למה הן בוכות... אני רוצה לדעת למה הן באמת מתכוונות כשהן אומרות "שום דבר"... אני רוצה לדעת איך לשמח אותן באמת... זאת המשאלה שלי אלוהים". אחרי כמה דקות אלוהים אומר לו:" אתה רוצה שני מסלולים או ארבעה על הגשר שלך?" -------------------------------------------------------------------------------- -------------------------------------------------------------------------------- --------------------------------------------------------------------------------

champ

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

יש דברים שאפילו הוא לא יודע... אבל יש את זה!!
(ניתן להשיג ברשתות השיווק המובחרות..)

gaia20

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אהבתי מאוד וצחקתי המון....

lupland

New member
דניאל? הולך על -4 או -2 ???

גדול...כרגיל... ד"ש לדניאל ולאימא...ולכל שאר בעלי הכנף וההולכים על -4 בבית זה...

למעלה