קצת שודו עצמי...
התאמנתי קצת על כמה דברים.
די ברור שאני די גרוע, אבל נו, כולם גרועים בהתחלה
כתבתי "美人" שזה אדם יפה אבל בדרך כלל אישה יפה.
וכתבתי את שנת הכבשה (השנה) 羊年
באישה היפה שמתי לב שהקוים המאונכים שלי נגמרים לא טוב... צריך לעבוד על הסיום שלהם.
חוץ מזה שני הקוים הראשונים משום מה לא ממורכזים, צריך לדאוג לשפר את זה.
במילה השניה דווקא ניסיתי לשמור על המרכוז של שני הקווים הראשונים, נראה לי די בסדר.
אבל שם זה פעם ראשונה שהשתמשתי בקו האנכי שנגמר בשפיץ לא כל כך ברור לי איך אני מסיים את הקו הזה.
פשוט עם העלאת המכחול לאט לאט למעלה? או שתוך כדי גם צריך איזה טיפה תנועה סיבובית כנגד כיוון השעון?
אם אני לא עושה את התנוכה הסיבובית אז אם המכחול לא מוצף בדיו, לפעמים כשאני מרים אותו הוא לא חוזר לעצמו וכך אני מקבל מן סיום מכוער ומקושקש לקו, לא מסתיים בשפי.
אם אני מסובב אותו טיפה, אז גם אם המכחול לא מלא דיו, עדיין נוצר קו שפיצי.
התאמנתי קצת על כמה דברים.
די ברור שאני די גרוע, אבל נו, כולם גרועים בהתחלה
כתבתי "美人" שזה אדם יפה אבל בדרך כלל אישה יפה.
וכתבתי את שנת הכבשה (השנה) 羊年
באישה היפה שמתי לב שהקוים המאונכים שלי נגמרים לא טוב... צריך לעבוד על הסיום שלהם.
חוץ מזה שני הקוים הראשונים משום מה לא ממורכזים, צריך לדאוג לשפר את זה.
במילה השניה דווקא ניסיתי לשמור על המרכוז של שני הקווים הראשונים, נראה לי די בסדר.
אבל שם זה פעם ראשונה שהשתמשתי בקו האנכי שנגמר בשפיץ לא כל כך ברור לי איך אני מסיים את הקו הזה.
פשוט עם העלאת המכחול לאט לאט למעלה? או שתוך כדי גם צריך איזה טיפה תנועה סיבובית כנגד כיוון השעון?
אם אני לא עושה את התנוכה הסיבובית אז אם המכחול לא מוצף בדיו, לפעמים כשאני מרים אותו הוא לא חוזר לעצמו וכך אני מקבל מן סיום מכוער ומקושקש לקו, לא מסתיים בשפי.
אם אני מסובב אותו טיפה, אז גם אם המכחול לא מלא דיו, עדיין נוצר קו שפיצי.